Παραποίηση δημόσιου εγγράφου στο υπουργείο Παιδείας, προκειμένου η κυβέρνηση να ξεμπλοκάρει τη διαδικασία της αξιολόγησης καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ.

Όπως ανακοίνωσε το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο, στα φύλλα αξιολόγησης που έχουν ήδη μοιραστεί, με σκοπό να αξιολογηθούν οι προϊστάμενοι από τους υφισταμένους τους, λείπει τεχνηέντως η βαθμολογία 0 – 40 καθώς και οι χαρακτηρισμοί ανεπαρκής και ακατάλληλος.

Στην καταγγελία της, η ΑΔΕΔΥ αναφέρει χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση και η κ. Γεροβασίλη, μπροστά στη νέα απόρριψη της αξιολόγησης, από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δημόσιο, μετέρχονται πλέον όλα τα μέσα για να πετύχουν τον στόχο τους.

«Από τους εκφοβισμούς, τους εκβιασμούς, τα παρανόμως ανοιχτά εμπιστευτικά πρωτόκολλα, την τρομοκρατία και την ανταπεργία έφτασαν στις παραποιήσεις εγγράφων. Είναι πραγματικά πρωτάκουστο να παραποιείται, έτσι χωρίς καμιά ντροπή, δημόσιο έγγραφο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της Κυβέρνησης που δεν είναι άλλος από την επιβολή της αξιολόγησης με κάθε τρόπο».