Δυσκολίες στις μετακινήσεις τους πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι επιβάτες στην Αθήνα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, καθώς οι εργαζόμενοι ΗΛΠΑΠ προχωρούν σε στάση εργασίας.

Ειδικότερα, χωρίς τρόλεϊ θα μείνει η πρωτεύουσα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από τις 9 πμ έως τις 9 μμ.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, η στάση εργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου η ΓΣΕΕ με αφορμή την κατάθεση και την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2018.

24ωρη απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

Σημειώνεται ότι η ΓΣΕΕ απηύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενους για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου, και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00.

Η Συνομοσπονδία αντιδρά «στις συνεχιζόμενες αδιέξοδες και ανάλγητες πολιτικές που έχουν στραγγαλίσει την ελληνική κοινωνία» και επιπλέον στον νέο προϋπολογισμό, που -όπως υποστηρίζει- «οδηγεί σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας και σε κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Τέλος, προειδοποιεί ότι «όσο συνεχίζονται οι ίδιες πολιτικές, θα συνεχίζεται και ο αγώνας με κάθε τρόπο».