Χαλκιδική: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από ξενοδοχείο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2017 16:01 |
Χαλκιδική: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από ξενοδοχείο

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, αλλά κατά τη διαφυγή τους το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, δύο 38χρονους και μία 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Η κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της Ιερισσού, απ' όπου οι δράστες -σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία- «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 1.860 ευρώ με τη χρήση ηλεκτρικού εργαλείου διάτρησης. Αφού φόρτωσαν τη «λεία» τους σε αυτοκίνητο επιχείρησαν να διαφύγουν, αλλά στην προσπάθεια αυτή το όχημα ανατράπηκε, με συνέπεια να το εγκαταλείψουν μαζί με το χρηματοκιβώτιο.

Αστυνομικοί της Αρναίας εντόπισαν το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και λίγο αργότερα εντόπισαν τους δράστες να κινούνται πεζοί και τους συνέλαβαν. Το χρηματοκιβώτιο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων σε παρόμοιες πράξεις.