Δημοτικός υπάλληλος όταν έληξε το ωράριό του έκλεισε χώρο φιλοξενίας αστέγων

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/01/2017 13:01 |
Δημοτικός υπάλληλος όταν έληξε το ωράριό του έκλεισε χώρο φιλοξενίας αστέγων
Η διοίκηση του δήμου Αθηναίων κίνησε διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε βάρος του υπαλλήλου.

Επικαλούμενος τη λήξη του ωραρίου του, δημοτικός υπάλληλος της Αθήνας έκλεισε τη Λέσχη Φιλίας στην Πανόρμου, χθες το βράδυ, ενώ φιλοξενούνταν άστεγοι και είχε προγραμματιστεί να παραμείνει ανοικτή για την προστασία τους από τη χιονόπτωση.

Ήδη, η διοίκηση του δήμου Αθηναίων κίνησε διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε βάρος του υπαλλήλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνάδελφός του που επρόκειτο να τον αντικαταστήσει, ειδοποίησε ότι δεν μπορεί να πάει στην εργασία του. Ο ίδιος, αρνούμενος να παραμείνει, αντί να ενημερώσει τους αρμόδιους προϊσταμένους του για να αναζητηθεί αντικαταστάτης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέβη στο κλείσιμο της Λέσχης Φιλίας, με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτεθειμένοι στη χιονόπτωση και το δριμύ ψύχος όσοι άστεγοι βρίσκονταν στη λέσχη.

Μόλις έγινε αντιληπτή η ενέργειά του εστάλη άλλος υπάλληλος και η Λέσχη Φιλίας ξανάνοιξε μετά από 1-1,5 ώρα.

53
Το ευνομουμενο κράτος
12/01/2017 19:24
Ο υπάλληλος έκανε πολύ καλά και έφυγε μετά τη βάρδια του. Αφού τίποτα δεν δουλεύει στη χώρα μας. Έδρασε ακριβώς όπως όλο το κατεστημένο στο μπάχαλο του Ελληνικού κράτους. Ποιος ξέρει τι μίζες έχει ακουμπήσει ο φουκαράς στο παρακράτος των πολιτικών γιατρών, εφόρων, εκπαιδευτικών, δικαστών, αστυνομικών, τραπεζιτικών, πολεοδόμων κλπ, κλπ. Σε μια κοινωνία ανομίας γίνεσαι και συ αδιάφορο λαμόγιο για να επιζήσεις.
Helene
12/01/2017 03:13
Αγαπητοι μου , ενα απο τα πιο διαχρονικα προβληματα των οργανωμενων κοινωνιων ειναι η … αδυναμια να αποδεχτουμε οτι η …ζωη , ο … ανθρωπος , οι … αλλοι , ειναι λιγοτερο απο τελειοι , γιατι ΟΛΟΙ κανουν … λαθη , κανουν … παρεκκλισεις και ισως εχουν και το δικαιωμα ποτε - ποτε , ΧΩΡΙΣ να πρεπει αμεσως Ολοι να πεφτουμε απανω τους και να τους … λιθοβολουμε ομαδικα !!!

Με αλλα λογια Δεν εχουμε συνειδητοποιησει η / και Δεν εχουμε αποδεχτει οτι οι ανθρωποι ΔΕΝ ειναι … τελειοι , η , εντελως … ρασιοναλιστες στη διαδικασια ληψης αποφασεων και ΔΕΝ προκειται να γινουν ποτέ … !!!

Επισης , πρεπει να λαβουμε σοβαρα υποψιν μας οτι διοικουν την Π Α Τ Ρ Ι Δ Α μας … τ υ χ α ρ π α σ τ ο ι , οι οποιοι την εχουν γραμμενη στα … παλια τους τα παπουτσια, και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η … Γλύκα της Εξουσιας και τα … Χρηματα …!!!

Και η κακοδιαχειριση των Κυβερνωντων … γινεται και … μιμητικη κακοδιαχειρηση ΟΛΩΝ των Πολιτων …..

Που θελω να καταληξω ;;; Υποθετω στο οτι αν εχουμε σαν στοχο την μεταξυ μας … επιεικεια , μονο κερδισμενοι θα βγουμε !
