ΕΛΣΤΑΤ: Εφεση κατά της απαλλαγής Γεωργίου άσκησε η Εισαγγελία

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2016 19:30 |
ΕΛΣΤΑΤ: Εφεση κατά της απαλλαγής Γεωργίου άσκησε η Εισαγγελία

Έφεση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ασκήθηκε κατά της απόφασης με την οποία αθωώθηκε ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Α.Γεωργίου από την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Ανδρέας Γεωργίου είχε διαπράξει παράβαση καθήκοντος γιατί διατήρησε για ορισμένους μήνες από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο του 2010 παράλληλα με την ιδιότητα του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ. και εκείνη του υπαλλήλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Παράλληλα, αντιμετώπιζε κατηγορία γιατί δεν συγκαλούσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ.

Η υπόθεση θα κριθεί πάλι από την ελληνική Δικαιοσύνη από μηδενική βάση.

31
derkon
12/01/2018 00:21
Διάβασα πολύ καθυστερημένα τις απαντήσεις=υβρεολόγια εναντίον μου, όσον και στο πρόσωπο του Καραμανλή, του οποίου επειδή δεν μπορείτε να του βρείτε κάποιο μεμπτό, όπως λοβιτούρα, λαμογιά, μίζα προδοσία και άλλα τέτοια "ωραία", το αποκαλείτε Μπούλη, και μπουχέσα. Για τα καθίκια του Κλεφτοπροδοτικού Τόξου, σχόλιον......ουδέν! Προδοσίες και απίστευτες ρεμούλες και απίστευτες προδοσίες έκαναν οι πασοκοι, και αυτά εσείς οι "δημοκράτες", όλα αυτά τα κάνετε γαργάρα! Ου να μου χαθείτε αδιόρθωτοι και κρετίνοι.-
derkon
24/12/2016 11:14
Δικαιοσύνη θα αποδοθεί σ αυτόν τον πανάθλιο ανθέλληνα Γεωργίου (πολύ αμφιβάλλω αν αυτό είναι το πραγματικό του όνομα), όταν τον κρεμάσωμε στην πλατεία Συντάγματος. Και αυτό θα γίνει, μόνον από κάποιο λαϊκό δικαστήριο, και όχι από την επίσημη σημερινή "Δικαιοσύνη". Εξαίρεση για κρεμάλα δεν πρέπει να αποτελέσουν οι Σημίτης, ΓΑΠ, Σαμαράς, Τσίπρας και μερικοί άλλοι ακόμη.-
X
01/02/2017 17:59
Συμπολίτη με ειδικές ανάγκες το μίσος σου πρόσεχε μην το διοχετεύσεις στο παιδί σου, πήγαινε αύριο σε μοναστήρι ή ψυχιατρείο και σταμάτα να κάνεις κακό στη κοινωνία.
derkon
12/01/2018 00:10
Το κακό στην κοινωνία δεν το κάνω εγώ, αλλά οι παραπάνω που ονομαστικά ανέφερα, και πάρα πολύ άλλοι που δεν ανέφερα.
Ο Μπούλης της Ραφήνας.
01/01/2017 13:53
Δηλαδή ρε "πατριωταρά" derkon εσύ και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες, βρήκατε τον "ένοχο" της χρεοκοπίας της Χώρας;.. Ρε άθλιοι τσανακογλείφτες του Κωστάκη, ο Γεωργίου ήταν Πρωθυπουργός ή Υπουργός Οικονομικών από το 2004 έως το 2009; Ρε παπαγαλάκια του Μπουχέσα, που σε κάθε άρθρο δηλώνετε την παρουσία σας, τον καιρό του Κωστάκη που ήσασταν; Όταν ο Κωστάκης, που όλοι οι χρυσαυγίτες, τα χρόνια που ήταν Πρωθυπουργός, τον υμνούσατε, τον στηρίζατε και τον χειροκροτούσατε, σε 5,5 μόλις χρόνια, από 98,3% του ΑΕΠ, που παρέλαβε το Δημόσιο χρέος, το εκτίναξε στο 129,7% του ΑΕΠ δηλαδή, αύξησε το Δημόσιο Χρέος της Χώρας, κατά 131 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ, που ήσασταν derkon;... Είπατε τίποτα; Ασκήσατε κάποια κριτική για την αναγκαιότητα αυτού του εξωφρενικού, που πέρα από κάθε φαντασία δανεισμού και τους πιθανούς "κινδύνους εξάρτησης" που δημιουργούσε για τη χώρα; Ασκήσατε μήπως έλεγχο , για το που και πως χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα 131 Δισεκατομμύρια ευρώ; Μήπως αυτά πήγαν για να γίνουν κάποια έργα; Δυστυχώς για τον Ελληνικό Λαό, το εξωπραγματικό, το πέρα από κάθε φαντασία αυτό ποσό, δεν πήγε σε ΚΑΝΕΝΑ έργο!!! Κατασπαταλήθηκε και ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΕ από τα Golden Boys της δεξιάς και της ακροδεξιάς, που τότε, "στεγαζόταν" όλα μαζί, λόγω της "μαρμίτας" , στην ίδια πολυκατοικία!!! Την γαλαζό-μαυρη "πολυκατοικία του Κωστάκη!!! Το 2008 που η Χώρα κατέρρεε και είχε Έλλειμμα στον Προϋπολογισμό της 9,8% του ΑΕΠ, δηλαδή 24 Δισεκατομμύρια Ευρώ, από τα οποία τα 12 Δισεκατομμύρια Ευρώ ήταν ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ , μήπως βγήκε κανένας χρυσαυγίτης, να μιλήσει για τον κατήφορο που είχε πάρει η Χώρα και τους κινδύνους που την απειλούσαν;... Ο Γεωργίου το έκανε αυτό; Το 2009 που το Έλλειμμα εκτινάχθηκε στο 15,6% του ΑΕΠ, δηλαδή 36,2 Δισεκατομμύρια Ευρώ, από τα οποία τα 24 Δισεκατομμύρια ήταν ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ, και η Χώρα ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ, βγήκε κανένας χρυσαυγίτης να καταγγείλει τον Κωστάκη για τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ; Κανένας!!! Όλοι τσιμουδία!!! Δεν συνέβαινε τίποτα!!! Όλα καλά καμωμένα! Αλλά τότε "τα τρώγατε μαζί", έτσι χρυσαυγιτάκο;… Τότε δεν υπήρχε κανένας για "κρέμασμα"; Μόνο χειροκροτήματα και επευφημίες είχατε γι' αυτόν που "βούλιαξε" και χρεοκόπησε τη Χώρα!!! Τώρα, "ανακαλύψατε τον "ένοχο"... Για τη χρεοκοπία της Χώρας δεν φταίει ο Καραμανλής αλλά ο Γεωργίου!!! Ο Γεωργίου, που ήλθε στην Ελλάδα και ανέλαβε επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ τον Αύγουστο του 2010, για να αλλάξει δήθεν τα στοιχεία του Ελλείμματος για να μπούμε, στο μνημόνιο!!! Βέβαια, οι απατεώνες και οι τσανακογλείφτες του Κωστάκη αποσιωπούν, ότι στο μνημόνιο είχαμε ήδη μπει, από τον Απρίλιο του 2010, δηλαδή 4 μήνες πριν ο Γεωργίου πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα!!!
derkon
01/01/2017 22:12
Επί της ουσίας όλα όσα αναφέρεις είναι πασοκικές ασυνερτησίες, που με πολύ τέχνη προσπαθούν να κρύψουν τα ηλίου φαεινότερα, τα οποία είναι η συμμορία των εβραίων Σημίτη, ΓΑΠ, Σαμαρά, με τους ακολούθους τους όπως όι διάφοροι Γεωργίου. Τελικά κάποια άτομα εκεί στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει κάποιος απλά σαν ηλίθια, αλλά τους συμβαίνει κάτι διαφορετικό, εντελώς ακατασνόητο, μοναδικό φαινόμενο που κάποιος μπορεί να το βαφτίσει σαν ......πασοκίαση! Βέβαια πρόκειται για ανίατη πάθηση, που θα τους ακολουθεί ως την τελευταία τους πνοή.
Ο Μπούλης της Ραφήνας.
02/01/2017 19:46
Ρε γελοίε χρυσαυγιτάκο, τι από αυτά που έγραψα, χαρακτηρίζεις ως "πασοκικές ασυναρτησίες"; Τι από αυτά δεν είναι "ουσία" και δεν είναι αλήθεια; 1. Είναι ψέμα ότι ο Κωστάκης παρέλαβε το Δημόσιο χρέος, από τον Κώστα Σημίτη στο 98,3% του ΑΕΠ, δηλαδή στα 168 Δισεκατομμύρια ευρώ; 2. Είναι ψέμα, ότι ο Κωστάκης στα 5,5 χρόνια αύξησε το Δημόσιο χρέος κατά 131 Δισεκατομμύρια Ευρώ και παρέδωσε στον ΓΑΠ, το Δημόσιο χρέος στα 299,7 Δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή στο 129,7% του ΑΕΠ; 3. Είναι ψέμα ότι το Έλλειμμα του 2008, που κατά την ψήφιση του Προϋπολογισμού είχε προϋπολογιστεί στο 2,5% του ΑΕΠ, διαμορφώθηκε κατά την εκτέλεση στο 9,8% του ΑΕΠ, δηλαδή στα 24 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ; 4. Είναι ψέμα ότι το Έλλειμμα του 2009, που κατά την ψήφιση του Προϋπολογισμού είχε προϋπολογιστεί στο 2% του ΑΕΠ, τελικά έκλεισε στο 15,6% του ΑΕΠ, δηλαδή στα 36,4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ; 5. Είναι ψέμα, ότι επί της διακυβέρνησης του Κωστάκη, δεν έγινε ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ στη Χώρα; 6. Είναι ψέμα, ότι στο μνημόνιο μας έβαλε ο ΓΑΠ τον Απρίλιο του 2010; 7. Είναι ψέμα, ότι ο Γεωργίου ήλθε στην Ελλάδα και ανέλαβε επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ τον Αύγουστο του 2010; Έχεις να αντιπαραθέσεις κάτι σε αυτά, με στοιχεία και νούμερα χρυσαυγιτάκο;... Αν δεν έχεις, "κάν τη τουμπεκί" και άσε τις ανοησίες του στυλ, "... πασοκικές ασυνερτησίες, που με πολύ τέχνη προσπαθούν να κρύψουν τα ηλίου φαεινότερα, τα οποία είναι η συμμορία των εβραίων Σημίτη, ΓΑΠ, Σαμαρά,..". Σε ότι αφορά στα περί ηλιθίων και "πασοκίασης", δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τη φάτσα σου στον καθρέφτη και θα δεις τον ηλίθιο που ψάχνεις και αν δεν έχεις καθρέφτη, κοίτα τα φασιστοειδή του χώρου σου Μιχαλολιάκο, Λαγό, Παναγιώταρο, Γερμενή, Μίχο κτλ και θα τους δεις!!! Τέλος χρυσαυγιτάκο, όταν εσύ και οι υπόλοιποι τσανακογλείφτες του Μπουχέσα, μιλάτε για τον Κώστα Σημίτη, να ξεπλένετε πρώτα το στόμα σας με ανθόνερο!!!
derkon
03/01/2017 00:15
Aυτά είναι τα μαγειρευμένα νούμερα, τα οποία αποδέχονται σαν αληθή, κάποια νούμερα σαν και σένα! Μήπως ο εβραίος Σημίτης δεν μαγείρεψε τα νούμερα, προκειμένου να μπούμε στο ευρώ? Μήπως ο Γεωργίου δεν μαγείρεψε το επι τοις εκατό ποσοστό για να μπούμε σε μνημόνια? Μήπως ο εβραίος Σημίτης δεν πούλησε 20 τόννους χρυσού της τότε Τράπεζας της Ελλάδος σε εβραϊκές τράπεζες, όταν η τιμή του χρυσού ήταν στα κατώτατα επίπεδα? Βαριέμαι να σου απαριθμήσω το πλήθος των εγκλημάτων που διέπραξαν οι ξενοκίνητοι κυβερνήτες μας, -κατ εξοχήν αυτοί του ΠΑΣΟΚ-ΓΑΠ, καθώς και ο μετέπειτα εβραίος Σαμαρά με το ΠΑΣΟΚ παρέα.
