«Επίσκεψη» Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/11/2017 15:04 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17/11/2017 15:20 |
«Επίσκεψη» Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο

Μέλη της οργάνωσης Ρουβίκωνας, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. πέταξαν τρικάκια στο προαύλιο του Υπ. Εθνικής Αμυνας την Παρασκευή. 

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «την ημέρα του Πολυτεχνείου, ως μέρος των κινητοποιήσεων του κόσμου του αγώνα επιλέξαμε μια παρέμβαση ενάντια στο κράτος, το βαθύ κράτος. Του οποίου οι πολυεπίπεδες ατζέντες συνεχίζουν να εφαρμόζονται αδιάφορες από πολιτεύματα, αδιάφορες από το τι συμβαίνει στο εσωτερικό, μέσα στην διαρκή πάλη τους στις ιμπεριαλιστικές ιεραρχίες. Ο στρατός, με τη μορφή του μηχανισμού πλέον παρά με τη μορφή κλίκας προσώπων, συνεχίζει να διατηρεί κεντρική θέση στο βαθύ κράτος κι έτσι είναι ο πλέον κατάλληλος να συμβολιστούν πάνω του το σύνολο των ιμπεριαλιστικών και γεωπολιτικών στρατηγικών που το βαθύ κράτος καθορίζει σε βάθος δεκαετιών (και όχι τετραετιών)».

Επίσης κάνουν λόγο επιλογές του ελληνικού κράτους «τις οποίες θα βρούμε μπροστά μας τα επόμενα λίγα χρόνια».
«Το συνολικό συμπέρασμα είναι πώς η Ελλάδα γίνεται ενεργό μέλος ενός άξονα που περιλαμβάνει την Κύπρο, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και πιθανόν σύντομα και την Σ. Αραβία. Ενός άξονα που όλα δείχνουν, όχι μόνο δημιουργεί μια συμμαχία σε σχέση με την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων και τη διαδρομή των αγωγών τους στην περιοχής, αλλά αποκτά στοιχεία πολεμικού συνασπισμού» σημειώνουν στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας


«Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν.

»Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για τη διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία».


4
Γιάννης
17/11/2017 23:01
Όταν το υποτιθέμενο καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο της χώρας είναι ξέφραγο αμπέλι, τι να περιμένουμε για τα υπόλοιπα! Ο Καμμένος με τον Τσίπρα παρακολουθούν! Θέλω να αναφέρω επίσης, ότι η καταδίκη του Καμμένου με 15.000€ 1.500€ για την προτροπή του να λιντσάρουν τον Πάχτα, δεν αναφέρεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, γιατί;
Helene
17/11/2017 21:15
Ο Xοντρός …ξεφτιλιστηκε , απο τα …χαϊδεμένα του TΣΙΠΡΑ …
Ενδοκυβερνητική Κόντρα ;;;


Απο ΠΟΙΟ’Ν και απο ΠΟΥ’ , η εντολή να τους αφησουν να μπουν , να πετάξουν τα τρικάκια που εκτυπωνουν οι …Βούτσηδες και να βγουν ελευθεροι ;;;

ΠΟΣΟ Μίσος , αραγε , κρυβουν μέσα τους αυτοι του Ρουβικωνα , όπως και οι Προστατες τους για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ;;; Και ας κυβερνουν ... οι δικοι τους !!!

Κουφοντινα , οι  πνευματικοι σου απογονοι  , Οχι  μονον  Δεν θα διωχθουν , αλλά  μας κ υ β ε ρ ν ο υ ν  ,  κιόλας …


ΝΑΙ , για την επετειο της 17 Νοεμβρη , ο ΤΣΙΠΡΑΣ στο … Gοteborg και ο Καμμενος στον Καναδα … !!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Το Σχεδιο ειναι σαφές :
Ξ ε φ τ ί λ ι σ μ α και Α π ο κ α θ ή λ ω σ η ΚΑΘΕ θεσμού , που προστατευει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :

Δικαιοσύνη
Παιδεία
Βουλή
και τωρα ο Στρατός !!!

Σηκωθειτε απο τον καναπέ και ΠΑΛΕ'ΨΤΕ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
THEO
17/11/2017 18:34
Καταλάβαμε.Κανείς δεν εμποδίζει τον Ρουβίκωνα διότι ανάμεσα τους είναι ο κύριος Γιωργάκης,ο γιός του μεγάλου προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση
Λάκης
17/11/2017 17:57
Κααααλά! Άμα και στο Πεντάγωνο μπαίνει ο "Ρουβίκωνας" σα σε ξέφραγο αμπέλι, καταλαβαίνεις τι μπορείς να περιμένεις για τη ν ασφάλεια στην υπόλοιπη χώρα!