Θέσεις πωλητών, λογιστών αλλά και υπαλλήλων γραφείου αναζητούν εταιρείες σε χώρες των Βαλκανίων.

Η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας καθώς και η γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών θεωρείται απαραίτητη για τη διεκδίκηση των θέσεων που προσφέρονται μέσω της ICAP Group.

Οι θέσεις κατανέμονται σε Ρουμανία και Βουλγαρία και κυρίως σε εταιρείες που έχουν έδρα στις πρωτεύουσες των συγκεκριμένων χωρών.

Συγκεκριμένα 13 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και κυρίως στον τομέα των πωλήσεων, του ανθρώπινου δυναμικού και του τμήματος λογιστηρίου είναι ανοιχτές στη Ρουμανία και συγκεκριμένα σε Βουκουρέστι και Κονστάντσα.

Ειδικότερα στον τομέα των πωλήσεων ζητούνται δύο αντιπρόσωποι τεχνικής – αγροτικής βιομηχανίας που θα απασχοληθούν σε εταιρεία στην Κονστάντσα οι οποίοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο στον γεωργικό τομέα και σχετική εμπειρία στη γεωργία και αγροβιομηχανία, καθώς και γνώση φυτοπροστατευτικών προϊόντων. Επιπλέον θα πρέπει να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης Β και να έχουν γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ακόμα ζητούνται: ένας αναλυτής πωλήσεων, κάτοχος πτυχίου στην οικονομία ή στον κυβερνοχώρο, με άριστες αναλύσεις και δεξιότητες. Θα πρέπει να έχει προηγμένες δεξιότητες υπολογιστή (Excel, PowerPoint) και να μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Ενας εμπορικός διευθυντής για εταιρεία στο Βουκουρέστι. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο επιχειρήσεων ή μηχανικού.Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρίας σε πωλήσεις B2B που αποκτήθηκαν σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον και αποδεδειγμένο ρεκόρ στον χειρισμό όλων των καναλιών εμπορίας.

Στον τομέα του λογιστηρίου αναζητούνται τρία άτομα ως υπάλληλοι μισθοδοσίας για εταιρείες με έδρα το Βουκουρέστι. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου και να έχουν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια θέση τουλάχιστον από ένα έως 3 έτη. Απαιτείται η γνώση MS Office (word, Excel), η γνώση Charisma ή άλλου εξειδικευμένου λογισμικού θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Επιπλέον ζητούνται ένας διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, με πολύ καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και διετή προϋπηρεσία καθώς και ένας αναλυτής δεδομένων, αναλυτής CRM καθώς και ένας υπάλληλος εξυπηρέτησης πολιτών, για εταιρείες στο Βουκουρέστι.

Επτά θέσεις είναι ανοιχτές αυτή την περίοδο στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στη Σόφια.

Ειδικότερα εταιρείες αναζητούν εκπρόσωπο πωλήσεων, υπάλληλο εξυπηρέτησης πελατών, λογιστές και επόπτη ελέγχου ποιότητας.

Για όλες τις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις αγγλικών, ενώ απαιτείται προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους για τις περισσότερες θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις υπολογιστή ενώ ειδικά για τις θέσεις των λογιστών απαιτείται γνώση σε λογισμικό λογιστικής.

Οι ενδιαφερόμενοι για όλες τις θέσεις τόσο στη Ρουμανία όσο και στη Βουλγαρία μπορούν να απευθυνθούν στην εταιρεία ICAP Group http://www.icapcareer.com/en-gb/job/ προκειμένου να δουν αναλυτικά τις θέσεις εργασίας που τρέχουν αλλά και για να υποβάλουν σχετικό βιογραφικό σημείωμα.