Μαρκος Χαλκιδα
04/01/2017 13:33
Ρε derkon πρεπει να εισαι μεγαλο βλημα. Διοτι δεν φτανει που μαλλον ουτε καν καταλαβαινεις, αυτα που τοσο αναλυτικα, σου εγραψε ο Μπουλης της Ραφηνας, του λες οτι τα στοιχεια που κατεθεσε ειναι, δηθεν μαγειρεμενα, χωρις βεβαια εσυ να του παρουσιασεις τα δικα σου που ειναι τα "αληθη" και τον χαρακτηριζεις κι απο πανω σαν νουμερο! Τι σημαινει η φραση σου " ...δεν μαγειρεψε το επι τοις εκατο ποσοστο για να μπουμε στα μνημονια?...", ρε ασχετε; Αν ειχες εστω και την παραμικρη ιδεα απο οικονομικα, θα ηξερες οτι η φραση αυτη δεν εχει κανενα νοημα και ειναι μια ασυναρτησια! Μια ασυναρτησια, που οχι μονο δεν αποτελει απαντηση, αλλα που φανερωνει το ποσο ασχετος! Εξακολουθεις να γραφεις το πασιφανες ψεμα, οτι δηθεν ο Γεωργιου "μαγειρεψε" τα στοιχεια "για να μπουμε στα μνημονια", ενω ειναι γνωστο, οπως αλλωστε κι ο παραπανω σχολιαστης σου εγραψε, οτι οταν μπηκαμε στο μνημονιο τον Απριλη 2010, χρησιμοποιηθηκαν τα στατιστικα στοιχεια του Μαρτη του 2010 και ο Γεωργιου δεν ηταν καν στην Ελλαδα, αφου ανελαβε καθηκοντα Προεδρου στην ΕΛΣΤΑΤ στις 2 Αυγουστου του 2010! Για εξηγησε μας derkon, εσυ που δεν εισαι "νουμερο", πως γινεται καποιος να παραποιησει τα οικονομικα στοιχεια, που σταλθηκαν στην Ευρωπαϊκη Επιτροπη το Μαρτη του 2010, οταν αυτος ανελαβε Προεδρος τον Αυγουστο του 2010; Τα ιδιο ψεμα, ειναι και η με τη μορφη μιας αοριστης ασυναρτησιας προταση σου "... Μηπως ο εβραιος Σημιτης δεν μαγειρεψε τα νουμερα προκειμενου να μπουμε στο ευρω?..." Ποια νουμερα βρε "νουμερο"; Αντι να γραφεις ψεματα και ασυναρτησιες γραψε κατι συγκεκριμενο, για να παρεις τις απαντησεις που θα αποκαλυπτουν και τα ψεματα σου αλλα και την ασχετοσυνη σου.
Ανδρέας Χ.
06/02/2017 00:57
Τα ''στοιχεία'' που αναφέρεις εσυ καιο ομογάλακτός σου πιό πανω,κρατηστε τα και προσπαθήστε να βρήτε ποιες ηταν οι γενεσιουργες αιτιες που τα δημιούργησαν.Απ αυτες σου αναφερω μία.Ο ''μεγάλος'' σας Ανδρέας Π. το 1981 παρέλαβε από ''την κακη Δεξ[ι[ά,205,000 Δημ.Υπαλλήλους και χρέος 6.5τρισεκ.Δραχμές[δηλ.18,5δις ΕΥΡΩ περιπου.]Τό 2004 το κομμα σας το ΠΑΣΟΚ,παρεδωσε στον ''Μπούλη της Ραφήνας''χρέος πάνω από 200 δισεκ.ΕΥΡΩ και εναν Δημοσιο Τομέα με πανω απο 1.000.000 κομματικους εγκάθετους πού ούτε την κυβερνηση Σημίτη δεν αφησαν να κυβερνήση.Ακομη και ενας μπακάλης ξερει πως αν του πενταπλασιάσης τον αριθμό των υπαλλήλων του σε λιγους μηνες θα κατεβάση ρολλά,θά κλείση.Αυτά τα πολύ απλά οικονομικά,δεν τα γνώριζε ο καθηδητης του ΓΕΪΛ και του ΧΑΡΒΑΡΝΤ?Πως να μην χρεωκοπούσε η Ελλάδα των 9.000.000 με 1.000.000 αργόσχολους,οταν στη ΓΑΛΛΙΑ των 65.000.000 οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν ξεπερνουν τις 500.000?Μαθετε λοιπόν κάποια πράγματα πριν ανοιγετε το στόμα σας και βρίζετε οσους εχουν διαφορετική απο τη δική σας αποψη.Ανδρεας Χ.
derkon
05/01/2017 23:08
Η ....ΠΑΣΟΚίλα είναι ανίατη πάθηση!
Δήμητρα
14/02/2017 13:37
Μήπως ξεχάσατε τους 500.000 δημοσίους υπαλλήλους που με μια υπογραφή έκανε μόνιμους ο Παυλόπουλος ;; Και αν είστε σωστοί διαβάστε και το βιβλίο του Αλογοσκούφη που λέει ότι δεν είχε τον έλεγχο ως υπουργός οικονομικών στα νοσοκομεία και αλλού.Λοιπόν κακή διαχείριση έκαναν όλοι.
