Παρέμβαση σε κεντρικά καταστήματα της αλυσίδας σουπερμάρκετ, Market In, σε Πετράλωνα και οδό Πατησίων, καθώς και μια συγκέντρωση στα Γιάννενα πραγματοποίησαν το μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αρχικά τα μέλη της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν έφοδο σε κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Πατησίων, κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν στους εργαζόμενους, αλλά και στους πελάτες ενημερωτικά κείμενα, όπως φαίνεται στο βίντεο που έχουν αναρτήσει στον λογαριασμό τους στο youtube τα μέλη της συλλογικότητας.

Στη συνέχεια ακούγεται να λένε: «Να τους πείτε να κόψουν αυτό το βιολί, αλλιώς θα τους το κόψουμε εμείς».

Βίντεο από την έφοδο του Ρουβίκωνα στο κατάστημα της οδού Πατησίων:

Την ίδια μέρα, τα μέλη της Ελεύθερης Συνδικαλιστικής Οργάνωσης, πραγματοποίησαν έφοδο σε κατάστημα των Πετραλώνων. Τα μέλη οργάνωσης πέταξαν ενημερωτικά φυλλάδια στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ, στους οποίους βρίσκονταν οι πελάτες, ενώ ζητούσαν από τους εργαζομένους να μεταφέρουν στα αφεντικά τους πως όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ είναι «ανεπίτρεπτα».

Παρόμοια δράση από την Ελεύθερη Συνδικαλιστική Οργάνωση έγινε και στα Γιάννενα, με μέλη της ομάδας να πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από κατάστημα της αλυσίδας.