Συγκίνηση προκαλεί η περιπέτεια του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που είχε σοβαρό τροχαίο την Καθαρά Δευτέρα. Ο Βρεττός, που κινδύνευσε σοβαρά έχει πολλά κατάγματα σε λεκάνη, χέρι και μηρό και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Από την αρχή ο τραγουδιστής έστειλε μήνυμα στους φίλους του ευχαριστώντας το Θεό γιατί ζει ενώ με φωτογραφία του στο Instagram ζήτησε να προσευχηθούν για την υγεία του.

Με αφορμή το χειρουργείο που τον περιμένει, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Η πιο δύσκολη μάχη ξεκινάει αύριο… Προσευχηθείτε στο Θεούλη να βγω νικητής! Όταν συγκεντρώνεται τόση αγάπη, συμβαίνουν θαύματα… Για αυτό ζω μετά από όλο αυτό… και τώρα σας υπόσχομαι πως θα παλέψω… όσο ποτέ άλλοτε… με χαμόγελο, δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία… όπως κάνω ΠΑΝΤΑ!!! Σας ευχαριστώ… #ΗΒ».

Οι έρευνες

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και μέσα από τις κάμερες κυκλοφορίας αναζητά τρία λευκά βαν που ενδεχομένως ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Η φίλη του τραγουδιστή έχει καταθέσει πως συγκρούστηκε με κάποιο όχημα κι έχασε τον έλεγχο κι απ’ ότι δείχνουν τα στοιχεία πράγματι έγινε σύγκρουση, το όχημα που επέβαινε ο Βρεττός άλλαξε κατεύθυνση και καρφώθηκε σε δέντρο.