Άσκησε έφεση ο Σώρρας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/03/2017 20:02 |
Άσκησε έφεση ο Σώρρας

Έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα κατέθεσε σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Βασίλης Νουλεζας.

Ο Σώρρας καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, για την οποία ο δικηγόρος κ.Νουλεζας θα καταθέσει έφεση αύριο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλεζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Αρτέμης Σώρρας είναι καλά στην υγεία του, παραμένει ήρεμος, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αθώος τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του. Ο Σώρρας μέσω του δικηγόρου του κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα», τονίζοντας ότι δικάστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, ο οποίος παρίστατο σε άλλη δίκη.

3
Λουλης
20/03/2017 22:34
Απιστευτο και ομως ειναι αληθεια στην κωλοπετεινιτσα. Φυγαδας του νομου που εχει το δικαιωμα για εφεση!!!!!
Κόψε φάτσα!
20/03/2017 20:25
Να έρθει το κάθαρμα στο δικαστήριο να τα πει αυτά. Γίνεται να ασκηθεί έφεση από φυγά; Τόσα δισεκατομμύρια και δεν μπόρεσε να βάλει μια ομάδα δικηγόρων να τον υπερασπιστεί; Αυτός ρε θα σας σώσει; Ένας καρα-μπατίρης απατεώνας που τον παρατάει κι ο δικηγόρος του και πάει σ' άλλη δίκη; Ε, ρε ζώα που κυκλοφορούν ...
ΓΑΠ
21/03/2017 01:35
Ξέρεις ποιόν μου θύμησες ; εκείνον τον τρελό που είχε πει "ευτυχώς που δεν τα πατήσαμε"