Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο ύψος της συμβολής της με την πλ. Αργεντινής, το γήπεδο του Παναθηναϊκού (Απ. Νικολαϊδης) και τη στάση Μετρό Αμπελοκήπων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά, προγραμματίστηκε για το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, λόγω εργασιών για την κατασκευή φρεατίου δικτύου οπτικών ινών.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Στον Λυκαβηττό

Στο μεταξύ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 12 Μαρτίου στην περιοχή του Λυκαβηττού, λόγω του 3ου Lycabettus Run, από τις 09.00 έως το πέρας του αγώνα.

Περιλαμβάνουν τις οδούς Κόνιαρη στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Μερκούρη και Νικοτσαρά, Παλιγγενεσίας, Δασκαλογιάννη, Σαρανταπήχου, Ξανθίππου, Ευέλπιδος Ρογκάκου, Κλεομένους και Μ. Μερκούρη στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αν. Πολέμου και Λάχητος, καθώς και τις καθέτους των οδών αυτών έως την πρώτη παράλληλο.