Βαγγέλης Στεφανάκης: Δεν είμαι δολοφόνος αλλά απερίσκεπτος

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/09/2017 19:51 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14/09/2017 20:01 |
Βαγγέλης Στεφανάκης: Δεν είμαι δολοφόνος αλλά απερίσκεπτος

Με ψυχραιμία ο 29χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Φαίης Μπάχλα ισχυρίστηκε στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύντροφο του, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στη Νέα Μάκρη.

«Δεν είμαι δολοφόνος. Με παρουσιάζουν σαν έναν άνθρωπο που δεν ξέρω καν. Ένας απερίσκεπτος ήμουν χωρίς μυαλό, άμυαλος. Αυτόν τον άνθρωπο που παρουσιάζουν τον δολοφόνο, το φονιά εγώ δεν το ξέρω. Την κοπέλα τη χτύπησα πάνω στα νεύρα μου ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω τέτοια ζημιά. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι μπορούσα σηκώνοντας τα χέρια μου να κάνω τέτοια ζημιά σε άνθρωπο. Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν, δεν σκέφτηκα τίποτα...» είπε.

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης μιλώντας για τη Φαίη έκανε λόγο για μια σχέση στην οποία κυριαρχούσε το πάθος και η ζήλια. Όπως είπε ο ίδιος χωρίς να το θέλει έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα στις δυο αδελφές οι οποίες τον διεκδικούσαν κηρύσσοντας «πόλεμο η μια στην άλλη».

«Με την Μαριαλένα έγινε για χαζομάρα» είπε ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στο βράδυ πάθους που έζησε με την αδελφή της συντρόφου του και αποτέλεσε την απαρχή μιας θυελλώδους περιόδου για το ζευγάρι, ενώ υποστήριξε πως έτρεφε τρυφερά αισθήματα για τη Φαίη και δεν τον ενδιέφερε η αδελφή της η οποία ωστόσο προσπαθούσε να τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα.

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την εισαγγελική αγόρευση.