Σοκ προκαλεί η είδηση της μαζικής δηλητηρίασης σε τραπέζι μετά από βαφτίσια στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας. Ένας 55χρονος έχασε τη ζωή του από σαλμονέλα, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, 38 άτομα έπαθαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι συμπτώματα σαλμονέλας παρουσίασαν και άλλα άτομα που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο κατάστημα.

Ο άτυχος 55χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Πληροφορίες θέλουν και τον 23χρονο γιο του να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται και ένα ακόμη άτομο, γνωστός οδοντίατρος της πόλης, που ήταν καλεσμένος στα βαφτίσια με την σύζυγό του.

Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό.

Κάποιοι από τους καλεσμένους κάνουν λόγο για το τυρί, αφού όλοι όσοι αρρώστησαν είχαν φάει φέτα , ενώ αυτοί που δεν έφαγαν το συγκεκριμένο τυρί δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα.