Στα επεισόδια του Πολυτεχνείου

Ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για τον τραυματισμό της δικηγόρου

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/11/2017 12:21 |
Ποινική δίωξη κατ αγνώστων για τον τραυματισμό της δικηγόρου

Ποινική διώξη κατά αγνώστων δραστών οι οποίοι ευθύνονται για τον τραυμαστιμό της 55χρονης δικηγόρου το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια άσκηθηκε απο την εισαγγελία πρωτοδικών αθηνών. Η δίωξη αφορά στο αδίκημα της σκοπούμενης βαριάς σωματικής βλάβης,ενώ επίσης κατά αγνώστων ασκήθηκε δίωξη και για εμπρησμό από πρόθεση για το κάψιμο ενός αυτοκινήτου. Η δικηγόρος η οποία δέχτηκε φωτοβολίδα στο πόδι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό.

Στο μεταξύ το Σάββατο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι 12 συλληφθέντες (εκ των οποίων και πολλοί αλλοδαποί) για τα επεισόδια μετα την πορεία του Πολυτεχνείου στους δρόμους γύρω απο το ίδρυμα. Στον ανακριτή θα οδηγηθούν 2 άτομα που διώκονται για το κακουργημα της κατοχής εκπρηκτικών υλών. Οι υπόλοιποι 10 θα οδηγηθούν στο Αυτοφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τα αδικήματα (πλημμελήματα) επικινδυνης σωματικής βάβης σε βαρος αστυνομικών εν ωρα υπηρεςίας , διαταραξης κοινής ειρήνης, αντιστασης και παρανομης κατοχής φωτοβολίδων.

5
Λάκης
19/11/2017 22:27
Ελπίζω να τιμωρηθούν όλοι αυστηρά με ποινές χωρίς αναστολή όπως το ξανά έγραψα! Ελπίζω επίσης από τώρα και στο εξής κάθε Παρασκευοσάββατο βράδυ που όλοι αυτοί οι αργόσχολοι μπαχαλάκηδες ρίχνουν μολότωφ, φωτοβολίδες και καίνε κάποιο αυτοκίνητο ή προσπαθούν να το κάνουν να συλλαμβάνονται και να στέλνονται στον ανακριτή ή στο αυτόφωρο, αναλόγως, και όχι να γίνονται μόνο προσαγωγές και μετά να αφήνονται ελεύθεροι. Ελπίζω ο σοβαρότατος τραυματισμός της δικηγόρου να αρκεί για να αλλάξουν τακτική οι αρμόδιοι πριν θρηνήσουμε θύματα!
Helene
19/11/2017 22:06
Α. Τσουκαλά ,…ο κινδυνος ακρωτηριασμού : ΝΑΙ , η Θεία Δίκη υπαρχει πραγματικά !!!


ΥΓ. Λοιπον , ο ΤΣΙΠΡΑΣ βαζει …γραμμη …Νομικης υποστηριξης, για να βγουν και να ξανακανουν τα ίδια …!!!
Johny Eternal Memorandum
19/11/2017 19:19
Πότε επιτέλους θα προστατεύσει η πολιτεία τους Έλληνες πολίτες από όλους αυτούς τοθς ΨΥΧΟΠΑΘΕΊΣ κ ΑΝΏΜΑΛΟΥΣ κοπρίτες που τρομοκρατούν τον κοσμάκη κ καταστρέφουν ιδιοκτησίες κ γειτονιές ολόκληρες ;;;
Ποτέ
19/11/2017 21:58
Ποτέ
Κιτσος
19/11/2017 14:58
ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ,ΤΟΣΚΑ , ΚΟΝΤΟΝΗ . Η ΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .