Με στοχευμένες προληπτικές – διαγνωστικές εξετάσεις για το κοινό και ενημερωτικές δράσεις που προωθούν την ιδέα της πρόληψης, το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (25 Σεπτεμβρίου).

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο καρδιολογικού ελέγχου σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, καθώς και την δωρεάν εξέταση ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων μέσω της Κινητής Μονάδας Υγείας.

Ειδικότερα, για την περίοδο από 22 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου, τα Καρδιολογικά Τμήματα και οι διαιτολόγοι του Νοσοκομείου, κατάρτησαν και προσφέρουν -κατόπιν ραντεβού- πρόγραμμα εξετάσεων που καλύπτει όλο το φάσμα του καρδιολογικού ελέγχου.

Το πακέτο ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων παρέχεται στην προνομιακή τιμή των 35 ευρώ και περιλαμβάνει: Κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, αιματολογικό έλεγχο (Ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη), και πλήρη ανάλυση σύστασης σώματος.

Επί ενδείξεων ή ευρημάτων από τον κλινικό καρδιολογικό έλεγχο, οι εξεταζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν με τη χρήση του ασφαλιστικού φορέα τους σε Triplex Καρδιάς, Test Κοπώσεως και Holter Ρυθμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους κατά τις ώρες 08:30 – 15:30 από Πέμπτη 22/9μέχρι και την Παρασκευή 30/9 στο τηλέφωνο 210.6972315 ή να στείλουν σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr

Επιπλέον, στις 30 Σεπτεμβρίου η Κινητή Μονάδα Υγείας του «Ερρίκος Ντυνάν», θα πραγματοποιήσει δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε δημότες της Μάνδρας Αττικής.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, οργανώνεται από το Β΄ Καρδιολογικό Τμήμα και επιστημονική διημερίδα με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού, στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου, στο νέο Πνευματικό Κέντρο του δήμου