Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ένας 62 χρόνος καρδιολόγος, στην περιοχή «Πιλαλήματα» Σητείας, στην Κρήτη. Ο 62χρονος γιατρός, Χριστόδουλος Καλαντζάκης, έφερε τρία τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα στην πλάτη και ένα στο κεφάλι, ενώ το αυτοκίνητο του είχε «γαζωθεί» από τις σφαίρες.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ιατροδικαστής.Ο εκλιπών ήταν ιδιώτης γιατρός, παντρεμένος με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής περίπου 35 ετών και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ ήταν γνωστός κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με το cretalive το μεσημέρι του Σαββάτου προσήχθη ένας βούλγαρος, ο οποίος δηλώνει αστυνομικός, ωςβασικός ύποπτος για τη δολοφονία του γιατρού, ο οποίος είχε τα γενέθλια του.

Κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα που είδε τον Βούλγαρο με την καραμπίνα και μία σακούλα να προσποιείται τον κυνηγό. Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο ύποπτος έτρεχε και μπήκεσε ένα αυτοκίνητο, χωρίς το όπλο,γεγονός που γέννησε υποψίες στην αστυνομία.

Όπως αναφέρεται το όπλο βρέθηκε πεταμένο στο σημείο της δολοφονίας ενώ δίπλα του ένας κάλυκας.Τελικά, η αστυνομία εντόπισε τον Βούλγαρο οπότε και τον συνέλαβε .

Η αστυνομία – σύμφωνα πάντα με το cretalive – ερευνά το ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας να είναι ερωτικό σε κάθε περίπτωση προσωπικό.

Στην Αστυνομία έχει κληθεί να πάει να καταθέσει και η νεαρή σύζυγος του 62χρονου γιατρού.