Φαρμακοποιός στον Άλιμο

Κατήγγειλε διάρρηξη και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/02/2018 11:34 |
Κατήγγειλε διάρρηξη και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή
Με την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να καταγγήλει διάρρηξη επικοινώνησε 60χρονος φαρμακοποιός στον Άλιμο, ωστόσο στη συνέχεια συνελήφθη ο ίδιος για παράνομη οπλοκατοχή

Με την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να καταγγήλει διάρρηξη επικοινώνησε 60χρονος φαρμακοποιός στον Άλιμο, ωστόσο στη συνέχεια συνελήφθη ο ίδιος για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν έφθασαν στο φαρμακείο αστυνομικοί, μετά την καταγγελία του 60χρονου για διάρρηξη, και έκαναν έρευνα στον χώρο, εντόπισαν τέσσερα όπλα τα οποία κατείχε χωρίς άδεια και μια καραμπίνα για την οποία, όμως, είχε άδεια. Επίσης, εντόπισαν περισσότερα από 100 φυσίγγια.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ ο φαρμακοποιός πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

1
Ευαγγελία
22/02/2018 15:42
Μπράβο στην ΕΛΑΣ. 5 όπλα σε 1 σπίτι??? Και τα 4 χωρίς άδεια????? Η οπλοκατοχή πρέπει να αποφεύγεται, πρωτίστως διότι οι κάτοικοι του σπιτιού και τα παιδιά επισκέπτες κινδυνεύουν απο ατύχημα. Επίσης, οι οπλοκάτοχοι πρέπει να υποβάλλονται σε υγειονονομικές και ψυχιατρικές εξετάσεις κάθε χρόνο. Σε τέτοιςς ηλικίες υπάρχει και η άνοια. Χωρίς εξετάσεις κάθε χρόνο κανένας ηλικιωμένος δεν πρέπει να έχει πρόσβαση σε όπλο.