Μια ακόμα θλιβερή πτυχή της υπόθεσης των τριών μικρών παιδιών που βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες παρατημένα στο δρόμο στην Πάτρα, αποκαλύφθηκε μετά την ταυτοποίηση των γονέων τους.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Αλβανών που εργάζονταν σε αγροτικές δουλειές στα Λεχαινά Ηλείας Πρώτος εντοπίσθηκε ο 27χρονος πατέρας των παιδιών, ο οποίος και συνελήφθη επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι των Αλβανών έχει και άλλο ένα παιδί. Πριν από ένα περίπου μήνα η μητέρα έφυγε από το σπίτι. Ο πατέρας στην προσπάθεια του να την συγκινήσει και να την πείσει τη σύζυγο να επιστρέψει ,πήρε τα τρία μικρά κορίτσια και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα.

Ακόμα δεν έχει αποσαφηνισθεί πώς τα παιδιά βρέθηκαν τελικά στο δρόμο. Κάποιες πληροφορίες ,οι οποίες ωστόσο δεν έχουν διασταυρωθεί από την αστυνομία καθώς η μητέρα αναζητείται ,αναφέρουν ότι η 20χρονη παρέλαβε τα παιδιά και τελικά τα παράτησε στο δρόμο. Σκοπός της φέρεται ότι ήταν να δοθούν για υιοθεσία.

Τα τρία κοριτσάκια βρήκε περαστικός το μεσημέρι της Κυριακής σε μικρή απόσταση από νοσοκομείο και ειδοποίησε την αστυνομία.