Σε συμβολαιογραφικό γραφείο από μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω»

Επεισόδια και προσαγωγές σε προσπάθεια ματαίωσης πλειστηριασμού

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2018 11:32 |
Επεισόδια και προσαγωγές σε προσπάθεια ματαίωσης πλειστηριασμού
Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» απέκλεισαν την είσοδο κτιρίου, στην οδό Καποδιστρίου, όπου βρίσκεται συμβολαιογραφικό γραφείο (Φωτογραφία αρχείου)

Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» απέκλεισαν την είσοδο κτιρίου, στην οδό Καποδιστρίου, όπου βρίσκεται συμβολαιογραφικό γραφείο.
  
Σύμφωνα με τα μέλη του κινήματος στο συμβολαιογραφείο θα πραγματοποιούνταν πλειστηριασμός κατοικίας που βρίσκεται στην Κυψέλη.

Η αστυνομία προσήγαγε οκτώ άτομα, τα οποία και οδήγησε στην ΓΑΔΑ.

1
Ευαγγελία
14/02/2018 15:25
Στον καιρό της υψηλής ανεργίας, και των χαμηλοτάτων μισθών στον ιδιωτικό τομέα, η Κυβέρνηση παίρνει σπίτια και για το αστείο ποσόν των πεντακοσίων ευρώ. Τα πεντακόσια και τα χίλια ευρώ είναι πολύ λίγα για σπίτι, όμως είναι εξωφρενικά υψηλά ποσά για οικογένειες με όλους τους ενήλικες άνεργους ή με μισθούς διακοσίων ευρώ το μήνα. Πολλοί πολίτες με δικά τους σπίτι έχουν μείνει άστεγοι χωρίς να χρωστούν ούτε στα Ταμεία ούτε στις τράπεζες, απλώς επειδή χρεωνόμαστε τον άδικο φόρο του ΕΝΦΙΑ. Η Κυβέρνηση θα πρέπει πρώτα να βγάλει σε πλειστηριασμό τα ακίνητα των πλουσίων που χρωστούν υψηλά ποσά. Όσο για τα σπίτια απόρων οικογενειών ή πολύ χαμηλόμισθων, δεν θα πρέπει να τα αγγίξει.