Η νέα σειρά χρηστικών, εικονογραφημένων, επικαιροποιημένων ταξιδιωτικώνοδηγών.

Γραφικές πόλεις, μοναδικοί οικισμοί, αξιοθέατα, γοητευτικά κάστρα, μουσείακαι αρχαιολογικοί χώροι, ναοί και μοναστήρια, εκδηλώσεις, δραστηριότητες,ξενοδοχεία, χάρτες, ιστορικά στοιχεία, αλλά και χρηστικές πληροφορίες.

Για όσους θέλουν να περιηγηθούν νοερά στις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά καιγια κάθε απαιτητικό ταξιδιώτη που θέλει να τα δει και να τα ζήσει όλα!

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί ο δεύτερος τόμος,«Πελοπόννησος».

Οταν βρεθείς στην Πελοπόννησο νιώθεις πολλά. Νιώθεις ωραία, άλλωστε εδώάρπαξε ο Πάρις την Ωραία Ελένη!

Νιώθεις σημαντικός, αφού εδώ αντιμετώπισε ο Λεωνίδας με τους 300 τουςΠέρσες. Νιώθεις το ταξίδι σαν εμπειρία, μιας και από την Πελοπόννησοξεκίνησαν το ταξίδι τους οι Αργοναύτες για να βρουν το χρυσόμαλλο δέρας.

Νιώθεις μέρος της ιστορίας γιατί γύρω σου υπάρχουν ζωντανές αποδείξειςαπό κάθε είδους πολιτισμό… ολόκληρες πόλεις της αρχαιότητας, βυζαντινοίκαι οθωμανικοί ναοί, φράγκικα και ενετικά κάστρα και πολλά άλλα ιστορικάκοσμήματα.

Νιώθεις τυχερός, αφού αντικρίζεις έναν κόσμο γεμάτο φύση… θάλασσες,βουνά, όρη, πεδιάδες, ποτάμια, λίμνες, ακρωτήρια, νησιά, χερσόνησοι,πόλεις, κωμοπόλεις, γραφικά χωριά.

Νιώθεις τις επιλογές, αφού οι ιστορικοί νομοί της Αρκαδίας, της Αργολίδας,της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας σου προσφέρουν ένα ταξίδιστο χρόνο, την ιστορία και την παράδοση.

Νιώθεις μοναδικά καθώς βυθίζεσαι σε υποθαλάσσιους θησαυρούς και σεαρχαίες πόλεις που ζουν κάτω από το νερό εδώ και 5.000 χρόνια.Νιώθεις την περιπέτεια, όσο διασχίζεις κρυφά μονοπάτια που σε οδηγούν σεανεκτίμητα τοπία.

Νιώθεις την απόλαυση, ενώ γεύεσαι ότι καλύτερο έχει να σου προσφέρει ηφύση μέσα από παραδοσιακές συνταγές που ενθουσιάζουν τον ουρανίσκοσου.

Νιώθεις ότι ανήκεις εκεί γιατί περιτριγυρίζεσαι από τους ανθρώπους πουξέρουν τι σημαίνει φιλοξενία και σου το δείχνουν κάθε στιγμή, όπου κι ανβρεθείς.

Ολα αυτά τα νιώθεις στην Πελοπόννησο και ο καιρός είναι με το μέρος σουγιατί το κλίμα είναι άκρως μεσογειακό.

Βρίσκεσαι στην καρδιά της Μεσογείου και ένας ολόκληρος κόσμος εμπειριώνσε περιμένε