Βαρύ πένθος για την οικογένεια του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου καθώς χθες το βράδυ, έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Πόπη Καραγιαννίδου.

Μηχανικός, στέλεχος για πολλά χρόνια του δήμου Θέρμης, η Πόπη Καραγιαννίδου ήταν από τα πολυτιμότερα στελέχη της Πολεοδομίας του δήμου και με σειρά μελετών για πολλά από τα σημαντικότερα έργα που υλοποίησε ο δήμος Θέρμης.

Η Πόπη Καραγιαννίδου έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, αφήνοντας πίσω της έναν γιο 17 ετών. Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Θέρμης. Λόγω του πένθους ο δήμος Θέρμης ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες για αύριο Καθαρά Δευτέρα αποκριάτικες εκδηλώσεις.Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θέρμης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος. Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου. Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αγαπημένης μας Πόπης, και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ».

Συλλυπητήρια Νίκου Βούτση

Τα συλλυπητήρια του για τον πρόωρο θάνατο της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, εξέφρασε, με μήνυμα του, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στον σύζυγο, τον γιο τους και στους οικείους τους.