Στο ύψος του καταυλισμού του Καρά Τεπέ

Μυτιλήνη: Αυτοκίνητο θέρισε πεντάχρονο αγόρι

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/02/2018 16:58 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 23/02/2018 17:37 |
Μυτιλήνη: Αυτοκίνητο θέρισε πεντάχρονο αγόρι

Νεκρό είναι αγόρι πέντε ετών, προσφυγόπουλο από τη Συρία, το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Λέσβο το μεσημέρι της Παρασκευής. Το δυστύχημα συνέβη επί της κεντρικής επαρχιακής οδού Μυτιλήνης - Μανταμάδου, στο ύψος του καταυλισμού του Καρά Τεπέ όπου διέμενε το άτυχο παιδί με την εννεαμελή οικογένεια του.

Το πεντάχρονο άτυχο παιδί είχε βγει από τον καταυλισμό μόνο του χωρίς συνοδό και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να περάσει κάθετα τον πολυσύχναστο κεντρικό οδικό άξονα της ανατολικής Λέσβου, προκειμένου να μεταβεί σε κάποια από τις πολλές άτυπες δομές που λειτουργούν μη κυβερνητικές οργανώσεις στην περιοχή γύρω από τον μεγάλο δημοτικό καταυλισμό. Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου μεταφέρθηκε διαγνώσθηκε και τυπικά ο θάνατος του.

Ας σημειωθεί ότι η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα αυξημένη, δεν υπάρχει δυνατότητα νόμιμης διάβασης πεζών από το ένα σημείο του δρόμου στο άλλο και τέλος δεκάδες αυτοκίνητα εργαζομένων στον καταυλισμό ή απασχολουμένων σε μη κυβερνητικές οργανώσεις παρκάρουν από τη μια και από την άλλη μεριά δημιουργώντας πολύ κακές συνθήκες ορατότητας σε διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων.

3
τ
24/02/2018 15:50
το καημένο γλίτωσε τον πόλεμο και σκοτώθηκε στην άσφαλτο
Παπ
24/02/2018 03:59
Ε όχι και προσφυγοπουλο .. μυτηλινιος είναι το νέο αίμα του νησιού αυτοί που θα ζητήσουν τους Τούρκους μια μέρα να τους σωσουν
Παυλος
23/02/2018 17:49
Αν το είχαν Έλληνες θα δικάζονταν για παραμέληση ανηλίκου. Για τους μετανάστες ισχύουν οι νόμοι η όχι;