Παρά τις εργασίες που δειλά-δειλά ξεκίνησαν στο ιστορικό κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πατησίων 13, και το οποίο έως και πριν από 18 χρόνια στέγαζε το θρυλικό ελληνικό πολυκατάστημα Μινιόν, το τελευταίο δεν ανακατασκευάζεται.

Και επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία η ιδιοκτήτρια εταιρία τόσο του κτιρίου όσο και του brand name Μινιόν προσθέτει «προς το παρόν».

Όπως επισημαίνουν στο insider.gr κύκλοι της Folli Follie στην οποία ανήκoυν κτίριο και brand, το μόνο που γίνεται είναι η αναμόρφωση της πρόσοψης του, προκειμένου να «εξαλειφτούν» τα σημάδια της πολύχρονης εγκατάλειψης του.

Οι πληροφορίες ωστόσο επιμένουν ότι η διοίκηση της Folli Follie δεν έχει εγκαταλείψει το σχέδιο επαναλειτουργίας του Μινιόν ως πολυκατάστημα, ωστόσο «οι συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία, δεν αφήνουν περιθώρια για νέες – τέτοιου τύπου – επενδύσεις».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μέτοχοι του FF Group περιμένουν την βελτίωση του επενδυτικού κλίματος, αλλά και την υλοποίηση έργων που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του κέντρου της πρωτεύουσας προκειμένου να δώσουν το πράσινο φως για να ξεκινήσει η ανακατασκευή του πολυκαταστήματος.