Α.Σ.
19/12/2016 20:18
Αυτό πιά έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής. Ο άνθρωπος δικάζεται, αθωώνεται, ξαναδικάζεται, ξανααθωώνεται και τελειωμό δεν έχει. Αρχίζει και θυμίζει ιερά εξέταση όλη η υπόθεση.
derkon
01/01/2017 22:17
H "ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη" τον αθώωσε! Και αυτό εσένα σε καλύπτει! Που ζεις ανθρωπέ μου; Αυτό που κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, -όσο και αν προσπαθεί η "ανεξάρτητη Δικαιοσύνη" της χώρας μας να το βαφτίσει σαν σκύλο που μιλάει ξένη γλώσσα-, πάντα θα είναι μία γάτα!
Α.Σ.
02/01/2017 20:29
Γιατί όλη αυτή η υβριστική συμπεριφορά που αποπνέει μια φασίζουσα νοοτροπία; Εσείς νομίζετε πως είστε καθ' όλα ακέραιος ή "φωνάζει ο κλέφτης για να τρομάξει ο νοικοκύρης"; Η ανωνυμία δεν συνεπάγεται την αποποίηση της στοιχειώδους αξιοπρέπειας που απαιτεί κάθε κοινωνική συμπεριφορά.
derkon
03/01/2017 00:05
Η εξαιρετικά πλούσια Ελληνική γλώσσα αδυνατεί να περιγράψει το μέγεθος των εγκλημάτων που διέπραξαν και εισέτι διαπράττουν τα εντεταλμένα μίσθαρνα όργανα της Ν.Τ.Π. της χώρας μας, και αναγκαζόμασθε να καταφεύγωμε ακόμη και σε ύβρεις, προκειμένου να εκφράσωμε την οργή μας. Η στοιχειώδης ευπρέπεια επιβάλλει την ομαδική αυτοκτονία όλων όσων συνήργησαν στο να βρίσκεται ο λαός της πάμπλουτης χώρας μας σε τέτοια άθλια κατάσταση, μηδέ εξαιρουμένων και εκείνων που προσπαθούν να μας πείσουν να φερόμασθε με "ευπρέπεια", που άριστα εξυπηρετεί τους άθλιους σκοπούς τους. Ευπρεπής ήταν εκείνος ο ραγιάς που έλεγε το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω", και όχι όλοι εμείς που επιμένομε να αντιστεκόμασθε καταγγέλοντες τα συνεχή εγκλήματα που διαπράτουν όλοι οι παραπάνω αναφερθέντες.-
Διογένης ο κυνικός
19/12/2016 11:31
Τι μας λένε ότι η Δικαιοσύνη είναι "υπερφορτωμένη"; Ο άνθρωπος έχει αθωωθεί επανειλημμένα και "κάποια Δικαιοσύνη", εξακολουθεί να τον κυνηγά! Αλλά, η υπόθεσή σου μπορεί να εκδικασθεί και σε είκοσι χρόνια... Εύγε!
ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ
19/12/2016 09:51
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ Αγαπητοί εθνοπροδότες (βλ. εθνικιστές) μέχρι τον Κολοκοτρώνη κυνηγήσατε. Δυστυχώς στη χώρα μας πάντα οι πολιτικοί καθώς και οι δικτάτορς χρησιμοποιούν την δικαιοσύνη για να βγουν από την δύσκολη θέση που τους οδηγεί η ανικανότητά τους. Εγώ ξέρω ότι έννομο συμφέρον έχει το ΔΝΤ να διεκδικήσει τους μισθούς εαν είναι αλήθεια του Γεωργίου. Εαν με το ζόρι πρέπει να πάει φυλακή πρέπει να πάνε και οι υπογράψαντες τα τρία καθώς και το τέταρτο που είναι έτοιμο. ΕΝΑΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ
Σελ
31/12/2016 13:43
Κορακας κορακου ματια ποτε δεν βγαζει, γιατι μπορει να ερθει και η σειρα του καποτε
Εθνικιστης Μεσολογγιτης
18/12/2016 23:14
βαλτε τον μεσα δειξτε οτι υπαρχει κρατος και δικαιοσυνη,ποσα εβγαλε ο κλγερος Σορος απο αυτην την αποφαση του νεοταξικου εθνοπροδοτη; εδωσε για βορα την Ελλαδα στα νεοταξικα κορακια και σκουπιδια...
