Έβαζε παιδιά να χτυπούν συμμαθητή τους

Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα με το «μακρύ χέρι» στον Αλιμο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/11/2017 09:16 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14/11/2017 12:34 |
Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα με το «μακρύ χέρι» στον Αλιμο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δασκάλα Μουσικής σε δημοτικό σχολείο του Αλίμου, η οποία έβαλε εννιάχρονους μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους μέσα στην τάξη, επειδή εκείνος δεν πρόσεχε στο μάθημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θέση της καλύφθηκε από άλλον εκπαιδευτικό, ο οποίος εμφανίστηκε στο μάθημά του πριν από δυο μέρες και έτσι η λειτουργία του σχολείου κινείται επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, με τους γονείς να δηλώνουν ανακουφισμένοι από αυτή την εξέλιξη.

Κάποιοι γονείς ανέφεραν πως η δασκάλα ήταν γνωστή για τις αναχρονιστικές μεθόδους που χρησιμοποιούσε και είχε προκαλέσει διάφορα προβλήματα τα τελευταία χρόνια στο σχολείο με τη συμπεριφορά της.

Πριν αντικατασταθεί, οι γονείς είχαν ήδη εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους μέσω επιστολής που εστάλη στις 22 Σεπτεμβρίου από μητέρα μαθητή της Γ’ Δημοτικού προς τον διευθυντή του σχολείου με κοινοποίηση στην προϊστάμενη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μια εβδομάδα, περίπου, η δασκάλα κατηγορήθηκε ότι έβαλε εννιάχρονα παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους, ο οποίος δεν πρόσεχε στο μάθημα. Κάποια από τα μικρά παιδιά παρέμειναν στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα σηκώθηκαν και άρχισαν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το γεγονός.
4
Ωραίο πράμα οι κλωτσίτσες!!! Διαφωνάει κανείς;
15/11/2017 19:56
Μήπως και τα κωλοπαιδάκια που σηκώθηκαν πρόθυμα να τραμπουκίσουν (και να εκτονώσουν τα απωθημένα από το αρρωστημένο "οικογενειακό" περιβάλλον) και να επιδείξουν τον "πολιτισμό" που έχουν λάβει από τους μπαμπάδες και τις μαμάδες τους, θέλουν όχι διαθεσιμότητα αλλά κλωτσίτσες; Και μήπως θέλουν και οι "γονείς" τους ακόμη πιο γερές κλωτσίτσες;
Μαριάνκα
16/11/2017 22:48
Κατά τ΄άλλα αποκηρύσσεις τη βία....
Ι.
15/11/2017 15:53
Να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για κακούργημα σαν βασανίστρια. Το λόγο πια έχει ο/η Εισαγγελέας. Δεν της αξίζει να ανήκει στο Εκπαιδευτικό Σώμα και είναι ανάξια να αποκαλείται "δασκάλα". Αν τέτοια απαράδεκτα έγιναν κάποτε (πολύ κακώς) κοινωνικώς ανεκτά, σήμερα πρέπει να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη και να στιγματίζονται. Καμιά επιείκεια. Να τηρηθεί ο Νόμος.-
Μαριάνκα
16/11/2017 22:46
Τελικά αποφάσισε. Ζητάς να τηρηθεί ο νόμος ή να παραπεμφθεί για κακούργημα; Αυτοαναιρείσαι....