Επιεικεια , ομως , ΔΕΝ σημαινει … υποχρεωτικη συμφωνια , η , απουσια συγκρουσης !!!
Σημαινει προσπαθεια … ενσυναισθησης, προσπαθεια … συγχωρεσης , προσπαθεια …αποστασιοποιησης , … αυτοελεγχο , και το να μην παιρνουμε τα παντα (και κυριως τους εαυτους μας !) … τοσο στα σοβαρα …

Και να λειτουργουμε με στοιχειωδη ψυχραιμια και αξιοπρεπεια … ΔΕΝ ειναι τοσο δυσκολο …
Ομορφη Καλημερα !!! <3
Μπουρδες
12/01/2017 22:03
Άρες μάρες κουταμάρες και ασυναρτησίες.
bruidsjonker
11/01/2017 20:53
Αυτά γίνονται επειδή δεν υπάρχει έλεγχος και αξιολόγηση του προσωπικού του δήμου. Ισχύει το , έλα μωρέ τι θα κάνουν δηλαδή θα με απολύσουν????
Α.Σ.
11/01/2017 13:59
Ο υπάλληλος δεν έχει κανένα δικαίωμα να κλείσει την Υπηρεσία, επειδή τελείωσε το ωράριό του. Το ωράριο των Υπηρεσιών δεν ταυτίζεται με το ωράριο των υπαλλήλων. Εφ' όσον η Υπηρεσία (εν προκειμένω η Λέσχη Φιλίας)έπρεπε να λειτουργήσει και άλλο, ο υπάλληλος οφείλει να ενημερώσει τους προϊσταμένους του και μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα, να καθήσει υπερωριακά, όπως προβλέπεται από το Νόμο, σύμφωνα με τον οποίο σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, ο υπάλληλος εκτελεί υποχρεωτικά υπερωριακή απασχόληση για την ικανοποίηση των αναγκών της Υπηρεσίας. Υπάρχει, λοιπόν, σαφές νομικό πλαίσιο και πολύ ορθώς, διετάχθη ΕΔΕ από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη, ο οποίος κατά γενική ομολογία είναι ο καλύτερος Δήμαρχος της Αθήνας σε όλη την μεταπολιτευτική περίοδο, εάν ληφθούν μάλιστα υπ' όψιν και οι εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.
:))
11/01/2017 18:33
Δε ξερω από φιλοσοφία, από νομικά ομως εισαι μάνα. Αρχηγός! O.M.G. Just don't mess with her, γκαισσζ
Κατίνα
11/01/2017 16:51
Ο υπάλληλος που κάνει τέτοια πράγματα είναι αγράμματος πέραν του ότι είναι και αναίσθητος. Αυτά που γράφεις δεν τά ξέρει και μόνον με βάση την κοινή λογική και την ευαισθησία θα μπορούσε να συμπεράνει ότι έτσι πρέπει να γίνει όπως γράφεις. Η ευθύνη είναι του Δήμου και του Δήμαρχου που δεν φρόντισε να περάσει τους υπάλληλους από σεμινάρια υποχρεωτικά και εξετάσεις ή τεστ για να βεβαιωθεί ότι τα έχουν καταλάβει. Σε ποιά βάση θα κριθεί πειθαρχικώς ο άσχετος αυτός υπάλληλος; Με βάση το σαφές νομικό πλαίσιο που αναφέρεις και που δεν τεκμαίρεται ότι ξέρει και που κανείς δεν τον υποχρέωσε να μάθει ή σαφείς οδηγίες για τις περιπτώσεις αυτές που έπρεπε να του δώσουν και δεν του έδωσαν; Υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος. Αν οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν εκπαιδευτούν, δεν περάσουν από σεμινάρια, εξετάσεις και συχνά τεστ με συνέπειες, και τους γίνει γίνει αξιολόγηση, θα θρηνήσουμε πολλά θύματα των υπάλληλων-δολοφόνων του Δημοσιου. Αλλά δολοφόνοι δεν θα είναι οι υπάλληλοι που έχουν το ακαταλόγιστο, αλλά αυτοί που τους άφησαν να δρουν έτσι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμαρχος.
Α.Σ.
11/01/2017 18:23
Λυπάμαι, αλλά η προσέγγισή σας δεν ευσταθεί από νομικής και πραγματικής απόψεως. Το νομικό πλαίσιο οφείλει να το γνωρίζει κάθε υπάλληλος, του οποίου η θητεία υπερβαίνει τις θητείες των Δημάρχων, Υπουργών κ.λ.π.. Δεν υπάρχουν αγράμματοι δημόσιοι υπάλληλοι (αναίσθητοι, δυστυχώς πολλοί). Το νομικό πλαίσιο γνωστοποιείται στους υπαλλήλους τακτικά με εγκυκλίους. Άλλωστε είναι ελεύθερη πλέον η πρόσβαση όλων στη νομοθεσία. Η τάση που υπάρχει να επιρρίπτονται ευθύνες για τις πράξεις κάθε δημοσίου υπαλλήλου στην πολιτική ηγεσία, συνήθως εξυπηρετεί κομματικές σκοπιμότητες (Θυμάμαι πως για το ναυάγιο της "Σάμαινας" είχε ζητηθεί μέχρι και η παραίτηση του Υπουργού Ναυτιλίας). Πέραν αυτού, ωστόσο, η προσέγγιση αυτή είναι και βαθιά αντιδημοκρατική και πελατειακή, διότι εμπεριέχει την αντίληψη ότι ο "απλός" άνθρωπος είναι χαμηλού επιπέδου, ώστε αδυνατεί να έχει την ευθύνη των πράξεών του. Εφόσον ο υπάλληλος έκλεισε χωρίς συνεννόηση ή εντολή των προϊσταμένων του, φέρει ακέραια την ευθύνη της πράξης του και το γνωρίζει πολύ καλά. Οι προϊστάμενοί του, οφείλουν να ερευνήσουν την υπόθεση και να αποδώσουν ευθύνες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι εάν θέλουμε Δημοκρατία με τα δικαιώματα που συνεπάγεται, έχουμε όλοι μας τις ευθύνες που αναλογούν στη θέση μας. Εάν πάλι φορτώνουμε όλες τις ευθύνες στους "άρχοντες", τότε θα μεταπέσουμε στην κατάσταση των δούλων που άλλοι είναι ευνοούμενοι των αφεντικών και κάνουν αρκετές υπερβάσεις της νομιμότητας και άλλοι είναι σε δυσμένεια και διώκονται για το τίποτε. Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρω με ποιά κριτήρια διακρίνονται σ' αυτές τις κατηγορίες. Κάθε ώριμος άνθρωπος γνωρίζει καλά.
Κατίνα
11/01/2017 23:20
Η σχολή του θετικού δικαίου έχει προ πολλού καταρεύσει. Και εσείς είσθε ένας ηλικιωμένος και σε λίγο θα καταρεύσετε και εσείς.
Α.Σ.
12/01/2017 18:40
Όντως, είμαι ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς βαδίζω στα 60, η ηθική όμως κατάρρευση δεν έχει σχέση με την ηλικία, αλλά με τις ιδέες και την ψυχή του ανθρώπου. Από την πείρα μου, μάλιστα, έχω καταλήξει πως συχνά, όπως λέγει και ο Επίκουρος, η ηλικία βοηθάει να γίνεις πιο ήρεμη/ος, πιο επιεικής, πιο ευτυχής. Έτσι, λοιπόν, σας δίνω ελπίδα, εσάς που δεν είστε προφανώς ηλικιωμένη, να μη φοβάσθε τα γηρατειά που κάποτε θα έλθουν.
Κατίνα
12/01/2017 21:56
Να λοιπόν που το κατάλαβα από τον τρόπο που γράφετε. Πάντως, σας το λέω να ξέρετε, ότι νομικά δεν ξέρετε. Μπορεί να ξέρετε τι λέει ο νόμος, αλλά νομικά δεν ξέρετε. Οι κανόνες δικαίου είναι μια ιστορία πολύ πιό πολύπλοκη από ό,τι λέει ο νόμος, δηλαδή το λεγόμενο θετό δίκαιο.
Μιζα και Αριος Παγος
13/01/2017 12:53
Όλες τις μπούρδες από κατίνες και αγράμματους εδώ μέσα θα τις διαβάσεις. Τι θετό δίκαιο και άλλες μαλακίες. Ρίξε μίζα στο Γιουνανιστάν και κάνεις ότι θέλεις. Η μίζα είναι το ανώτατο όργανο του δικαίου.
Κατίνα
13/01/2017 16:42
Μα ναι αυτό λέω και γω παιδί μου, δεν καταλαβαίνεις; Ο κανόνας δικαίου είναι αυτός που εφαρμόζεται στη πράξη άσχετα με το τι λέει το κείμενο του νόμου. Και η διαμόρφωση των κανόνων αυτών είναι θέμα εξουσίας και ισχύος, είτε πρόκειται για την ισχύ των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών είτε για την ισχύ των καναλαρχών. Και μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί είσαι λαϊκός. Στρώσε το μυαλό σου και θα καταλάβεις. Σχολή του νομικού νεορεαλισμού.
Τα μαζευω τωρα για τον Παράδεισο:))
11/01/2017 20:34
Εγω από το χωριό, χρεοκόπησα τη χωρα. ΕΓΩ και μονο ΕΓΩ, ειμι ο ηθικος αυτουργος. Εντάξει τωρα;
Α.Σ.
12/01/2017 18:44
Για τα προβλήματα μιας κοινωνίας, προφανώς δεν είναι ένας ο ηθικός αυτουργός. Όλοι έχουν και τις ευθύνες τους, στο μερίδιο που αναλογεί στον καθένα. Πάντως, στα χωριά, θυμάμαι τη δεκαετία του 90, πολλοί αγρότες έπαιρναν την επιδότηση και την έτρωγαν σε ένα βράδυ, στα κέντρα εκείνα που ανθούσαντότε. Βεβαίως, επειδή τα χρήματα πήγαιναν στις φτωχές κοπέλες από το καταρρεύσαν ανατολικό μπλόκ, μάλλον θα εξασφάλισαν μια θέση στον Παράδεισο, ως θεία ανταμοιβή για την τόση φιλανθρωπία τους.
:))
12/01/2017 21:13
Όσους μονο δεν πρόλαβε να τους στείλει πρώτα στον Εωσφορο η σύντροφος τους. ΕΓΩ έδωσα τις επιδοτήσεις στα χωριά! Έχεις χιούμορ ΑΣ, να γίνουμε φιλαράκια λοιπον. Ειδικα τώρα που γίνατε κι εσεις πολλοί. Λαϊκισμό μονο ΔΕ θέλουμε, παιδιά. Ενταξ;
cynic
11/01/2017 13:48
Το καλυτερο θα ηταν να τον δεσουν και να τον αφησουν εξω στο κρυο.. ισως καποτε οταν καποιος παθαινει, μαθαινει..
Θάνος
11/01/2017 12:30
Θεωρώ πιο σωστό ο συνάδελφος που επρόκειτο να τον αντικαταστήσει (και που είναι στο απυρόβλητο) να έπρεπε να ενημερώσει κατευθείαν τον προϊστάμενο.
11/01/2017 02:22
Προκειτε περι μεγαλου μπινε να απολυθει ο καργιολης παραδειγματικα
megaλοψυχος
11/01/2017 17:28
χαχαχαχαχαχαχα, βλεπω τον γνωριζεις προσωπικα. Δηλαδη πως το φανταζεσαι να απολυθει παραδειγματικα κυριε φιλολογε?
ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΑΧΑΛΟΣ
11/01/2017 00:26
Εσείς που τον δικαιολογείτε, φαντασθείτε να είχατε ένα ατύχημα, να έλθει το 166, και ενώ σας πηγαίνει στο νοσοκομείο, πέφτει σε κίνηση, λήγει το ωράριο του πληρώματος και σας πετάνε έξω με τα αίματα... Πέρα από αυτό, ρωτήστε να μάθετε τι ισχύει στις ιδιωτικές εταιρείες, αλλά τι λέω, εδώ βγάλατε κυβέρνηση τσιπροκαμμένων...
cynic
11/01/2017 00:00
πολλη γαμημενη φασιστερη (κυριως) υποκρισια... οσο για το σκατοκεφαλο "λειτουργο" μακαρι τους επομενους μισθους να τους φαει στους γιατρους.. για αντιμετωπιση πνευμονιας.. μου τελειωσε ο μπολιτιζμος
Καραγιαννίδης Κ.
10/01/2017 22:55
Είμαι υπάλληλος και αδυνατώ να πάω στην εργασία μου; Ενημερώνω, όσο το δυνατό νωρίτερα, τον προϊστάμενό μου. Αυτός αναζητά αντικαταστάτη και στην ανάγκη ειδοποιεί αυτόν που κάνει βάρδια να παραμείνει στη θέση του λιγο περισσότερο. Τόσο απλό!
Σε λιγο θα τους αυξησουν το μισθολογιο στις 1200 δρχ το μηνα 1€=1δρχ :))
10/01/2017 21:53
Καλά το 'κανε ο ΔΥ! Τι το περάσαμε το δημόσιο; Βορεια Κορεα; Κοπανήστε την ωρε, όσο έχετε ακομη χρόνο να βρείτε, καμμιά δουλειά της προκοπής, να προσαρμοστείτε. Σε λίγο θα τους βάλουν να φιλοξενούν Πακιστανούς στα ανάκτορα τους.
Άρης
10/01/2017 20:29
Σε όλους του έξυπνους που νομίζουν ότι η δουλειά πρέπει να γίνεται αμισθί : σε ταξίδι στη Νέα Υόρκη όταν καθυστερήσαμε μισή ώρα να μαζευτούμε στο λεωφορείο ο οδηγός ΑΡΝΗΘΗΚΕ να μας μεταφέρει γιατί είχε λήξει το ωράριό του (εμείς καθυστερήσαμε). Πληρώσαμε ουκ ολόγα έκαστος επιβάτης για να μας επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Και έτσι πρέπει. Η εργασία πρέπει να αμοίβεται και οι όροι της να τηρούνται ευλαβικά και από όλους. Εν προκειμένω σύμφωνα με το νόμο υπεύθυνος είναι ο προϊστάμενός του που δεν φρόντισε να τον αντικαταστήσει. Και η ΕΔΕ άλλο ένα πυροτέχνημα του γνωστού δημάρχου Αθηναίων για να δείξει ότι πάλι άλλοι φταίνε. Αλλά η Αθήνα έχει να δεί καλό δήμαρχο από την τουρκοκρατία.
Νίκη
11/01/2017 10:59
εχέις και δίκιο και άδικο μαζί, εξαρτάται και από τη δουλειά που κάνεις. δουλεύω στη βόρεια ευρώπη σε εταιρία που παρέχει υπηρεσίες και εξοπλισμό σε νοσομεια και οργανισμούς υγείας. αν έχει πρόβλημα ένα νοσοκομείο κοιμόμαστε και εκεί και για μέρες αν χρειαστεί μέχρι να το φτιάξουμε. δεν έχει τέλειωσε το ωράριο μου, έχει ' δεν φεύγει κανείς αν δε γίνει η δουλειά'
lampis
10/01/2017 19:50
Ασυνειδητο ζωαριο !Αν υπαρχει ελληνικη δικαιοσυνη να τον κλεισει μεσα !
zz
10/01/2017 18:26
-Δημοτικός υπάλληλος όταν (((έληξε το ωράριό του))) έκλεισε χώρο φιλοξενίας αστέγων. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΕΥΤΙΤΕ ΠΡΩΤΑ , δηλαδή είναι υποχρεωμένος να κάθεται εκεί πέραν του ωραρίου του ?Τι μαλακιές είναι αυτές που διαβάζω από ορισμένους , αντί να επιτίθεστε κατά του άχρηστου δημάρχου που δεν φροντίζει εκείνος για την σωστή λειτουργία του χώρου φιλοξενίας εσείς τα βάζετε με το υπάλληλο , που στην θέση του το ίδιο θα κάνατε , δεν αφήνετε τις μαλακιές .
11/01/2017 02:25
Αει πηδηξου ρε μαλακα
wolf
10/01/2017 20:50
zz εισαι απαραδεκτος ! Δεν γνωριζεις την πραγματικοτητα ! Ολοι θελουν να μπουν στο δημοσιο , οχι για να εργασθουν , αλλα για ενα σιγουρο τεμπελικο μεροκαματο. Ο δημοσιος υπαλληλος πρεπει να εργσθει κανονικα 8 ωρες ! Ειναι ζητημα αν εργαζεται τις 4 . Ο χρονος στον τοπο της εργασιας τους εξαντλειται σε συζητησεις καφεδακια, σουλατσο . Ο ενας καλυπτει τον αλλον στις απουσιες απο την εργασια τους. Ανθρωποι με χαμηλο IQ ,γινονται δημοσιοι υπαλληλοι. Τι να σου κανει ο Δημαρχος , οταν η επιλογη του προσωπικου του γινεται με κομματικα κριτηρια και οχι με τις ικανοτητες που πρεπει να εχουν ? Οταν αλλοι διαλεγουν τα προσωπα με τα οποια πρεπει να συνεργασθει ο Δημαρχος ?
zz
11/01/2017 09:53
((wolf )) Καλώ θα ήταν πριν παραδώσεις μαθήματα σε άλλους να προσέχεις τι λες , ((Ανθρωποι με χαμηλο IQ ,γινονται δημοσιοι υπαλληλοι)) .Αυτό είναι αρκετό για να καταλάβουμε το δικό σου IQ . Σε ότι αφορά εάν γνωρίζω η όχι την πραγματικότητα , εδώ ζω και την γνωρίζω , εγώ δεν έγραψα εάν έπρεπε να μπει η όχι στο δημόσιο το συγκεκριμένο άτομο , έγραψα ότι έχει το ίδιο δικαίωμα με εσένα που υποτίθεται είσαι τίμιος και εργατικός , εάν εσύ έχεις για τον συγκεκριμένο υπάλληλο στοιχεία ότι εργάστηκε 4 ώρες και έφυγε να τον καταγγείλεις , εάν δεν έχεις τότε μην μιλάς , σε ότι αφορά τον δήμαρχο , με την ιδία λογική δεν φταίνε και οι πρωθυπουργοί όταν η χώρα πάει κατά διαβόλου , δεν φταίνε οι υπουργοί , δεν φταίνε γενικά η κεφάλες , αλλά η από κάτω τα εκτελεστικά όργανα , και αφού είναι έτσι τι τον θέλω τον δήμαρχο ,ξέρεις πόσους αντιδημάρχους έχει ένας δήμος? Ρώτησε να μάθεις , για να μην ρίχνεις όλα τα φταιξίματα στους υπαλλήλους , στο κάτω κάτω ας τους ελέγχουν και ας τους τιμωρήσουνε ανάλογα εάν κάνουν παραπτώματα . 1 Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε δικαίωμα να σχολάσει στην ώρα του και να πάει σπίτι του ο υπάλληλος . 2 ============================================================= 2.Εαν κάτσει μια φορά σαν καλός Σαμαρείτης θα τον υποχρεώσουν να το ξανακάνει και άλλη φορά . ===================================================================== 3.Ας αναλάβουν οι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι της εύθηνες τους , δεν είναι για διακόσμηση αλλά για έλεγχο και λύσεις των προβλημάτων .
κώστας
10/01/2017 18:17
Δεν θα πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Απόλυση αμέσως και να διερευνηθεί και αν και ο άλλος ήταν πράγματι άρωστος
K.
10/01/2017 18:01
Ο εν λόγω υπάλληλος δεν είναι προιστάμενος, άρα δεν όφειλε να βρει αντικαταστάτη Ο ΙΔΙΟΣ. Η υπηρεσία του έπρεπε να βρει αντικαταστάτη, μόλις ο επόμενος υπάλληλος ειδοποίησε ότι δεν θα πάει, δηλ. δεν μπορεί ο υπάλληλος να παίρνει το ρόλο του προισταμένου!Και, για να μην ξεχνάμε το εργατικό δίκαιο, σε περίπτωση που γινόταν κάποιο ατύχημα μετά το τέλος του ωραρίου του, τότε θα ήταν πολύ δύσκολο να δικαολογηθεί-εξηγηθρί η παρουσία του εκεί, δηλ. μένω περισσότερη από την καλή μου την καρδιά, νομικά δεν αναγνωρίζεται!
11/01/2017 02:38
Βρηκατε μαλακες και κανετε τους φασιστες. Σας πληρωνουν και τους εχετε γραμμενους στα παλια σας τα παπουτσια..γαιδουρια και προστυχια
wolf
10/01/2017 21:02
Καποτε εργαζομουν στο λογιστηριο ενος καταστηματος . Επρεπε να εργαζομαι πολλες φορες και μεχρι τις 10 το βραδυ , χωρις προσθετη αμοιβη . Οταν καποτε αυτο το εθεωρησα αδικο και ζητησα να φυγω στις οκτω , τη αλλη μερα βρηκα την πορτα κλειστη. Η Ελλαδα ειναι ενα κατεργο για αυτους που εργαζονται μεροκαματο ! Υπαρχουν βεβαια μερικες εξαιρεσεις , αλλα ειναι λιγες και σπανιες. Κοιταξτε τι γινεται με τους εργατες που καλλιεργουν τις φραουλες . Γι'αυτους δεν ισχυουν τα Νομικα σας ???
Πτυχιούχος, εργαζόμενος στο ιδιωτικό τομέα
10/01/2017 20:02
Είσαι πωρωμένος δημόσιος κηφήνας. Κάνε κάτι τέτοιο (και με τα δικά σου επιχειρήματα) στη ιδιωτική τράπεζα που εργάζομαι για 650 Ευρώ και τη άλλη μέρα είσαι ΔΙΚΑΙΩΣ στο δρόμο.
Μονιμότητα τέρμα κηφήνες
10/01/2017 16:28
Άρετε αμέσως τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων αν θέλετε προκοπή στο Γιουνανιστάν. Θα το έκανε τότε;
Ευτυχισμένος Κατοικος Βαρκελώνης
10/01/2017 16:19
Ρε δεν καταλάβατε ακόμα ότι αυτοί οι δημόσιοι κηφήνες είναι οι σημερινοί χωροφύλακες του 50. Διορισμένοι από διεφθαρμένους πολιτικούς για να ξεφτιλίζουν, καταπιέζουν τους άμοιρους πολίτες. Αν του έδινες μίζα θα έβλεπες πώς θα έτρεχε. Και αφού ο σκουπιδιάρης αυτός τα κάνει όλα αυτά ανταμείβεται αργά η γρήγορα και με μετάταξη τμηματάρχη.....
Ε
10/01/2017 16:14
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ..
megaλοψυχος
10/01/2017 16:13
δεν ηταν αρκετα μα..κας να κατσει ολη νυχτα δηλαδη αλλες 10-12 ωρες. ενω οι υπολοιποι ελληνες καθονται ανετα αλλη μια βαρδια προκειμενου να πανε ολα ρολοι. α ρε υποκριτες ελληνες ολοι να τον σταυρωσετε γιατι εφυγε στη ληξη του ωραριου του. καλα εκανε και εφυγε αν τελειωσε η δουλεια του. το προβλημα ειναι του βλαχοδημαρχου που εστησε το μαγαζακι χωρις αρκετα προθυμα κοροιδα να κανουν εθελοντικη εργασια..
11/01/2017 02:34
Σκατοψυχος εισαι οχι μεγαλοψυχος ..αν ειχες την μανα σου μεσα σου στους αστεγους αλλα θα ελεγες τωρα σουρουκλεμε
megaλοψυχος
11/01/2017 17:20
σιγα μην ειχα τη μανα μου στους αστεγους ρε κοροιδο, ουτε που καταλαβαινεις τι γραφεις...
mia
10/01/2017 17:48
αν έφευγε ο γιατρός πριν σε εξετάσει γιατί τέλειωσε το ωράριό του θα έλεγες τα ίδια?
wolf
10/01/2017 21:13
Μπραβο , σωστος ! Ενας απο τους λογους που ο μεσος πολιτης εναι εναντιον των δημοσιων υπαλληλων , ειναι οτι οι ανθρωποι αυτοι , επειδη εχουν μια κρατικη σφραγιδα στη κωλοτσεπη , το παιζουν σπουδαιοι , ενω στην πραξη ειναι τενεκεδες ! Για μια εγκυκλιο ,τρεις δημοσιοι υπαλληλοι, μπορει να δωσουν δεκα τρεις διαφορετικς ερμηνειες . Αυτος ειναι και ο λογος που καθε πολιτης ευχεται να μην εχει δοσοληψιες με το δημοσιο !
Ntalika
10/01/2017 19:40
NAI
Ευαγγελία
10/01/2017 14:57
Οι δημοτικοί υπάλληλοι ξεκινάνε μεμισθό730 ευρώ τον μήνα,ακόμη και οι σκουπιδιάρηδες!!! Τί να καταλάβει ένας αγράμματος που πάιρνει ένα σωρό λεφτάγια μαι απλή δουλειά???? Τον πόνο του αστέγου? Οτι μέχρι το βράδυ μπορει να μην ζεί?? Να πάνε οι μισθοί στα 400 ευρώ για δουλειά όλη μέρα, όπως ισχ'υει στον ιδιωτικό τομέα, με απόλυση επειδή...άργησες 5 λεπτά ή επειδή..είπες ευγενικάτην γνώμη σου,όπως στον ιδιωτικό τομέα, μπάς και αποκτήσουν συναίσθηση του τί περνάνε οι άστεγοι. Ίσως είναι σκληρό αυτό που λέω, αλλά τόση αναισθησία πιά?????
ο υψηστος
12/01/2017 07:05
γιατι παραπονιεσαι τεκνον μου; εγω με τη μεγαλη σοφια που διαθετω εβαλα τον αλεξη μας επανω για να σωσει εσας, την ελλαδα και προπαντων τις ψυχες σας! οσο για την αναισθησια ξεχασα να την βγαλω απο το κλουβιο κεφαλι του αδαμ και απο τοτε δυστυχως μεσω γονιδιων εγινε παγγοσμια κληρονομια. μη δινεις σημασια ομως! λεπτομεριες!
megaλοψυχος
10/01/2017 16:05
δηλαδη ευαγγελια μου εσυ θα εκανες μια δωδεκαωρη υπερωρια γιατι λυπασαι τους αστεγους? η θα επαιρνες το δημαρχο να ερθει να κανει την επομενη βαρδια? φανταζομαι οτι εισαι υπερβολικα εγγραμματη για να εκφραζεσαι με τετοια απαξιωση για αυτους τους αγγραμματους. μα γιατι διαβαζεις τετοιες ειδησεις και εκνευριζεσαι με τους τιποτενιους ιθαγενεις? διαβασε κατι πιο αναλαφρο βρε παιδι μου. η πηγαινε να κανεις εθελοντικη εργασια για αστεγους και μεταναστες αν εισαι τοσο μεγαλοψυχη.
wolf
10/01/2017 21:26
Φιλε , εισαι αδικος ! Ηταν μια ξεχωριστη βραδυα και ο υπαλληλος, ο οποιος ετσι και αλλιως ειναι ζητημα αν δουλευει τις μισες ωρες απο αυτες που πρεπει να εργασθει , μπορουσε να κανει μια μικρη θυσια για καποιους συναθρωπους του. Αυτο δεν ειναι κατι που γινεται καθε μερα ! Και κατι ακομα ! Δεν ειναι ιθαγενεις αυτοι που γραφουν τα σχολια . Εκτος και το δικο σου γονιδιο ειναι ιθαγενες και διακρινεις τους ομογαλακτους σου !
στ.
10/01/2017 13:42
αφού είναι μαγαζί του, ό,τι θέλει κάνει
Ανδρέας
10/01/2017 13:28
Απόλυση αμέσως!
Γιώργος Παπαηλίου
10/01/2017 16:03
Γιατί απόλυση. Θα έλθει κανένας καλύτερος: Η ανθρωπιά δεν γεννιέται αλλά διδάσκεται.
wolf
10/01/2017 21:40
Λαθος ! Ανθρωπος γεννιεσαι, δεν γινεσαι ! Αν εχεις γεννηθει με το γονιδιο του απατεωνα , απατεωνας θα εισαι σε ολη σου την ζωη ! Αλλα , για να ειμαστε σωστοι και η ανθρωπια λιγες φορες τυγχανει καλης ανταμοιβης !