Δύο Πακιστανοί ηλικίας 28 και 33 ετών ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία ως δράστες της άγριας δολοφονίας του 46χρονου Αρχιμανδρίτη η οποία διαπράχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στο σπίτι του στον Γέρακα.

Η δολοφονία μετά από έρευνες εξιχνιάστηκε και σε βάρος των δύο Πακιστανών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται.

Μετά τη δολοφονία, όπως εξακριβώθηκε ότι οι δράστες διέφυγαν στο Πακιστάν.

Ο 46χρονος Αρχιμανδρίτης είχε βρεθεί δολοφονημένος στο σπίτι του στο Γέρακα στις 13 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία.

Κίνητρο των δολοφόνων ήταν η ληστεία καθώς οι χώροι του διαμερίσματος είχαν ερευνηθεί σχολαστικά στην προσπάθεια τους να βρουν χρήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και Διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.

Επιπρόσθετα υπεβλήθη αίτημα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των δραστών