Mητροπολίτης Αμβρόσιος: Ο Φίλης είναι αδίστακτος, υπερόπτης, κομπλεξικός, καταστροφικός...

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2016 14:12 |
Mητροπολίτης Αμβρόσιος: Ο Φίλης είναι αδίστακτος, υπερόπτης, κομπλεξικός,  καταστροφικός...
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος

Μετά τις κατάρες της Μ.Παρασκευής ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος εξαπολύει νέους βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη. Αυτή τη φορά, στο καινούριο παραλήρημά του που δημοσιεύει στο προσωπικό του blog, ο μητροπολίτης λέει πως ο υπουργός είναι αδίστακτος, υπερόπτης, κομπλεξικός, καταστροφικός, και γι’ αυτό και επικίνδυνος και αναρωτιέται γιατί οι πανεπιστημιακοί της χώρας ανέχονται έναν άνθρωπο που δεν έχει λάβει ανώτερη μόρφωση. 

Το κείμενο του κ.Αμβρόσιου έχει τίτλο «Ένας προβληματικός άνθρωπος». Όπως λέει ο μητροπολίτης μπορεί να καταράστηκε τον Φίλη για τις αθεϊστικές πράξεις και αποφάσεις του, «αλλά ουδέποτε τον ειρωνευθήκαμε! Η εκφρασθείσα κατάρα μας ήταν έκφραση μιάς πνευματικής ποινής, μιά τιμωρία, όχι όμως μια ειρωνεία!».


Αναλυτικά το κείμενου του μητροπολίτη Καλαβρύτων:

«Για τον κ. Νικόλαο Φίλη δεν έχουμε την καλύτερη ιδέα!
Είναι αδίστακτος, υπερόπτης, κομπλεξικός, καταστροφικός, και γι’ αυτό και επικίνδυνος! Τώρα πιά είναι καί ....καταραμένος! Ως εκ τούτου, λοιπόν, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως τα Μέλη της Ακαδημίας Αθηνών, οι Πανεπιστημιακοί Καθηγηταί, γενικώς δε η πνευματική Ελίτ της Χώρας μας, επαναλαμβάνουμε, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως όλοι αυτοί ανέχονται σαν Προϊστάμενό τους ένα πρόσωπο, το οποίο δεν έχει λάβει ανώτερη μόρφωση με σπουδές σε κάποια Πανεπιστημιακή Σχολή! Τόν θεωρούν άραγε κατάλληλον για το υψηλό πόστο; Δεν βλέπουν τήν καταστροφική πορεία της Παιδείας;

Από την άλλη πλευρά δεν μπορούμε να ανεχθούμε την γελοιοποίηση, την οποία επιχειρούν μερικοί για τον Υπουργό Παιδείας και ην οποία θα απολαύσετε παρακάτω! Οπωσδήποτε κατέχει ένα Υπουργικό θώκο και ως εκ τούτου οφείλουμε σεβασμό άν όχι προς το Πρόσωπο, τουλάχιστον προς το Αξίωμα, το οποίον φέρει!
Ο ταλαίπωρος αυτός άνθρωπος είναι αρνητής της Ορθοδόξου πίστεως. Αφού υπηρέτησε στην Εκκλησία ως νεωκόρος καί ως ιεροψαλτης, αφού δηλ. ετράφη από την Μητέρα Εκκλησία, τώρα εχθρεύεται την Εκκλησία και τήν πολεμάει! Μεταξύ πολλών άλλων θέλει να μεταλλάξη το μάθημα των Θρησκευτικών σέ μάθημα Θρησκειολογίας! Θέλει επίσης να παύση ό στοιχειώδης πιά σήμερα εκκλησιασμός των μαθητών, να σταματήση η πρωϊνή προσευχή στα Δημόσια Σχολεία, να παύσουν οι Μαθητικές παρελάσεις, να μη διδάσκωνται τα αρχαία ελληνικά... Πόσα άλλα θά ακόμη θα ακούσωμε; Είναι ανατρεπτικός! Είναι άθρησκος! Είναι άπατρις! Τό μόνο, για το οποίο ενδιαφέρεται, είναι να προωθήση την αριστερή, την αθεϊστική, κουλτούρα του.
Γι' αυτό καί μόνο το λόγο αυτο-εξευτελίζεται! Κάθε μέρα χάνει από τό κύρος του! Όλο καί περισσότεροι τόν «ξεφωνίζουν»! Ιδού ένα μικρό απάνθισμα από τον ημερήσιο Τύπο:
«Όταν ο Υπουργός Παιδείας προάγει το ταξικό bullying», γράφουν ('Αποψη, 4/06, σελ. 7/21).
«Είδα τον Φίλη ως Λούθηρο» γράφει ειρωνικά η "Καθημερινή" (4/06).
«...Είναι απόβλητος από τήν Ελλάδα και την πολιτισμένη ανθρωπότητα», γράφει ο κ. Κωνστ. Ν. Τράκας, Αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ε.τ., ( ΕΣΤΙΑ, 3/06, σελ. 8).
Η Ιερά Σύνοδος «....κατηγορεί τον κ. Φίλη ότι, με τις δηλώσεις του, παραπλανά τον Ελληνικό Λαό» (ΕΣΤΙΑ, 3/06, σελ. 3).
«Κεραυνοί από την Εκκλησία κατά του Φίλη!», διαβάζουμε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (3/06, σελ. 16) καί συνεχίζει: «Η Διαρκής Ιερά Σύνοδο εξέδωσε χθες ηχηρή απάντηση στις "επιθέσεις εναντίον του μαθήματος των Θρησκευτικών" »
«Ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης άρχισε τη διάλυση του σχολείου. Μειώνει τον χρόνο παράδοσης (των αρχαίων ελληνικών) στο Γυμνάσιο» (Δημοκρατία, 4/06, σελ. 16).
«Δεν μπορεί να κοπεί η ρίζα της παγκόσμιας σκέψης», αντιτείνουν στον κ. Φίλη Πανεπιστημιακοί της Κλασσικής Φιλολογίας του Εθνικού καί Καποδιστριακού Πανεπιστημίου «βλ. Πελοπόννησος των Πατρών, 5/06, σελ. 15).
Και αστοιχείωτος ο κ. Φίλης; «Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, οι αστοιχείωτοι που καθορίζουν τι πρέπει να διδάσκεται και τι όχι στο σχολείο, σκέφτονται με όρους ιδεολογικούς και πολιτικούς», γράφει ο κ. Τάκης Θεοδωρόπουλος (Καθημερινή, 5/06, σελ. 21).
«Κάτω τα ξερά σας! Να σημειωθή πως η αμάθεια και η εμπάθεια αποτελούν, εν Ελλάδι, το καλύτερο πιστοποιητικό για να μεταμφιεστεί κάποιος σε Υπουργό Παιδείας», γράφει ο κ. Νικος Καραβέλος, Δικηγόρος και Συγγραφεύς (ΤΟ ΠΑΡΟΝ, 5/06, σελ. 12).
