Κλοπές και απόπειρες κλοπών σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ και σε καταστήματα της Πάτρας, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά τη σύλληψη ενός 26χρονου υπηκόου Αλβανίας και ενός 19χρονου Έλληνα. Για τις ίδιες υποθέσεις, η Αστυνομία αναζητά δύο ακόμα άτομα, έναν 26χρονο και έναν 16χρονο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος, μαζί τους δύο που αναζητούνται, διέρρηξαν χθες το πρωί εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο και τον 19χρονο.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση ανά περίπτωση, είχαν διαπράξει από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου, ακόμη 13 κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπής, σε διάφορα εμπορικά καταστήματα και πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Σε ότι αφορά τον τρόπο που δρούσαν, εισέβαλαν στα καταστήματα, αφού πρώτα έσπαζαν με πέτρες τις γυάλινες πόρτες και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, λαχεία κ.α.