Προκήρυξη που θα αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, υποχρεωτικής εκπαίδευσης, σε τέσσερις φορείς του Δημοσίου αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την προκήρυξη 17Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορά 103 μόνιμες θέσεις και είναι μία από τις πρώτες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού της νέας αυτής χρονιάς.

Επισημαίνεται πως οι περισσότερες προσλήψεις, που θα συμπεριληφθούν στην προκήρυξη, θα γίνουν στην ΕΥΔΑΠ. Οπως όλα δείχνουν, αναμένεται να προσληφθούν συνολικά 90 άτομα, εκ των οποίων οι 85 θέσεις αφορούν εργάτες υποχρεωτικής εκπαίδευσης ενώ οι πέντε θα καλυφθούν από αποθηκάριους, της ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας.

Σε ό, τι αφορά τις υπόλοιπες 13 μόνιμες θέσεις, αυτές θα μοιραστούν –δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής κατανομή των θέσεων – σε τρεις φορείς του Δημοσίου και πιο συγκεκριμένα σε υπηρεσίες τόσο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., όσο και στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου (Α.Ε.ΔΙ.Κ) αλλά και στον Οίκο του Ναύτου. Σημειώνεται πως εφόσον η προκήρυξη 17Κ/2017 του ΑΣΕΠ λάβει ΦΕΚ και δημοσιοποιηθεί, στη συνέχεια η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ξεκινήσει 15 ημέρες αργότερα. Πάντως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υπολογίζουν πως η προκήρυξη θα δημοσιευθεί πιθανότατα έως τα τέλη Ιανουαρίου, ενδεχομένως και στις αρχές του επόμενου μήνα.