«Σε άλλα μέρη αποκρούουν ακόμα και με διαδηλώσεις κάθε απόπειρα κατάργησης της ελληνικής και της λατινικής γλώσσας. Εδώ σιγή! Την ίδια ώρα, που ένας κενόμυαλος και βάρβαρος Υπουργός Παιδείας, αυτοαποκαλούμενος και αρχαιολάτρης, στηλιτεύει τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στα Γυμνάσια, αποκαλώντας τα "παρά φύσιν" (ένθ. ανωτ.)
«Φαίνεται, ότι εκεί στο Υπουργείο Παιδείας τρελάθηκαν. Πήραν τον κασμά και γκρεμίζουν ό,τι βρούν μπροστά τους», γράφει η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ με τίτλο "Σκουπόσκυλο τους χρειάζεται" (5/06, σελ. 3). Και κάπου αλλού προσθέτει:
«Μπάχαλο έχουν κάνει τον χώρο της Παιδείας ο αρμόδιος Υπουργός και ο κ. Λιάκος με τον Παιδαγωγικό Κώδικα δημοκρατικού Ανθρωπισμού, που επεξεργάζονται...» (ενθ. ανωτ. σελ. 4)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: «Μήπως είναι ώρα, Αλέξη, να πάρεις κανένα σκουπόξυλο και να σαρώσεις από δώ κι από κεί;», διερωτώνται οι παράγοντες της Εφημερίδος ΤΟ ΠΑΡΟΝ (5/06, σελ. 3).
«Νά ξεσηκωθούμε όλοι για τη διάλυση της Παιδείας», κραυγάζει λέγει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας (ενθ. ανωτ. 4/06, σελ. 6). «Διαπράττονται εγκλήματα σε βάρος της Παιδείας», συμπληρώνει!
«Η Αρχαία Ελληνική δεν είναι "νεκρή" γλώσσα» (ένθ. ανωτ. 5/06, σελ. 15).
Τέλος η εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" στη δεύτερη σελίδα της και με τίτλο "ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ" έχει βάλει τον κ. Φίλη να ομιλή από ένα βήμα με φόντο μια τοιχογραφία με εικόνες Αγίων, έχει δε θέσει ως λεζάντα τα ειρωνικά λόγια:
«Ξεχειλίζει αγιοσύνη ....»!
Ποιός; Μα ποιός άλλος; Ο Υπουργός κ. Φίλης (4/06, σελ. 2).
Ακόμη και στο Υπουργικό Συμβούλιο τον επήραν "στο ψιλό γαζί", όπως λέμε συνήθως! «Τον έλεγαν "Πρίγκιπα" στο Υπουργικό! Στο ....δούλεμα πήραν τον Νίκο Φίλη συνάδελφοί του χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε υπό την προεδρεία του Πρωθυπουργού....Τον υποδέχθηκαν με την προσφώνηση "πρίγκιπα", ύστερα από το σάλο που προκάλεσαν τα σχέδια ...για απαγόρευση των λέξεων "πριγκίπισσα" και "βασιλόπουλο" από γονείς για τα παιδιά τους. Το κάζο που υπέστη... και τα γέλια που ακολούθησαν δεν φάνηκε πάντως να τον ενοχλούν..." (Εφημ. "Δημοκρατία" , 3/06, σελ. 16).
Έπειτα από τα παραπάνω εισαγωγικά σας παρουσιάζουμε ένα δημοσίευμα, διά του οποίου γελοιοποιείται ο κ. Φίλης. Προέρχεται από ιστότοπο μεγάλης επισκεψιμότητος. Ας μη υπερβαίνουμε τα όρια, ακόμη και όταν πρόκειται να γράψουμε για ένα φαιδρό πρόσωπο, άθεο, ανιστόρητο και αυτό-εξευτελιζόμενο ημέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο! Εμείς, ναί, τον καταρασθήκαμε για τις αθεϊστικές πράξεις και αποφάσεις του, αλλά ουδέποτε τον ειρωνευθήκαμε! Η εκφρασθείσα κατάρα μας ήταν έκφραση μιάς πνευματικής ποινής, μιά τιμωρία, όχι όμως μια ειρωνεα!
Ως πρός τόν Υπουργό κ. Φίλη, αυτό που τον εκθέτει δεν είναι η έλλειψη πτυχίου! Η έλλειψη αυτογνωσίας είναι αυτό, διά του οποίου κάθε ημέρα όλο και περισσότερο αυτο-γελοιοποιείται! Αν είχε λίγο φιλότιμο μέσα του, μετά τήν Απόφαση της Γερμανικής Βουλής για την «γενοκτονία των Αρμενίων», ώφειλε να παραιτηθή αμέσως από τον Υπουργικό του θώκο και να εξαφανισθή από προσώπου της γής!
Αίγιον, 6 Ιουνίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ».


69
09/06/2016 05:58
Κομμουνιστες εναντιων παπαδων αγιοι εναντιων ηρωον παραφρονες εναντιων ψυχοπαθων η αληθεια καπου στην μεση
07/06/2016 21:18
O FILIS TO SURIZA EINAI PONIROI SAN ALEPOUDES ENO DILADI EINAI PIO KAPITALISTES APO TOUS KAPITALISTES STA LOGIA EINAI ARISTEROI KAI EPANASTATES. DIEREI KAI VASILEUE
κα
07/06/2016 09:17
Μέχρι πότε θα πληρώνει ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός τύπους σαν τον Αμβρόσιο; Μέχρι πότε θα είναι η Ελλάδα η Σαουδική Αραβία της Ευρώπης; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα κύριε Φίλη. Κάνετε επιτέλους την Ελλάδα Ευρωπαϊκή χώρα, κόψτε τους τη μισθοδοσία. Όποιος ευφραίνεται να ακούει προσβολές και κηρύγματα μίσους ας μισθοδοτήσει ιδιωτικά αυτόν τον κύριο. Εμείς δεν θέλουμε και δεν μας περισσεύουν!
Γιωργος απο Στρασβουργο
09/06/2016 11:26
Δεν ξερω ποιος εισαι κα αλλα ειμαι απολυτα συμφωνος μαζι σου!! Ο ελληνικος λαος ποτε θα σταματησει το οπιο και τους μαυροφορεμενους ντιλερ?
07/06/2016 21:15
APO OTI FENETE I EKKLISIA PLIRONEI GIA TO KATAXREOMENO ELLINIKO KRATIDIO NA PAS STA SUSITIA TIS EKKLISIAS OLOI OSOI VRIZOUN TIN EKKLISIA EINAI EKEI
Διακος
07/09/2017 19:50
βρε τετραπερατε θρισκε. Μπορεις να μας πεις, τα συσιτια αυτα πιος τα προσφαιρι; Οχι βεβαια το ταμειο της εκκλησιας. Ξυπνα λοιπο και μαθε οτι αυτα ειναι απ τοις δορεες του λαου.
