Επτά οι τραυματίες, ανάμεσά τους οι τρεις Ευέλπιδες, από την επίθεση στο Μοναστηράκι

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/10/2017 23:11 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 23/10/2017 01:11 |
Επτά οι τραυματίες, ανάμεσά τους οι τρεις Ευέλπιδες, από την επίθεση στο Μοναστηράκι
Οι νεαροί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επιτέθηκαν ξαφνικά στους Ευέλπιδες, ενώ αυτοί περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου, και άρχισαν να τους κτυπούν (φωτογραφία αρχείου). Πηγή: (ΑΠΕ)

Προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια διενεργείται για τις επιθέσεις και τους τραυματισμούς συνολικά επτά ατόμων, μεταξύ των οποίων τρεις πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων, από ομάδα νεαρών το απόγευμα της Κυριακής στο Μοναστηράκι.

Εκτός από τους τρεις Ευέλπιδες, οι δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν φαντάρος και τρεις ακόμα διερχόμενοι από το σημείο, ηλικίας 26, 47, και 35 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν μεταξύ περίπου 30 ατόμων, λίγο πριν από την αντιφασιστική αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα και αναζητούνται.

Περπατούσαν στην Πανδρόσου

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό από αυτόπτες μάρτυρες ότι οι δράστες επιτέθηκαν ξαφνικά στους τρεις Ευέλπιδες, ενώ αυτοί περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου, και άρχισαν να τους κτυπούν. Κατάφεραν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε καφετέρια.

Προηγήθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και την αστυνομία στην Πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιήθηκαν δύο συγκεντρώσεις, η μία υπέρ της αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου και η άλλη εναντίον.

Τους τραυματίες Ευέλπιδες επισκέφθηκε ο τομεάρχης Εθνικής Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας. Μετά την επίσκεψή του, με ανάρτησή του στο twitter δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ καταδίκασε για άλλη μια φορά την επίθεση εις βάρος τους και ζήτησε τη σύλληψη των ενόχων.

1
Αντίοχος
23/10/2017 09:37
Επειδή αυτοί οι "αντιφασίστες" είναι υπέρ της αλλοιώσεως του φύλου από την ηλικία των 15 ετών, και διαδηλώνουν με πάθος γι αυτήν την περίπτωση, περίτρανα αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ομοφυλόφυλα άτομα. Παλιότερα έκρυβαν το ανώμαλο πάθος τους, τώρα με τις αριστερές κυβερνήσεις από τους εβραίους κυβερνήτες μας, βρήκαν πρόσφορο έδαφος να εκφράζωνται υπέρ της ανωμαλίας τους, και να δέρνουν τους ομαλούς. Μόνιμο δε ιδαλμά τους είναι ο κίναιδος σφαγέας Άρης Βελουχιώτης, ή για την ακρίβεια και την άποψη του ΚΚΕ Μιζέριας.