Το πρωί της Τετάρτης γράφτηκε το τραγικό τέλος της εξαφάνισης της 37χρονης Κατερίνας στο Ηράκλειο.

Η Κατερίνα Γοργογιάννη βρέθηκε νεκρή στο Πάρκο Νεολαίας, λίγα μόνο λεπτά από το σπίτι που έμενε με την μητέρα της.

Η σορός της άτυχης κοπέλας τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 5 Μαρτίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη από εθελοντές της Γραμμής Ζωής. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή έκανε λόγο για πτώση από τα Τείχη. Στο σημείο από όπου υπολογίζεται ότι έπεσε, όμως, υπάρχουν ψηλά προστατευτικά κάγκελα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Κατερίνα Γοργογιάννη το πρωί της εξαφάνισής της έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει κινητό, κλειδιά και τα προσωπικά της αντικείμενα.

«Την είδε ο γιος μου, φορούσε κανονικά τα ρούχα της, δεν ήταν διαμελισμένη. Ένα παπούτσι φορούσε, το άλλο δεν το φορούσε, επόμενο είναι αυτό το πράγμα ας πούμε. Το σώμα της ήταν κανονικό. Όταν πέσει κανείς από κει πέρα δεν μπορούν να τον μαζέψουν…» λέει η Σταυρούλα Γοργογιάννη στην εκπομπή Tatiana Live.

«Από καιρό το φωνάζω, από μέρες. Εγκληματική ενέργεια είναι. Και ούτε αυτοκτόνησε και μην μου πούνε τέτοια κουβέντα για να κλείσει ο φάκελος να πάει στο αρχείο, γιατί δεν θα περάσει έτσι. Εγώ πιστεύω από την αρχή ότι της κάνανε κακό και την πετάξανε εκεί. Ή μεταφέρθηκε εκεί από αλλού ή την πέταξαν από κει πέρα. Το λεγα εγώ, το λεγα. Δεν αυτοκτόνησε η κόρη μου, κάποιος τη σκότωσε».

Η ανεργία και ο χωρισμός

Η Κατερίνα είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της είχε στοιχίσει πολύ. Επίσης, ήταν άνεργη, κάτι που επιβάρυνε περισσότερο την ψυχολογία της.Ο πρώην φίλος της Κατερίνας είπε στην εκπομπή Tatiana Live, ότι η 37χρονη όταν είχαν χωρίσει πάλι τον Δεκέμβριο, τον έπαιρνε τηλέφωνα και του έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της.

Η Κατερίνα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του πρώην συντρόφου της, απειλούσε ότι δεν θα άντεχε μακριά του. «Μόνο εσένα έχω» έλεγε στον πρώην φίλο της. Ωστόσο τότε, δεν προέβη σε κάποια πράξη που θα την έβλαπτε.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί η γυναίκα.

Η μητέρα της παρόλα αυτά, δεν πιστεύει πως η κόρη της επηρεάστηκε τόσο πολύ από τον χωρισμό και ότι δεν υπάρχει πρίπτωση αυτοχειρίας.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται την Πέμπτη, ώστε να πέσει φως στο μυστήριο του θανάτου της 37χρονης.

Πηγή: Star