ADM
07/06/2016 01:19
O ABNORMAL AUTOS OR8ODOKSOS APOPATOS ME TON AISXRO STOMA POU MILAEI ENANTION TWN EKLEGMENWN APO TON LAO AN8RWPWN ME IDEES PRWTOPERIAKES WSTE NA STAMATHSEI O PROSULHTISMOS TWN NEWN APO TA POTAPA MAUROFOREMENA ARPAXTIKA ORNEA KAI NA AFUPNISTOUN OI POLITES KAI NA STAMATHSOUN NA PISTEVOUN TIS TERATOLOGIES THS OR8ODOKSOU AIRESEWS TOU KOPANISTOU AEROS WSTE NA ANAVA8MISTEI H XWRA APO TRITOKOSMIKH SE ANWTERH KLIMAKA KAI O LAOS NA KSEFUGEI APO TOUS EKMETALFUTES AUTOUS POU TOU PINOUN TO AIMA KAI THN PERNANE FINA KAI UPEROXA,LOIPON AGIE PATER POU SE EDIORISE O 8EOS NA MILAS ENANTION TWN ELLHNWN ERXETAI H WRA SAS POU 8A KOPOUN OI MEGALES MASES KAI OI OPADOI 8A METRANE STA DAXTULA KAI TOTE 8A MILAS STIS NUXTERIDES KAI TIS KOUKOUVAGIES POU 8A EXOUN APOMEINEI LOGO ERHMWSEWS STIS EKKLHSIES SAS
giorgos
07/06/2016 11:48
Πρεπει αν παμε για μεταλαβη γιατι σε λιγο και αν παμε δεν θα εχει καμια δυναμη επειδη με την συνοδο προφανως κανουν αλλαγες που ουτε τα μυστηρια θα εχουν δυναμη,γιατι οπως οι πολιτικοι ετσι και αυτοι που ειναι στενοι συνεργατες μην σε ξεγελουν,θελουν να φερουν την πανθρησκεια και τον παγκοσμιο ηγετη..Οσο και αν σου φαινεται περιεργο θα πρεπει να ενωθουμε ολοι μας στην Ορθοδοξια γιατι η συνεχεις του Ελληνισμου ειναι ο Χριστος,και η αληθεια που δεν ξερουμε.. Δεν πρεπει να βριζουμε γιατι δεν ειναι σωστο,αλλα αυτοι που δηθεν υπηρετουν τον Χριστο και αμαρτανουν θα τιμωρηθουν εν κυριω πιο αυστηρα απο τους αλλους...
ADM
10/06/2016 01:07
OI POLITIKOI 8ELOUN TIS MAZES NA PISTEUOUN SE KATI WSTE NA MHN EXOUN VOULHSH THS PRAGMATIKOTHTAS KAI NA MHN DHMHOURGOUN PROVLHMATA STHN EKSOUSIA,OSO POIO FANATIKOS O PISTOS TOSO EUKOLOTERO EINAI NA TON KANEIS OTI 8ELEIS OPOTE TERATA OPWS O AMVROSIOS TOUS KATEU8UNOUN POIOUS NA PSHFISOUN DIOTI AMA PISTEUEIS STHN AGIA VARVARA KAI O MHTSOTAKHS EPHGE KAI FILOUSE TA KOKKALA THS ENAS VRWMIARHS POU DEN EXEI 8RHSKEIA OUTE KAN 8A EPREPE NA LEGETAI ELLHNAS ESU O XRISTIANOS 8A PSHFISEIS MHTSOTAKH,O FILHS KANEI UPEROXO ERGO WSTE NA STAMATHSEI TA TERATA SAN TON AMVROSIO KAI NA APALLAKSEI THN PADEIA APO TIS TERATOLOGIES THS OR8ODOKSOU AIRESEWS MIAS AN8ELLHNIKHS ORGANWSEWS
giorgos
11/06/2016 15:53
Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι υπερ των ανωτατων του κληρου οι οποιοι ζουν σε κανονες ψευδους 1700 χρονια.. Ειμαι υπερ της διαδωσης της αληθειας και ειναι αυτη που μας κρυβουν η που δεν την ξερουν προφανως, και εχει να κανει με την βασιλεια του Αληθινου Θεου που θα γίνει με την βοηθεια του Αγιου Πνευματος οταν μαθουμε την αληθεια, η οποια βασιλεια δεν εχει καμια σχεση ουτε με Ιερατεια μα ουτε με πολιτικους που ειναι οι λεγομενοι Ιουλιανιστες και κυβερνουν τον πλανητη επειδη τους δωθηκαν αξιωματα για την προδοσια τους κατα του Χριστου. Προφανως δεν εχεις καταλαβει οτι εγω δεν ασχολουμαι με εβραιοκομμουνιστες, μα ουτε με μασονους, γιατιδεν εχουν καμια σχεση με την αληθεια και εξυπηρετουν σατανικα συμφεροντα. Αν και οποιος γνωρισει την αληθεια, η οποια αυτη θα μας απελευθερωσει απο αυτο το σατανικο συστημα που κυριαρχουν Ιερατεια και βασιλιαδες, τοτε θα καταλαβει τι εστι δημοκρατια, τι ελευθερια, και τι σεβασμος, και λυπαμαι που αυτο το Θεικο συστημα που κανεις δεν το γνωριζει ηταν ο λογος που ενας απο τον λαο του Αληθινου Θεου, εχοντας το μεγαλυτερο αξιωμα καθημενος διπλα του, ηρθε στην γη να μα το διδαξει, την λεγομενη βασιλεια του θεου, φερνοντας το Αγιο Πνευμα που πιστεψε με ειναι εδω, οπως παντα ηταν, αλλα τον προδωσαν επειδη τους δωθηκαν αξιωματα σε Ιερατεια και βασιλιαδες για να ελεγχουν τους πιστους για να μην μαθουν ποτε την αληθεια, και να τους καθοδηγουν οπως αυτοι θελουν.Ομως πλεον η αληθεια θα γινει γνωστη γιατι το Αγιο Πνευμα εχει αυτητην δυναμη να δωσει γνωση, και θα πρεπει να την μαθουμε γιατι εχει να κανει με τον λαο του αληθινου Θεου, που μονο μεσα απο αυτον θα μπορεσει να βερει την βασιλεια του αυτην την τεταρτη φορα.. Ο Ελληνας εχει αμμεση σχεση με το Αγιο Πνευμα, οχι ομως τα Ιερατεια και πολιτεια γιατι ειναι οι γραμματεις και οι φαρισαιοι.. Σου λεω οτι οσο εχει δυναμη το Αγιο Πνευμα δεν αφηνει ποτε τον λαο του.. Ηρθε η στιγμη να το αναδειξουμε, να του δωσουμε δυναμη, και αυτο θα γινει οταν μαθουμε την αληθεια, γιατι μονο αυτη μπορει να μας ελευθερωσει, γιατι αλγθεια ειναι μονο ο Χριστος, δηλαδη ο Αληθινος Θεος, και οχι