Aναρτήθηκε την Τετάρτη από τον ΟΑΕΔ ο προσωρινός πίνακας κατάταξης μακροχρόνια ανέργων για 4.000 θέσεις εργασίας του «Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας» καθώς και ο πίνακας αποκλεισμένων για το ίδιο πρόγραμμα.

Ο πίνακας περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ από 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Φορείς Υποδοχής, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότηση τους από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησης τους και από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλεισμένων.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr ενώ τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός από την Πέμπτη 12-01-2017 από τις 10 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 16-01-2017 στις 12 το μεσημέρι αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.