Σημαντική επιδείνωση παρουσιάζει την Κυριακή ο καιρός, με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, σε Θεσσαλία, Σποράδες, κεντρική και ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσκαιρα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.

Στην Αττικήσημειώνονται τοπικές βροχές ενώ αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες. Υφεση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παρατηρούνταινεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση προβλέπεται από το βράδυ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο ζημιές από τις ισχυρές βροχοπτώσεις-χαλαζόπτωση προκλήθηκαν σε καλλιέργειες στον θεσσαλικό κάμπο, ενώ και στη Θεσσαλονίκηυπερχείλισε, λόγω σφοδρής βροχόπτωσης, ο Γαλλικός ποταμός στην περιοχή της Σίνδου, όπου έκλεισε η επαρχιακή οδός προς τη βιομηχανική περιοχή, στο ύψος του βιολογικού καθαρισμού.