Θεος, γιατι ο ιδιος καθαρα λεει οτι ο Θεος των εβραιων ειναι ο σατανας.. Ο θεος μπορει να εχει πολλες ψευδης ονομασιες που αυτες δινονται επειδη εχουν να κανουν με τον σατανα.. Ο Αληθινος Θεος ομως δεν μπορει να εχει αλλη ενοια και αλλα ονοματα γιατι ειναι η μονη αληθεια, και αυτη βρισκεται σε οτι εξαφανιδαν απο την διδασκαλια του οι Ιουστινιαστες, και εβαλαν στις γραφες οτι αυτοι ηθελαν, ουτως ωστε να μην αναγνωριζουμε τον Αληθινο Θεο, αλλα απλα εναν Θεο, που δεν ξερουμε ποιον μας δειχνουν, μιας και τα περισσοτερα που υπαρχουν στις γραφες εκτος τα λιγα λογια του Χριστου και των αποστολων που βεβαια εχουν προσθεσει παρα πολλα εκει που δεν εχουν σχεση με την αληθεια, ομως δεν μπορουν ακομα να εγκλωβισουν τελειως τονΑγιο Πνευμα, που αυτο κανει θαυματα για να μην ψευγουν οι πιστοι απο τον θεο που τους εχουν μαθει απλα για να μην αναγνωριζουν την αληθεια, που το πετυχαι ουν οταν τους φανατιζουν και τους εχουν ενυπνωση.. Δηλαδη οταν μαθουμε την αληθεια η οποια υπαρχει, το Αγιο Πνευμα θα ελευθερωθει, και κανενας κανονας των Ιουτινιαστων δεν μπορει να το σταματησει γιατι θα ειναι μαζι μας παντου για να φερουμε την βαδιλεια του αληθινου Θεου, που ειναι ο παραδεισος επιτης γης, οπως υπηρξε αρχικα.. Ομως το μεγα προβλημα ειναι που μας εχουν πλασει ετσι ουτως ωστε να παμε μονο σε αιρεσεις, αλλα να πολεμουμε την αληθεια οταν αυτη φανερωθει, και βεβαια ειδικα τα Ιερατεια εχουν ενα πολυ καλο ντιλ πανω σε αυτο. Γιατι η αληθεια δεν έχει καμια σχεση με ολα οσα γνωριζουμε εως σημερα, και γνωριζουν οτι αν διαδωθει, θα ανατρεψει ολα τα συστηματα που γνωριζουμε εως σημερα, καθως και ολες τις θεωριες που υπαρχουν έναντιων της αληθειας, οπως επισης οτι θα πρεπει να γραψουν την Ιστορια απο την αρχη, και επειδη αυτοι θα σας παρουσιασουν την αληθεια οτι ειναι εξωγηινης προελευσης, και ετοιμαζονται για αυτο μιας και θα δωσουν πληρη εξουσια στον ανθρωπο τους σε λιγο, φαντασου ποσο δυσκολο ειναι να μαθουμε την αληθεια, αλλα και ποσο επικινδυνο θα ελεγα, γιατι ισως οσοι την γνωρισουν, να μην ριχτουν στα λιονταρια, αλλα υπαρχουν πιο μοντερνοι τροποι να σε κανουν μαρτυρα.. Επομενως φαντασου ποσο δυσκολο ειναι να την πω, και για αυτο προφανως σας λεω εδω οχι τον τροπο, αλλα οτι υπαρχει η λυση που δωθηκε με το Αγιο Πνευμα, ομως οι ανθρωποι οχι μονο δεν θα αναγνωρισουν την αληθεια, αλλα ειναι δυσκολο να την δεχθουν, γιατι μας εχουν γεμισει φοβο παντου..
Εωσφόρος
06/06/2016 22:42
Πληρώνουμε ένα τέτοιο υποκείμενο για να παριστάνει τον παπά; Και μάλιστα της θρησκείας της αγάπης; Ό,τι και να είναι ο Φίλης, είναι ένας εκλεγμένος αντιπρόσωπος των πολιτών. Κακώς μεν τον εξέλεξαν, δημοκρατικώς δε. Το κάθαρμα αυτό που βρίζει και ελεεινολογεί ποιος ακριβώς τον εξέλεξε; Ποια είναι τα προσόντα του για να διαβάζει τα Ευαγγέλια και να τελεί τη Θεία Λειτουργία της αγάπης της θρησκείας μας; Ποιος του δίνει το δικαίωμα, αυτόν, έναν δημόσιο υπάλληλο στην υπηρεσία του λαού, να μιλάει μ' αυτόν τον άθλιο τρόπο για έναν οποιοδήποτε εκπρόσωπο των πολιτών; Να βγάλει το ράσο, να παραιτηθεί από τον παχυλό μισθό του και τη σύνταξη και να μιλήσει όσο θέλει σαν απλός πολίτης. Θα πεινάσει σαν κουρελής γιατί είναι ανίκανος να κάνει οποιαδήποτε δουλειά πέρα από το να μαζεύει το παγκάρι της μητρόπολης και να βρίζει τους άλλους. Ένας άνθρωπος του μίσους δεν έχει καμία θέση στην Εκκλησία της Αγάπης. Είναι ένας εκπρόσωπος του Εωσφόρου!
wolf
06/06/2016 22:11
O Φιλης θελει να κανει ορισμενες μεταρρυθμησεις ,τις οποιες βρισκω σωστες ! Αντι για προσευχη οι μαθητες , πριν απο την εναρξη των μαθηματων τους ,θα μπορουν να λενε ενα ευχαριστο τραγουδι!Οχι βεβαια του κατηχητικου, ουτε πατριωτικο ! Αυτο θα τους ξυπνησει για καλα , αφου ακομα θα ειναι μισονυσταγμενοι! Συμφωνω να καταργηθουν οι παρελασεις και ολες οι πατριωτικες φιεστες , οι οποιες οξυνουν τις σχσεις μας με τους γειτονικους λαους . Δεν κερδιζουμε κατι με το να εχουν οι εννεα Ελληνες στος δεκα , αρνητικη σταση για την γειτονικη Τουρκια ! Αρνητικη σταση που καλλιεργειται απο τα χρονια του νηπιαγωγιου ! Τα Αρχαια και τα Λατινικα πρεπει να παραμεινουν στα σχολεια , για αυτους που θελουν γραψουν μια επιστολη η μια αιτηση σωστα , χωρις να προκαλεσουν ειρωνικα σχολια . Τα Αρχαια και τα Λατινικα αποτελουν την βαση του γραπτου και προφορικου μας λογου ! Ολοι οι πολιτικοι ρητορες πρεπει να διαβασουν τον Κικερωνα !
