Μόλις μία ώρα διήρκησε η πρώτη διάσκεψη της Ολομέλειαςτου Συμβουλίου της Επικρατείας για το νόμο Παππά σχετικά με τιςτηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τηνέναρξη της διάσκεψης, υπήρξαν εντάσεις και εκφράστηκαν διαφωνίες επί

θεμάτων που σχετίζονται με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οιτηλεοπτικοί σταθμοί με αποτέλεσμα τελικώς η διάσκεψη να ολοκληρωθεί σεσύντομο χρόνο.

Eπί του παρόντος παραμένει άγνωστο πότε θασυγκληθεί εκ νέου η διάσκεψη των ανώτατων δικαστών

Υπενθυμίζεται ότι ηΟλομέλεια του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου θα έκρινε τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna, Αlpha, Skai, Star Channel και Epsilon TV (E-TV), καθώς και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Η ανακοίνωση του κ. Νίκου Σακελλαρίου

Η ανακοίνωση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νίκου Σακελλαρίου αναφέρει:Ενόψει του κλίματος, το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τιςτελευταίες, ιδίως ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ωςπρος την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του Συμβουλίου τηςΕπικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις τωντηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινεότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα από 13 -9- 2016 γιασήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτών.