Έφυγε από τη ζωή η Κέλλυ Σακάκου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/01/2017 13:53 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 08/01/2017 13:59 |

Έφυγε από τη ζωή, σήμερα το πρωί, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Κέλλυ Σακάκου, μια από τις πρώτες και πλέον αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένη εξαιτίας μιας επέμβασης στο ισχίο.
Γεννημένη στην Αθήνα, εργάστηκε επί 30 χρόνια ως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ. Είχε αποφοιτήσει από τη σχολή υποκριτικής «Κατσέλη», καθώς ήθελε να γίνει ηθοποιός.
Η συμμετοχή της, ωστόσο, σε ένα διαγωνισμό για τηλεπαρουσιάστριες της ΕΡΤ άλλαξε τα σχέδια της. Ήταν μια από τις πέντε παρουσιάστριες που επελέγησαν-μεταξύ οκτακοσίων- και έτσι ξεκίνησε η πολυετής της διαδρομή, στη διάρκεια της οποίας κατόρθωσε να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών.
«Έπρεπε να έχεις καλή εικόνα στο γυαλί και να τα λες ωραία» είχε πει περιγράφοντας τα τότε κριτήρια της επιλογής των παρουσιαστριών.Η παρουσία της στην ΕΡΤ σφράγισε τις δεκαετίες ’70 και ’80.
Τον περασμένο Ιούλιο είχε χάσει τον σύζυγο της, ηθοποιό Σπύρο Φασιανό, γεγονός που την είχε συγκλονίσει, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη της.

2
Κατίνα
10/01/2017 18:18
Για συγκρίνετε την κομψή παρουσία της κυρίας αυτής στην κρατική τηλεόραση με τις λαχανιασμένες λυσσασμένες τσιριχτές φωνές των δελτίων ειδήσεων της σημερινής κρατικής τηλεόρασης που μετά το βίαιο κλείσιμό της από τον Σαμαρά, αυτά δεν επανήλθαν στο φυσιολογικό. Όμοια είναι με τα αγχώδη ουρλιαχτά της ιδιωτικής τηλεόρασης που όμοιό τους στην Ευρώπη δεν έχουν. Αλλά και που η στυλιστική αυτή κάποιο σκοπό έχει. Αρα, οι διευθυντές ειδήσεων στης ΕΡΤ δεν είναι ανεξάρτητοι όπως θάπρεπε, αλλά εξαρτώνται, ούτε καν από την κυβέρνηση, αλλά εκ των μακρόθεν εντολών, όπως και οι άλλοι των ιδιωτικών λαϊκών καναλιών.
Ηλιας
09/01/2017 08:37
Καλό της ταξίδι. Υπηρέτησε αξιοπρεπώς την ΕΡΤ.