09/06/2016 05:50
Δεν ξεχνω
tr
06/06/2016 20:37
kai sh giwrgaki den mou apanthses th phnhs kai grafhs oles aftes ths me regoula giwrgaki mhnkaoun teleios h flanztes an kai mou fenete pos ths exeis kawi
Helene
06/06/2016 17:47
Για τον Φιλη ισχυει το : « Παχεια γαστηρ , λεπτον ΟΥ τικτει νοον. » ( Κλαυδιος Γαληνος, 129 - 199 μ.Χ., Ελληνας γιατρος) .
ΒοΛή
07/06/2016 03:32
Εύστοχη η επίκληση της αρχαίας αυτής ρήσης, που με την επικύρωση 2000 χρόνων, εξηγεί με επιτυχία το φαινόμενο Φίλη!
Helene
07/06/2016 05:25
Καλημερα « ΒοΛή » μου !!! Σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια... Εισαι εξαιρετικος ανθρωπος ...
β.π
10/06/2016 14:56
Πλακα σπαει ο ανθρωπος μαζι σου μωρη γεροντοκορη..
Helene
10/06/2016 18:01
...Χαχαχααα ....Γιατι ... ζηλευεις τ ο σ ο πολυ ;;; Μην ανησυχεις ... ΕΣΕΝΑ αγαπαω ...
ADM
07/06/2016 01:29
KALWS THN, TO OR8ODOKSO APOVLHTO KATI MAS EIPE,TO KLAUDIOS EINAI ELLHNIKO ONOMA RWMIOS EINAI OXI ELLHNAS
Helene
07/06/2016 05:27
I m busy busy said the bee , I haven't got a single second free , it will take me simply hours to visit all those flowers , I m busy busy said the bee !!!
β.π
10/06/2016 14:57
Μπεεε μπεεε σετ δε μπιι
Helene
10/06/2016 18:02
Και η ζωη ειναι μια ... συνεχης Μαχη ...Θελει .. Αγωνα, .. Πεισμα , .. Ονειρα και .. Δυνατα " θ ε λ ω ".....
Χαϊβάνα Παλιμπαιδούλα
06/06/2016 22:33
Εσύ δεν είσαι εκείνη με το "γεματο" μέχρι διάρρηξης πουκάμισο; Δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις τους άλλους αντί να κοιτάς πως να ευπρεπίσεις τα δικά σου χάλια; Είσαι και γυναίκα, τρομάρα σου.
Helene
07/06/2016 11:36
...λιωνωωω..... smooch smooch <3 ..... ο Μαγκας μας , ο κυριος Ελεγκτης μας , ... μου την εκοψε ! ... Σωστος !!! ... ηταν οντως ...hard ...
β.π
10/06/2016 14:59
Τι λειωνεις μαρη ? Παγωτο εισαι και σταζεις?
Helene
10/06/2016 18:04
… « Αγάπη ! είναι το μόνο που μπορούμε να δίνουμε απλόχερα στον εφήμερο αυτό κόσμο ! » . Ειπε ο « κωστας » στο αρθρο στο link : http://www.tanea.gr/news/greece/article/5364693/efyge-apo-thn-zwh-h-17xronh-korh-toy-nikoy-nikolopoyloy/.
Helenism
06/06/2016 19:16
ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ
Helene
07/06/2016 05:29
<3 <3 για το ... Hellenism !!!
giorgos
06/06/2016 17:43
Οπως ολα που εχω γραψει εδω καιεχουν συμβει, και συνεχιζουν, το ιδιο θα πειτε και για αυτο που εχω γραψει τελος Μαρτιου;. Αναφερω οτι δεν θα γινει η συνοδος.. Μα πως ειναι δυνατον να τα λεω αυτα πριν ακομα γινουν γνωστα τι θα συζητηθουν. Καταλαβετε οτι οσα σας γραφω εδω ειναι αληθεια.. Διαβαστε προσεχτικα τι εχω γραψει, και βεβαια κανεις δεν γνωριζει πως ολα αυτα συνδεονται μαζι με απιστευτο τροπο, και ενοω οτι αν γινει η συνοδος ενεργοποιουνται οι αμυνες του πλανητη, οι οποιες κανεις δεν γνωριζει πως λειτουργει ολο αυτο που στην ουσια ειναι καθαρη ενεργεια πεδιου που δεν μπορω να σας αναλυσω.. Ομως εχει να κανει με τον αληθινο Θεο και την δημιουργια του ολη.... Επειδη γνωριζω για ποιο λογο θα κανετε αυτη την συνοδο στην Κρητη, και επειδη δεν γνωριζετε τι πρεπει να κανετε και απλα θα σφραγισετε με αυτη την υποταγη σας στην νεα ταξη εν αγνοια των περισσοτερων ορθοδοξων κληρικων και πιστων Χριστανων, και επειδη εχω ολη την γνωση που κανεις δεν γνωριζει σημερα και ειναι αυτη που θα φερει την πρωτη δημοκρατια του θεου, σας λεω οτι αν δεν με βρειτε εσεις οι ιδιοι και να με προσκαλεσετε να μιλησω σε ολους σας για να σας πω τι αλλαγες θα γινουν στην ορθοδοξια και τι πρεπει να κανουμε οι ανθρωποι για να φερουμε την πρωτη δημομρατια του Θεου, θα σας πω οτι με την δυναμη του Θεου και την δυναμη του Αρχαγγελου Μιχαηλ, καθως και του Αρχαγγελου Ουριηλ που μου εχει δωσει ολη την γνωση, δεν θα γινει αυτη η συγκεντρωση που θελετε να κανετε. Τιποτα δεν γνωριζετε, δεν ξερω αν πιστευτετε κιολας αρκετοι στον κληρο.. Απορω γιατι τοσες χιλιαδες χρονια το μονο που καταφερε η ορθοδοξια να μιλαει για τον αληθινο Θεο, αλλα η αγνοια που προφανως εχει κρυφτει αρκετα καλα απο τους πιστους, να εχει γινει δεκανικι του σατανα.
