Τι και αν έχουμε φτάσει στα τέλη Φεβρουαρίου, τι και αν η τηλεοπτική σεζόν – η πιο ασταθής των τελευταίων ετών – ρίχνει αυλαία σε 4 το πολύ 5 μήνες στο κανάλι του Αμαρουσίου οι ιθύνοντες συνεχίζουν να βγάζουν στον αέρα νέα προγράμματα και παρουσιάζουν νέες εκπλήξεις.

Οι πρεμιέρες για το δεύτερο μισό της σεζόν στον ΑΝΤ1 ξεκίνησαν στις αρχές του μήνα με τα δύο show «Dancing with the stars» και «Sunday live», ενώ στη ζώνη του prime time προστέθηκε η τούρκικη σειρά «Anne», η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της εχθές Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Οι πρεμιέρες όμως συνεχίζονται μέχρι και τις αρχές Μάρτη οπότε θα υπάρξουν νέες προσθήκες στο πρόγραμμα του σταθμού.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 21.00 οπότε ο Θοδωρής Αθερίδης θα μας καλωσορίσει στο τηλεπαιχνίδι – που παρουσίαζε η Σμαράγδα Καρύδη επί 2 σεζόν στο MEGA – «Celebrity Game Night».

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου η ελληνική σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» – ή η σειρά μπαλάκι καθώς από την ημέρα που ξεκίνησε αλλάζει τακτικά ώρες και ημέρες προβολής- επιστρέφει στις 23.30 γιατί στις 21.00 ξεκινάει η μία εκ των δύο νέων τούρκικων σειρών που έχει αγοράσει ο σταθμός «Μικρά Μυστικά». Η σειρά

παρακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, οι οποίες φαινομενικά δείχνουν να είναι ευτυχισμένες και επιτυχημένες. Στην πραγματικότητα, όμως, έρχονται αντιμέτωπες με σοβαρές κρίσεις, σε φιλικό και οικογενειακό επίπεδο, μπλέκονται σε ίντριγκες ενώ σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται. Η σειρά, που στη γείτονα σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία, θα προβάλλεται από Τρίτη έως και Πέμπτη στις 21.00.

Μια κουζίνα… κόλαση

Αν και η σειρά κάνει πρεμιέρα Δευτέρα θα είναι και η μόνη Δευτέρα που θα προβληθεί γιατί από τις 03 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00 ο Εκτορας Μποτρίνι θα «βασανίζει» 20 φιλόδοξους μάγειρες στην «Hell’s kitchen». Πρόκειται για ένα reality μαγειρικής στο οποίο 10 άνδρες και 10 γυναίκες μάγειρες καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου. Οι διαγωνιζόμενοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τις πιο σκληρές δοκιμασίες και καλούνται να κερδίσουν τις εντυπώσεις των «πελατών» αλλά και του Έκτορα Μποτρίνι, καθώς και να αντιμετωπίσουν την «χωρίς οίκτο» κριτική του. Ο μεγάλος νικητής, που θα υπομείνει όλες τις διαδικασίες, θα κερδίσει μια θέση στο εστιατόριο του σεφ αλλά και χρηματικό έπαθλο αξίας 30.000€.

Τούρκικα και το μεσημέρι

Τα τελευταία χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου είχε αφιερώσει τα μεσημέρια του σε επαναλήψεις δημοφιλών σειρών. Φέτος αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να ενεργοποιήσει την μεσημεριανή ζώνη, αρχικά με το Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια (15.00) και στη συνέχεια με μια νέα τουρκική σειρά την «Φαζιλέτ», η οποία ξεκινά επίσης την Δευτέρα 03 Μαρτίου και θα προβάλλεται καθημερινά 16.00 – 18.00. Η νέα δραματική σειρά θεωρείται στην Τουρκία η νούμερο ένα soap opera αυτή τη στιγμή με πλάνα με φόντο το Βόσπορο και την φτωχή πλην τίμια πρωταγωνίστρια Φαζιλέτ που έχει όνειρο ζωής να γίνει πλούσια και για να το πετύχει θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο.

Οι late night Αρβύλες

Στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού ο διευθυντής προγράμματος κ. Γιάννης Λάτσιος αναφερόμενος στο Ράδιο Αρβύλα και την ομάδα του Αντώνη Κανάκη είχε πει ότι η εκπομπή θα προβάλλεται ως special event, ενώ στα σχέδια του παρουσιαστή ήταν η υλοποίηση ενός καινούριου προγράμματος για το οποίο όμως δεν είχε δοθεί καμία παραπάνω πληροφορία. Ετσι μετά την μια και μοναδική εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα στις 27 Νοεμβρίου ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο ετοιμάζονται για μια late night εκπομπή που θα εμπεριέχει το στοιχείο της σάτιρας. Αν και πριν από λίγο καιρό οι ιθύνοντες του σταθμού είχαν πάρει την απόφαση ότι η late night εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και το «2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν έχουν θέσει στο νέο σχεδιασμό του καναλιού φαίνεται ότι το πρότζεκτ από τη Θεσσαλονίκη τους έπεισε να δοκιμάσουν κάτι αντίστοιχο – η εκπομπή δεν θα μοιάζει με τις προαναφερθείσες- μετά τα μεσάνυχτα. Η εκπομπή θα προβάλλεται περισσότερες από μια φορά την εβδομάδα.

«Η Late Night ζώνη έχει για τον ΑΝΤ1 μία ξεχωριστή σημασία. Σημασία που έγκειται κυρίως σε επίπεδο περιεχομένου, ύφους και φιλοσοφίας. Για τους λόγους αυτούς, η συνεργασία που επετεύχθη με τον Αντώνη Κανάκη για το γενικότερο σχεδιασμό και καλλιτεχνική επιμέλεια της ζώνης αυτής, είναι η ΙΔΑΝΙΚΉ. Το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα, όπως και η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, θα βρεθούν πολύ σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ζωντανά από την Θεσσαλονίκη» αναφέρει σε ανακοίνωση του το κανάλι, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη μέχρι και το 2021, ο οποίος αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της late night ζώνης του σταθμού.

Ο Λάκης πάει Μαρούσι

Τέλος, φαίνεται ότι ο Λάκης Λαζόπουλος έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου και μέσα στον επόμενο μήνα θα εμφανιστεί και πάλι στη μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά χωρίς το τσαντίρι του αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» με την επαναφορά των «Δέκα μικρών Μήτσων» οι οποίοι θα σατιρίζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους τρόπο για 8 επεισόδια.

Πηγή: vima.gr