Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για μόνιμο προσωπικό, που αφορούν συνολικά 621 θέσεις όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Μέχρι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίουκαι ώρα 14.00 καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις για την προκήρυξη1Γ/2017του ΑΣΕΠπου αφοράτη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμούγια την πλήρωση συνολικά548 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Η προκήρυξη αφορά τις εξής ειδικότητες: εφοριακοί και τελωνειακοί ΠΕ (με πτυχίο Νομικής), εφοριακοί και τελωνειακοί ΠΕ (με πτυχίο στα Διοικητικά – Οικονομικά), εφοριακοί και τελωνειακοί ΠΕ (με πτυχίο Στατιστικής). Υπενθυμίζεται πως η κατανομή των θέσεων είναι στους περισσότερους νομούς της χώρας.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να την αποστείλουν υπογεγραμμένη και εκτυπωμένη, συνοδεία όλων των απαιτούμενων κατά περίπτωση δικαιολογητικών, στο ΑΣΕΠ μέχρι και τις 22 Ιανουαρίου. Η αποστολή θα γίνει ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 1Γ/2017, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Αρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και για την προκήρυξη16Κ/2017του ΑΣΕΠ,που αφορά συνολικά 62 θέσεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι θέσεις κατανέμονται τόσο στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου όσο και σε Εφορείες Αρχαιοτήτων, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, στο Μουσείο της Ακρόπολης (ΝΠΔΔ) καθώς και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΝΠΔΔ).

Η ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί από τους υποψηφίους έως την Τρίτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 14.00. Μάλιστα, η συμμετοχή στη συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρώνεται με τηναποστολήτης υπογεγραμμένηςεκτυπωμένης μορφήςτης ηλεκτρονικής αίτησης, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά,στο ΑΣΕΠ,μέχρι και τις 29Ιανουαρίου. Η εκτυπωμένη μορφή θα πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 16Κ/2017, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510, αναγράφοντας στον φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.) της οποίας θέσεις διεκδικούν.

ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και για την προκήρυξη 5E/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορά την επιλογή 11 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τριών θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή. Πρόκειται για ειδικότητες νομικών, οικονομολόγων και ελεγκτών, με ειδικά απαιτούμενα προσόντα την άριστη γνώση αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας και τη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στα ακόλουθα αντικείμενα: επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών Διαδικτύου.

Η προθεσμία υποβολής τωναιτήσεωνσυμμετοχής λήγει την Παρασκευή9Φεβρουαρίου ενώ η αίτηση με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 5Ε/2017, Τ.Θ. 14 308, Αθήνα Τ.Κ. 115 10.