giorgos
08/06/2016 11:48
Θα ππρεπει αν καταλαβουμε οτι μας ξεγελουν ολους μας,γιατι απο την μια διασπειρουν σεναρια οτι η συνοδος δεν θα γινει,και απο την αλλη παρολα τα εμποδια θα την κανουν..Αν δεν συμμετεχει λεμε η βουλγαρια και αλλοι,τοτε θα εχει καποια αξια η συνοδος??..Μας ξεγελουν Τα υψηλα κλιμακια των Ιερατειων που μας παιζουν το παιχνιδι του φοβου και του ψεματος απο τοτε που σταματησν οι διωγμοι των πρωτων Χριστιανων.. Αυτο πρεπει αν σταματησει γιατι ολα συνδεονται με αυτη την συνοδο,που θελουν αν την κανουν οπωσδηποτε,και βεβαια ας μας κινησει λιγο την περιεργεια γιατι..Θα την κανοιυν ξεγελωντας ακομα και το καλο,που εχουν δεχθει προειδοποιησεις απο φυσικα φαινομενα που εχουν συμβει εκει γυρω που θα γινει η συνοδος,και τουλαχιστον ας την εκαναν στην Τουρκια οπως αρχικα ειχε οριστει,και επειδη η Ρωσια δεν ηθελε να παει την μετεφεραν στην ΞΚρητη,ομως τωρα που η βουλγαρια δεν θα παει καν στην συνοδο γιατι δεν την μεταθετουν..Εκτος και αν τα κανουν ολα αυτα για να μας γεξελουν ολους μας..Τεταια παιχνιδια δεν κανει το καλο παντως..Ας μαθουμε την αληθεια που μας κρυβουν γιατι ολα εξαρτωνται απο αυτα που εμεις δεν βλεπουμε,γιατι οσα βλεπουμε ειναι ψευτικα.Ας μαθουμε την αληθεια,και αληθεια ειναι ομΧριστος μονο,επομενως ο αληθινος Θεος,γιατι η αληθεια θα μας ελευθερωσει....Εγω τα γνωριζω και σας τα λεω..Θα τα βρουμε μπροστα μας κι μετα δεν θα μπορουμε να αντιδρασουμε γιατι ο σατανας λειτουργει υπουλα..
Κώστας Θωμάς
06/06/2016 17:20
Το γεγονός ότι ο Αμβρόσιος κάνει επίθεση στον Φίλη και όχι στης ιδέες του Φίλη έπρεπε να μας απασχολεί όλους. Μπορεί ο Φίλης να μην έλαβε ανώτερη μόρφωση αλλά έχει ανώτερες ιδέες, ο Αμβρόσιος τι μόρφωση έλαβε, και τι είναι η μόρφωση; είναι η ικανότητα μόλις μείνεις από επιχειρήματα να κάνεις προσωπική επίθεση στον αντίπαλο όπως κάνει ο Αμβρόσιος; Αραδιάζει στον Φίλη ένα σωρό επίθετα αλλά δεν αναφέρει της Ιδαίες του Φίλη γιατί μιλάει σε ανθρώπους που δεν θέλει να τους δημιουργήσει σκέψης αλλά να εμβολιάσει μίσος, ανθρώπους που δεν μπορεί να πλησιάσει ο Φίλης, αυτό λέγεται “δεμένος ο γάιδαρος” Αν υπάρχει ένας αμόρφωτος εδώ αυτός είναι ο Αμβρόσιος που επέλεξε το καλλιτεχνικό Αμβρόσιος για εντυπωσιασμό .
β.π
10/06/2016 15:06
Εσυ ρε ρεμαλι που αποφοιτησες ανθελληνας δεν μας ειπες
Κώστας Θωμάς
10/06/2016 20:37
Μάθε πρώτα τι έτσι Έλληνας και εξήγησε μου από που πηγάζει η ελληνικότητα σου Ρωμαίο ορθόδοξε ιουδαιοχριστιανόσαυρε διώκτη καταστροφέα του ελληνικού πολιτισμού. Μέχρι τότε κανε τρεις φορές το σταυρό σου κάθε τρεις ώρες και άσε με εμένα να ξύνομαι όταν περνάει παπάς
giorgos
11/06/2016 20:41
ΒΡΕ ΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ??..ΜΑ ΤΟΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΛΑΛΞΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΒΡΕ ΣΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΑ..ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.. ΒΡΕ ΣΗΝ\ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΤΕ.
giorgos
11/06/2016 15:56
Κωστα να προσεχεις που ξυνεσαι γιατι εχει γεμισει ανωμαλ@υς ο ντουνιας..
χαρωπος πολιτης
07/06/2016 06:56
Εσεις οι ντεμεκ ιδεολογοι και ανθρωπιστες ειστε τα μεγαλυτερα ρεμαλια και αλητεια της κοινωνιας ..πιοες ιδεες ρε συ οταν μιλας για ελλαδα και δεν την πονας?
β.π
10/06/2016 15:07
Μορφωμενους εγκληματιες τους λεγαν οι ρεμπετες τους γραμματιζομενους γυμνοσαλιαγκες κατι ξεραν αυτοι παραπανω..
Ξερεις εσύ ποιος
10/06/2016 20:56
Η μόρφωση η σκέψη η αμφισβήτηση και η εξέταση είναι επικίνδυνες και άσε το Θωμά να λέει.
giorgos
08/06/2016 12:04
Αλλο Ελλαδα και αλλο ιουστινιανιστες που μας κθιδηγουν σε λαθος δρομο βοβιζοντας τους πιστους λεγοντας οτι θα ειναι καταραμενοι οσοι δεν τους ακολουθουν..Η αληθεια δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα,αλλα μονο στα λογια του Χριστου χωρις μεταφραση..Ζουμε στην εποχη των Φαρισαιων και αυτο θα πρεπει να το τελιεψσουμε γιατι ελλαδα ειναι η αληθεια,αληθεια ειναι ο Χριστος,δηλαδη ο Αληθινος Θεος που εχει ποερασει σε ολες τις φασεις με διαφορετικο τροπο μεσα μονο απο τον λαο μας..δειτε την ααληθεια και αυτη θα μας ελευθερωσει..Μην φοβομαστε ,να λεμε τα οσα θαυματα εχουμε βιωσει στην ζωη μας που αυτα τα κανει το Αγιο πνευμα επειδη ειμαστε πιστοι,και θα πρεπει αν τα λεμε,καθως και να παμε στις εκκλησιες μονο για να παιρνουμε την θεια κκοινωνεια,και ολα θα αλλαξουν μαθαινοντας την αληθεια.. Αυτη ειναι η λυση οσο περιεργη και αν ακουγεται,γιατι μας φαινονται ολα περιεργα επειδη δεν γνωριζουμε την αληθεια και μας εχουν σε υπνωση και αδρανεια για αν ερθει η βασιλεια του σατανα..Εναν οσους εχω ρωτησει να μου πουν τι σημαινει η βασιλεια του Αληθινου Θεου,και πως θα ερθει δεν γνωριζει ουδεις..Οταν τους ρωταω κατι τετοιο βριζουν,και αυτο δειχνει οτι ειναι σατανισμενοι,και εχουν πληρη αγνοια,και επισης τους εχουν φανατισει για να μην βλεπουμε τα σχεδια που θελουν να μας επιβαλουν και δεν εχζουν καμια σχεση με το καλο..Επισης θα πρεπει αν καταλαβουμε οτι οι εβραιοκομμουνιστρς ειναι αμμεσοι υπηρετες του κακου..Ειναι σημαντικο να το καταλαβουμε αυτο,γιατι αυτοι θελουν να φερουν την παγκοσμια ταξη,και τα ιερατεια την πανθρωσκεια...Σας λεω οσα μου εχουν δωθει και ειναι απιστευτα,αλλα η αληθεια,και η αληθεια εχει να ακνει μονο με τον αληθινο Θεο που αν γνωρισουμε θα κανουμε την γη παραδεισο..
