Εποχικό προσωπικό, το οποίο θα απασχοληθεί στους τομείς της φύλαξης, της εστίασης και της καθαριότητας, πρόκειται να προσλάβουν δύο μεγάλα νοσοκομεία της χώρας. Συνολικά 59 προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν το Νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο και το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας.

Συγκεκριμένα, 42 άτομα αναμένεται να προσλάβει το Νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Το προσωπικό, το οποίο θα είναι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, θα καλύψει θέσεις σε δύο τομείς –της φύλαξης και της εστίασης. Αναλυτικότερα, προκηρύσσονται 30 θέσεις προσωπικού φύλαξης ΥΕ, 8 θέσεις τραπεζοκόμων ΥΕ και 4 θέσεις βοηθών μαγείρων ΥΕ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση) είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στο Τμήμα Προσωπικού του νοσοκομείου, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ζαννή και Αφεντούλη 1, ΤΚ 185 36, Πειραιάς, τηλ. 210-4592.151, 210-4592.151, 210-4592.584. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πρόκειται να προσληφθούν συνολικά 17 άτομα Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες φύλαξης και καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας. Ειδικότερα, προκηρύσσονται τρεις θέσεις φυλάκων ΔΕ και 14 θέσεις καθαριστών – καθαριστριών ΥΕ. Για όλες τις θέσεις η διάρκεια της σύμβασης θα είναι έως 31 Δεκεμβρίου 2018 και αφορά εξάωρη πενθήμερη απασχόληση, εκτός από μία θέση καθαριστών – καθαριστριών που θα προσληφθεί για οκτάωρη πενθήμερη απασχόληση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς – Γενικό Νοσοκομείο Θηβών (Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Θηβών), Θέση Κουμέρκι, ΤΚ 32200 Θήβα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλ. 22623-50100. Υπενθυμίζεται ότι κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μόνο μία αίτηση και για θέσεις μόνο μιας κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Διαφορετικά, η επιλογή θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.