Μια εικονογραφημένη έκδοση 160 σελίδων με αυθεντικές και εύκολες στην υλοποίηση συνταγές μαζί με συμβουλές και οδηγίες από αγαπημένους σεφ κυκλοφορεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου μαζί με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Με οδηγό το πρακτικό βιβλίο μπορούμε να μάθουμε πώς θα φτιάξουμε τα τέλεια ψωμιά και παξιμάδια, ξεκινώντας από τις βασικές τεχνικές που μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας ψωμί, έως τα πιο μοντέρνα ψωμιά μέσα από τις κουζίνες μεγάλων εστιατορίων.

Οκτώ γνωστοί σεφ – Έκτορας Μποτρίνη, Γιάννης Λουκάκος, Γκίκας Ξενάκης, Στέφανος Κολιμάδης, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Άρης Βεζενές, Κωνσταντίνος Κωστάκης, Σωτήρης Κοντιζάς- δημιουργούν μοναδικά ψωμιά και αποκαλύπτουν καρέ καρέ τα μυστικά τους μπροστά στον φωτογραφικό φακό των ΝΕΩΝ.

Στα περιεχόμενά του επίσης μπορεί κάποιος να αναζητήσει συμβουλές και οδηγίες για το αλεύρι, τα εργαλεία παρασκευής και ψησίματος για ψωμιά και παξιμάδια, υλικά που μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη μας, ειδικά γλάσα, σπόρια κ.ά.

Επιπλέον, ειδικά ψωμάκια για μπέργκερ, μπαγκέτες και φυσικά συνταγές για διεθνή ψωμιά.