Εναν γνωστό στις Aρχές από το παρελθόν μπράβο της νύχτας έκρυβε.…στο πατάρι της ιδιοκτήτρια σπιτιού στην οδό Πέτρου Ράλλη μετά από έντονη διένεξη που είχε με ενοικιαστές της επειδή φέρεται ότι της χρωστούσαν νοίκια.

Η διένεξη για τα νοίκια είχε απίστευτη κατάληξη καθώς σύμφωνα με την καταγγελία των ενοικιαστών η σπιτονοικυρά πήγε στο μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι τους συνοδευόμενη από δυο γεροδεμένους άνδρες οι οποίοι τους απείλησαν για τα νοίκια που χρωστούσαν .

Οι ενοικιαστές μένουν στο ισόγειο του σπιτιού ενώ η ιδιοκτήτρια στον πρώτο όροφο.

Ηταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν η ιδιοκτήτρια συνοδευόμενη από τους δύο δράστες πήγε στο διαμέρισμα που νοικιάζει το ζευγάρι των Πακιστανών και σύμφωνα με την καταγγελία άρχισαν να τους απειλούν.

Οι ενοικιαστές όμως στη θέα του όπλου πρόλαβαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι ο ένας από τους δυο άνδρες οπλοφορούσε.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι μετά την έκκληση για βοήθεια εντόπισαν έξω από το σπίτι τον έναν από τους δυο άνδρες.

Οι δυο ενοικιαστές, όμως επέμεναν στην καταγγελία προσθέτοντας ότι η σπιτονοικοκυρά είχε κρύψει τον ένοπλο που τους απείλησε στο σπίτι της .Η ίδια αρνιόταν τα πάντα και αρχικά δεν επέτρεπε στους αστυνομικούς να μπουν για έρευνα στο σπίτι της.

Η καταγγελία κρίθηκε σοβαρή και οι αστυνομικοί επέμεναν. Τελικά μπήκαν στο σπίτι και ψάχνοντας τους χώρους βρήκαν κρυμμένο στο πατάρι τον γεροδεμένο άνδρα.

Συνεχίζοντας την έρευνα, βρήκαν στην συνέχεια και το όπλο.

Η υπόθεση όμως πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς όπως διαπιστώθηκε ο ένοπλος ήταν γνωστός στις Αρχές από το παρελθόν για υποθέσεις της νύχτας. Στα τέλη του 2000 είχε κατηγορηθεί ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου επιχειρηματία πρώην σύζυγο γνωστής τραγουδίστριας.

Η εμπλοκή του στη νύχτα φαίνεται ότι συνεχίσθηκε καθώς το 2011 και ο ίδιος είχε δεχθεί επίθεση κοντά στο Πεδίον του Αρεως.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν οδηγηθεί στην Αστυνομία, που συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση.