Κρατώντας ελληνικές σημαίες του ζήτησαν να παραιτηθεί

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο για τις δηλώσεις Μπουτάρη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2018 13:48 |
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο για τις δηλώσεις Μπουτάρη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν πολίτες, που διαμαρτύρονται για τις δηλώσεις του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, αναφορικά με τη μετονομασία του αεροδρομίου της πόλης και των ΚΤΕΛ «Μακεδονία».

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο ζήτησαν από τον Γιάννη Μπουτάρη να παραιτηθεί, ενώ φώναξαν συνθήματα σε βάρος των πολιτικών. Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία των συγκεντρωθέντων επέδωσε ψήφισμα στον αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκο Φωτίου. Τον ενημέρωσαν πως αξιώνουν δημόσια συγγνώμη από τον δήμαρχο και πως θα επιδιώξουν την παραίτησή του με κάθε νόμιμο μέσο.

Στο ψήφισμα αναφέρεται «Δήμαρχε, με τις δηλώσεις τις οποίες κάνετε τον τελευταίο καιρό, θεωρούμε ότι έχετε υπερβεί τα εσκαμμένα. Ενώ τα προβλήματα της πόλης καθιστούν όλο και πιο δύσκολη την καθημερινότητα των δημοτών, εσείς κάνετε εξωτερική πολιτική, προκαλώντας με τις ανάρμοστες δηλώσεις και συμπεριφορές σας. Οι δηλώσεις σας επανειλημμένως έχουν προσβάλει τους δημότες της Θεσσαλονίκης και όλους τους Έλληνες πολίτες, καθώς είναι άκρως ανθελληνικές».

Προγραμματίζεται νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 26 Φεβρουαρίου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

1
tt
14/02/2018 18:26
Μην παίρνετε προϊόντα από τον Μπουτάρη μπύρα μύθος και τα κρασιά του αυτό το μάγκα που με τα λεφτά του κοσμάκη μας το παίζει ότι είναι κάποιος και για τους χαζούς που τον ψήφισαν για να ξέρουν τι ψηφίζουν  αυτόν Θα ήθελα να το θυμίσω τον κύριο Μπουτάρη ότι ακόμα και να μην είσαι ρατσιστής και φασίστας όταν ακούς δηλώσεις του κύριου Μπουτάρη τότε επειδή είσαι πατριώτης θα πρέπει να πατήσεις σ’αυτή τη χώρα που ζεις και έχεις το λόγο δηλαδή το δικαίωμα να μιλάς για αυτή την χώρα που ζεις κύριε Μπουτάρη έχουν θυσιαστεί άνθρωποι έχει πεθάνει κοσμάκης και αυτά που λέτε εσείς βεβηλώνεται την ιστορία Και τον πολιτισμό μας να πάτε άμα θέλετε απέναντι στα Σκόπια με τους Σλάβους και να λέτε ότι θέλετε  με το σκουλαρίκι δε ντρέπεσαι στην ηλικία σου