γιαλαντζι ντουνιας
10/06/2016 06:19
Μην με μπλεκεις με θεολογικα και αναλωσιμα η ουσια ειναι στην αγαπη αυτο ειναι το γραμμα του χριστιανισμου ολα τα αλλα ειναι περιττα
giorgos
11/06/2016 20:44
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΤΑΝ..ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ..
Κώστας Θημάς
07/06/2016 16:34
Εκεί που πάτησες για να συμμετάσχεις λέει "Απάντηση" αλλά εσύ έκανες άσχετο σχόλιο χωρίς να απαντήσεις σε αυτά που γράφω , και σαν πιστός οπαδός του Αμβρόσιου έριξες και μερικές βαριές κατηγόριες για εμάς που δεν υποκύψαμε στη μεγάλη απάτη και γίναμε “αλήτες”. Φαίνεται ότι αν και τουρκομαθείς δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις απλά αισθάνεσαι την ανάγκη να προβληθείς έστω και αν προσβάλλεις αυτό που θέλεις να προστατέψεις από έμενα, ίσως στην άλλη ζωή να τα πας καλύτερα, αλλά όχι σε ετούτη, εδώ χρειάζεσαι λογική σκέψη την οποία ελέγχει ο Αμβρόσιος .
γιαλαντζι ντουνιας
10/06/2016 06:17
Το μοναδικο πραγμα που κυρητεις ειναι το μισος για το διαφορετικο ..πως εσυ ενας μισανθρωπος μιλας με την λογικη δεν το καταλαβενω.. 
Κώστας Θωμάς
10/06/2016 20:43
Μεγάλε καντηλανάφτη, μάλλον φύτρωσες εκεί που δεν σε έσπειραν, εδώ έχουμε έτος 2016
giorgos
11/06/2016 16:10
Μα λες οτι εχουμε 2016 λες και οτι ζουμε σε εναν πολιτισμενο πλανητη.. Εντοπισε σε παρακαλω τις διαφορες που ειχαμε στην εποχη του Χριστου, του Ιουστινιανου, την εποχη του μασαιωνα, με την σημερινη εποχη και πες μου τι βλεπεις προς το καλυτερο;. Θωμα αυτο που ζητας μονο η αληθεια που ειναι ονΧριστος, δηλαδη ο αληθινος Θεος θα το βρεις, γιατι μονο αν εφαρμοσουμε το θεικο σθστημα της πρωτης δημοκρατιας, τοτε θα ανεβουμε συνειδητοτητα, φτανοντας σχεδον στο σημειο που ηρθε ο Χριστος οταν αναστηθηκε.. Τοτε θα ελελες με χαρα οτι ειμαστε στο 2016... Γιατι χιλιαδες χρονια ειμαστε εγκλωβισμενοι σε αυτο το συστημα που με την αμαθεια δεν μπορουμε ουτε να αναπτυξουμε λιγο περισσοτερο τις αισθησεις μας απο τα ζωα, και ζουμε αναμεσα σε αρρωστιες και πονο, μονο που σημερα εχουμε αυτοκινητα και ιντερνετ... Προφανως δεν καταλαβαινεις τι σου λεω, αλλα δεν ειναι κακο να με ρωτησεις,, αν σε αφησει ο εγωισμος σου..
Paganism
06/06/2016 16:05
Ο κυριος Φιλης ειναι παρα πολυ "λιγος" για υπουργος και πολιτικος,, αλλα ο μητροπολιτης δεν εχει καμια μα καμια αξια σαν ευαγγελιστης για τη Σωτηρια των Ψυχων. Με το πολιτικο σαρκικο (ΟΧΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ) σχολιο του επιβεβαιωνει ακραδαντα τη μια φραση του κυριου Φιλη:"Δηλαδή η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ προσέγγιση της θρησκείας είναι αίρεση"
β.π
10/06/2016 15:10
Παλια κατηγορουσατε το παπαδαριο για ανθελληνισμο και συνεργασια με τους τον σουλτανο τωρα τους κατηγορατε γιατι ειναι φιλελληνες διαλξτε τι θελετε και οχι οτι σας συμφερει
giorgos
06/06/2016 16:02
Μεταξύ πολλών άλλων θέλει να μεταλλάξη το μάθημα των Θρησκευτικών σέ μάθημα Θρησκειολογίας! Θέλει επίσης να παύση ό στοιχειώδης πιά σήμερα εκκλησιασμός των μαθητών, να σταματήση η πρωϊνή προσευχή στα Δημόσια Σχολεία, να παύσουν οι Μαθητικές παρελάσεις, να μη διδάσκωνται τα αρχαία ελληνικά... Πόσα άλλα θά ακόμη θα ακούσωμε; Πραγατικα και εγω αναρωτιεμαι ποσα ψεματα ακομη θα ακουσωμε απο τους Ιουστινιαστες;. Μα δεν βλεπετε πτι αυτοι συνεργαζονται με οποιοδηποτε κοστος για να φερουν την πανθρησκεια;. Απλα αντιπολιτευση κανουν, γιατι αν δεν ακουστει και καποια φωνη να λεει οτι η πολιτεια αδικει την εκκλησια, θα φυγουν οι πιστοι.. Το πιο σημαντικο το αφησε στο τελος. Ποτε θα καταλαβετε οτι Ιερατεια που δεν εχουν καμια σχεση με την πιστη μας, και πολιτεια που καμια σχεση δεν εχουν με τον ελληνισμο, συνεργαζονται στενα να φερουν την πανθρησκεια.. Πιστεψτε με, αυτος που εχει ολη την γνωση μου εδωσε οτι οι ελληνες εχουν δυο οπλα.. Την πιστη τους στον αληθινο Θεο, που μονο αυτοι εχουν γνωρισει απο την αρχη της πρωτης επαφης με την γη, που περασε με διαφορετικους τροπους εως σημερα, και την αρχαια μας γλωσσα. Δεν μπορει να υπαρξει αρμονια οταν χαθει το ενα απο τσ δυο. Την θρησκεια μας τη εχουν διαλυσει, που οποιος πιστευει οτι αυτο που ζουμε σημερα εχει να κανει με τον λογο του Χριστου, που οι ιδιοι εχουν καταφερει με υπουλο τροπο να κανουν τους πιστους να ζουν καθε μερα στην αμαρτια, νομιζω οτι δεν βλεπει καλα. Η δε πολιτεια καταστρεφει τον ελληνισμο, και ολα αυτα γινονται για να φερουν την βαδιλεια του σατανα πιστεψτε με τι σας λεω.. Πραγματικα θα ηθελα να σας εδινα οσα γνωρισα με απιστευτο τροπο για τα οσασας λεω και να σας τα αναλυσω, αλλα σας εχουν φτιαξει ετσι για να στρεφομαστε ο ενας στον αλλον, με αποτελεσμα αν υποθεσουμε οτι οσα σας λεω ειναι αληθεια, ουδεις θα αναγνωρισει γιατι θα με βριζουν οι φανατισμενοι της θρησκειας, και των κομματων.. Ο αληθινος Θεος, και οχι θεος οπως σας εχουν μαθει, να μας φωτισει ολους για να δουμε την αληθεια που μονο ο αληθινος Θεος την εχει, και σιγουρα αν ρωτησετε τον υψηλοτατο στην Ιεραρχεια ποτε και πως θα ερθει η βασιλεια του Αληθινου Θεου, δεν γνωριζει, και βεβαια αυτηη αγνοια θα μας φερει την πανθρησκεια.. Καταλαβατε η οχι;;.