Εθνικιστης Μεσολογγιτης
18/12/2016 19:53
τα νεοταξικα δικαστικα ελληνοφωνα ανδρεικελα κοροιδευουν τον Ελληνικο λαο,αυτος ο εθνοπροδοτης επρεπε να ειναι ισοβια απο το 2012........
Προς γιαλαντζί "εθνικιστές".
03/01/2017 12:03
Βλάκα Μεσολογγιτη, γιατί Εθνικιστής δεν είσαι, μέσα έπρεπε να μπουν αυτοί που χρησιμοποιούσαν, συνειδητά "greek statistics" και παραπλανούσαν τον Ελληνικό Λαό , αλλά και τους ξένους και τελικά οδήγησαν τη Χώρα μας στην κατάρρευση και τη χρεοκοπία!
Ο Ελληνας
19/12/2016 00:23
μεγάλα "λογια" για τους πραγματικους ενθοπροδότες"ενθικιστές" ....
derkon
01/01/2017 22:22
Εσάς τους ανθέλληνες διεθνιστές, πολύ σας τσούζει ο εθνικισμός! Όσον για τους εθνοπροδότες, αυτούς τους βλέπεις σε πλήρη δράση εδώ και πολλές δεκαετίες πριν, μέχρι και τις μέρες μας σήμερα, που μόνον εθνικιστές δεν είναι αυτοί.-
Εθνικιστης Μεσολογγιτης
19/12/2016 11:12
τωρα αφου την ειπες βαρα και μια ...
Α.Σ.
19/12/2016 20:22
Αυτή τη γλώσσα τη χρησιμοποιείτε και στην αληθινή ζωή σας, όπου δεν υπάρχει ανωνυμία; Και αυτοαποκαλείσθε "Εθνικιστής"; Μάλλον, υβριστής είναι ο κατάλληλος χαρακτηρισμός, γιατί το έθνος μας για άλλη κουλτούρα έχει μείνει στην ιστορία, την κουλτούρα του πολιτισμού. Από μια άποψη είστε και σεις εθνοπροδότης, γιατί η γλώσσα σας δεν ταιριάζει στον ελληνικό πολιτισμό.
derkon
01/01/2017 22:28
Κρίνοντας από κάποια σχόλιά σου, κατέληξα στο συπέρασμα ότι εσύ αποκλείται να είσαι εθνολογικά Έλληνας, έστω και αν το σχόλιο απάντηση που κάνεις για άλλον με βρίσκει -εν προκειμένω-, σύμφωνο.
Α.Σ.
10/01/2017 18:16
Είμαι ελληνίδα, από πατρική και μητρική αλυσίδα, και με καταγωγή από το γένος της μητέρας του Κολοκοτρώνη, από την πλευρά του πατέρα μου υπήρχαν μέλη της Φιλικής Εταιρείας. Ο παππούς μου πέθανε στρατιώτης στον μικρασιατικό πόλεμο και ο πατέρας μου συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση. Δεν ξέρω όμως εάν όλα αυτά έχουν ιδιαίτερη σημασία. Πάντως, είμαι μέχρι θανάτου οπαδός της Δημοκρατίας (ελληνικής καταγωγής πολίτευμα), ενώ εσείς με σαφώς φασιστική νοοτροπία δεν αξίζετε τον τίτλο του Έλληνα.
derkon
11/01/2017 13:38
Αν είχες διαβάσει έστω λίγο Αριστοτέλη, δεν θα υπερασπιζώσουν την "δημοκρατία", πολίτευμα που οδηγεί την ανθρωπότητα σε σταθερό μαρασμό. Κανείς από τους αρχαίους γίγαντες του πνεύματος και της τέχνης δεν ήταν δημοκράτης, με κορυφαίο τον μέγιστο των Ελλήνων φιλοσόφων Ηράκλειτο.
ΣΝΟΦ
28/02/2017 21:08
Εγώ πάλι δεν είμαι εθνολογικά Έλλην, αλλά πληρώνω φόρους σε αυτή την χώρα. Ποιός είσαι εσύ που θα μου απαγορεύσεις να έχω άποψη για τα τεκταινόμενα λοιπόν;
Μαρία Σ.
20/01/2017 21:31
Αντί να "το βουλώσεις", μετά την, σε βαθμό εξευτελισμού, αποστομωτική απάντηση που σου έδωσε, προσπαθείς να παραστήσεις, τάχα, τον "διαβασμένο", γράφοντας ασυναρτησίες!