Προσωπικό που θα στελεχώσει συνολικά εννέα προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης μεταναστών ζητά η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ΑΕ (ΑΕΜΥ ΑΕ). Πρόκειται για προσωπικό συνολικού αριθμού 54 ατόμων, που θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για διάρκεια έως το τέλος του 2019, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Ειδικότερα, η ΑΕΜΥ ΑΕ ζητά γενικούς γιατρούς ή παθολόγους, ψυχιάτρους, νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας για τα προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης αλλοδαπών Αμυγδαλέζας, Ταύρου, Κορίνθου, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Δράμας, Λέσβου, Σάμου και Κω.

Κάθε υποψήφιος έχει το δικαίωμα υποβολής μίας αίτησης μόνο για μία ειδικότητα – θέση και για έως τρία προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης αλλοδαπών δηλώνοντας τη σειρά προτίμησής τους στην αίτησή του. Σε περίπτωση υποβολής αιτήσεων για πλέον της μίας ειδικότητας ή/και θέσης ο υποψήφιος αυτομάτως αποκλείεται για όλες τις θέσεις.

Η λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων έχει ορισθεί για τις 26 Ιανουαρίου και ώρα 14.00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ΑΕ (ΑΕΜΥ ΑΕ), οδός Γ. Δαμάσκου 1, Τ.Κ. 136 77, Ολυμπιακό Χωριό –Αχαρνές. Υπόψη: Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δεκτές προς αξιολόγηση θα γίνουν οι υποψηφιότητες των ατόμων, των οποίων οι αιτήσεις θα παραληφθούν από την εταιρεία το αργότερο μέχρι δύο εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη της πρόσκλησης και συγκεκριμένα μέχρι και τις 29/1/2018, ώρα 14.00. Αιτήσεις που θα παραληφθούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.