Βρέθηκε τη Δευτέρα η Μπουραντά Ζωή, 13 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί την προηγουμένη από την περιοχή της Πετρούπολης. Η Ζωή είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε Το Χαμόγελο Του Παιδιού, η Συντονιστική Υπηρεσιακή Ομάδα Διαχείρισης Περιστατικών Εξαφάνισης Παιδιών «Θανάσης Μακρής» του Συλλόγου μας, βρέθηκε στην περιοχή εξαφάνισης της Ζωής από την πρώτη στιγμή με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών.

Επιπλέον, στο σημείο βρισκόταν και ο 10ος πυροσβεστικός σταθμός, με τον διοικητή του αντιπύραρχο κύριο Βάγια Θεόδωρο καθώς και η 1η Ε.Μ.Α.Κ. με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ζωή εντοπίστηκε στον σταθμό μετρό της Αργυρούπολης. Για κάποια στιγμή ενεργοποιήθηκε το κινητό της τηλέφωνο και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Η 13χρονη είχε φύγει από το σπίτι της την Κυριακή το απόγευμα, λέγοντας στους γονείς της ότι θα επιστρέψει αμέσως. Αργότερα, επικοινώνησε μαζί τους και τους ενημέρωσε ότι θα πήγαινε βόλτα με φίλη της.

Εκτοτε, τα ίχνη της χάθηκαν. Το κινητό της τηλέφωνο ήταν διαρκώς απενεργοποιημένο ενώ η φίλη της διαπιστώθηκε ότι δεν βρισκόταν μαζί της.