Μπαράζ νέων αλλαγών στην Παιδεία

Εν αναμονή του νέου Λυκείου, το υπουργείο Παιδείας προχωρά σε νέες ρυθμίσεις οι οποίες προβλέπουν, μεταξύ άλλων, την ένταξη νέων τμημάτων στο Μηχανογραφικό αλλά και μετεγγραφές σε αιώνιους φοιτητές

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2017 08:00 |
Μπαράζ νέων αλλαγών στην Παιδεία

Σε μπαράζ μικρών αλλαγών και ρυθμίσεων για διάφορα ζητήματα στην εκπαίδευση προχωρά το υπουργείο Παιδείας, εν αναμονή της μεγάλης αλλαγής που...

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
3
Κώστας
31/01/2017 14:55
Ας ελπίσουμε, μέχρι την κατάθεση του, να προβλεφθεί ένα ποσοστό και για όσους έχουν δώσει εξετάσεις και πέρα των 2 ετών. Δηλαδή ένα 50% για όσους δώσανε με 4 μαθήματα και ένα 50% για όσους δώσανε 6 και πάνω μαθήματα, αν όχι όλο το 10% για όλους. Κάτι που ίσχυε και περιμένουμε να ισχύσει ξανά, από μία κυβέρνηση που θέλει να μειώσει της εξετάσεις και να αλλάξει αυτό το καταστροφικό σύστημα.
Αινειας
31/01/2017 13:00
Και πολυ σωστα! Οταν τα προβληματα ειναι δυσβαστακτα καθε πονηρη κυβερνηση αρχιζει να αναπλαθει τη Παιδεια, η το ριχνει στον εθνικισμο και τα βαζει με καμια αλλη χωρα να φυγει η προσοχη του κοσμακη απο τα οικονομικα. Πονηρος ο βλαχος!
zeus
31/01/2017 10:49
Να πληρώνωμε για τους φοιτητές μας, δεν έχομε αντίρρηση, αλλά να πληρώνωμε και για τους λεγόμενους "αιώνιους φοιτητές", αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να ανεχόμασθε. Αυτοί δεν είναι ότι είναι πνευματικά κούτσουρα μόνον, αλλά και αριστερά κουμάσια, --κατά κανόνα--, που θέλουν να καρπώνωνται τα όποια οφέλη παρέχομε και στους κανονικούς γοιτητές.