Νηρηίδες: Με ένα τοίχο από λαμαρίνες κρύβουν τις... αυθαιρεσίες τους

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2017 14:33 |
Νηρηίδες: Με ένα τοίχο από λαμαρίνες κρύβουν τις... αυθαιρεσίες τους

Με πρόσχημα την άδεια (η οποία όμως αφορά εργασίες μικρής κλίμακας) η εταιρεία που νοίκιασε το χώρο που στεγάζονταν οι Νηρηίδες στο Καβούρι προχώρησε (παρανόμως όπως αποδείχθηκε) σε εκτεταμένες παρεμβάσεις. Οι εργασίες καλύπτουν μια έκταση 300 τ.μ επί του αιγιαλού – σε προστατευόμενη δασική έκταση!

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι τη Μ. Τετάρτη (12 Απριλίου) – μετά από παρέμβαση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος – οι εργασίες ανεστάλησαν έως ότου διερευνηθεί η υπόθεση. Μάλιστα, ζητήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής να συλληφθούν οι υπεύθυνοι με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Φαίνεται όμως πως δεν ίδρωσε το αυτί κανενός, αφού τις μέρες που ακολούθησαν οι εργασίες άρχισαν και πάλι. Μάλιστα, για καλύτερη κάλυψη …στήθηκε και ένας τοίχος από λαμαρίνες. Την Παρασκευή, μετά από νέες καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος έδωσαν εντολή για νέα έρευνα…

2
Λάκης
25/04/2017 20:06
Μέχρι να γίνουν οι διάφορες έρευνες, οι εργασίες θα προχωράνε και θα τελειώσει και θ τελειώσει ωραία και καλά το παράνομο έργο! Μήπως οι λαμαρίνες που στήθηκαν είναι νόμιμες;;;; Όχι β/εβαια! Γιατί λοιπόν τις αφήνουν εκεί; Μήπως υπάρχουν μιλημένοι και λαδωμένοι;
Άρης
21/04/2017 21:25
Και δεν είναι η μόνη περίπτωση. Σε ολόκληρη τη χώρα ανάλογα λαμογια λυμαίνονται τις παραθαλάσσιες περιοχές καταπατώντας δασικές εκτάσεις και αιγιαλούς για να στήσουν beach bar και αντίστοιχες τουριστικές επιχειρήσεις, χωρίς κανένα έλεγχο γιατί στην επαρχία οι δημόσιες υπηρεσίες (κτηματική υπηρεσία, πολεοδομίες, δασαρχεία) είτε είναι υποστελεχωμένες είτε τα παίρνουν λίγο ή πολύ. Και αν τολμήσει κάποιος να διαμαρτυρηθεί στον τοπικό δήμο, τον βρίζουν γιατί είναι ενάντια στην ανάπτυξη.Να μη μιλήσω για τους περίφημους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και τον γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης που ασχολούνται με Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί τα άλλα τους πέφτουν μακριά. Αθάνατο ελληνικό δημόσιο και αθάνατη ελληνική επιχειρηματικότητα.