GPP
06/06/2016 22:05
Αυτά όλα που θέλει να αλλάξει ο Φίλης ,ισχύουν εδώ και κάτι χρόνια σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, Οι ομαδικές προσευχές στα σχολεία χαρακτηρίζουν τις χώρες του Ισλάμ .΄Οποιος θέλει πηγαίνει στην εκκλησία για να προσευχηθεί, ό αναγκασμός σε μία θρησκεία χαακτηρίζει όπως προείπα μουσουλμανικές χώρες !! Στην χώρα μας ,όπως και σε όλη την Ευρώπη ισχύει η αναξιθρησκεία !
giorgos
07/06/2016 11:59
Υπαρχει μια διαφορα που δυσκολα θα την εντοπισεις..Η χωρα μας ειναι τοπος Ιερος γιατι ο λογος του Αληθινου Θεου υπαρχει εδω αλλα με διαφορετικο τροπο την καθε φορα.Για αυτο ειμασταν ολοι ορθοδοξοι μετα την Τουρκοκρατια..Επομενως αν εσενα σου αρεσουν οι νομοι της Κλιντον να πας εκει να ζησεις και οχι εδω,και θα πρεπει να καταλαβεις τι συμβαινει γυρω σου..Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι επειδη συμβαινουν σε αλαλεσ χωρες πρεπει να συμβουν και εδω,και γιατι δεν βλεπουμε οτι αν φευγουμε απο τον ΧΡΙΣΤΟ,ασχετα αν οι οδηγιες των Ιερατιεων ειναι στραβες,και δεν καταλαβαινουμε οτι ετσι φερνουμε το κακο.. και να στο πω και αλλιως...Να κανεις οτι σου λεει οΧριστος εφοσον δεις την αληθεια και οχι οτι σου λενε οι ευρωπαιοι..Γιατι Χριστος δεν ειναι οι δεσποταδες,αλλα η πιστη μας στον Αληθινο Θεο,και οχι ετσι απλα εναν Θεο..μαθετε την αληθυεια και αυτη θα σας ελευθερωσει..Απο που ξερει κανεις??..
IQ εκτος οριων!!!!
07/06/2016 23:08
giorgos Οι ασυναρτησιες και αρλουμπολογιες σου εχουν υπερβει τα ορια. Κοφτο και μη μας ζαλιζεις.......
giorgos
08/06/2016 12:16
Αυτη ειναι η δικη σου αποψη και βλεπω οτι το γενικευεις ..Ποιους αλλους ζαλιζω??..Οσους ειναι σας εσενα εδω,η οτι εσυ τους ανριπροςωπευεις??.. Εγω λεω οσα μου δινονται,και λεω την αληθεια που εσυ δεν γνωριζεις..αν δε σου αρεσει μαρι οτι γραφω,τοτε γιατι μπαινεις και απαντας??.. Πρεπει να δεις τι σου γιενται γυρω σου και αν επιστρεεις στην αληθεια γιατι αυτη θα μας σωσει,και αληθεια ειναι ο Χριστος,επομενως ο αληθινος Θεος... καταλαβες χρυση μου???..
ΒΠ
08/06/2016 14:24
ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ Γιωργάρα πελώριε! Αλλά θα μου πεις Γιωργάρα, εγώ δε διαβάζω καν τις τρέλες σου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε σε πιστεύω!!! Τα συνδυάζω και τα δύο: σε πιστεύω ευλαβικά ΧΩΡΙΣ καν να σε διαβάζω!!! Αμ τι νόμιζες, μόνο εσύ μπορείς να μισείς τους Εβραίους ΑΛΛΑ να δηλώνεις χριστιανός ταυτόχρονα?! ΣΕ ΚΟΥΦΑΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ Ε?
giorgos
08/06/2016 20:29
Μα και βεβαια δεν στεκει αυτο που λες.. Τι τους είπε ο Χριστός; Αυτούς που επικαλείστε, δηλαδή τον Θεό του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ- είναι Θεός των νεκρών! γνωριζεις ανθρωπε μου τι σημαινει θεος νεκρων??...Ξερεις τι γινεται με τις ψυχες οταν πεθαινουν??..ειναι ανυπαρκτες δεν εχουν καμια δυναμη απολυτως γιατι γνωριζεις τι παθαινουν οι ψυχες οταν λεει ο Χριστος οταν πεθαινουν??....Αφου δεν γνωριζεις τι κανεις οτι τα ξερεις ολα και τα μισα τα γραφεις στα αρχαια και τα αλλα στην αλλαγμενη γλωσσα μας??.. βρε δεν καταλαβαινεις οτι εμενα η γνωση μου εχει δψθει απο τον αληθινο θεο και αυτα που λες δεν εχουν βαση γιατι δεν ισχυουν Επομενως εδω ο Χριστος λεει οτι ο Γιαχβε ειναι νεκρος..Εσεις γιατι λετε οτι ειναι Θεος??... ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΘΕΟ??..Μιλας για αιρεση ενω αν θες να μιλησουμε για τις πρωτες αιρεσεις μην ξεχασεις να βαλεις τους παλαιους,λιγο πιο περα απο τους παλαιους,τους νεους,αλα και πιο νεοι ημερολογιτες..Μα τι ειναι μωρε αυτα που λετε οτι γνωριζετε τον Θεο και τον υπηρετειτε???..Μονο τα μυστηρια εχουν δυναμη και αυτο γινεται με τα λογια,και με τιποτα αλλο,γιατι δεν γνωριζεις πως παιρνει δυναμη το Αγιο ΠΝΕΥΜΑ... Θες να μιλησουμε θα μιλησουμε για τον Αληθινο ΘΕΟ,και οχι για τον Γιαγβε,γιατι αυτος οπως ο Χριστος μας λεει ειναι νεκρος,ξεχνα τον,παπαλα,δεν υπαρχει παλαια διαθκη οταν ο θεος που υπαρχει εκει ο χριστος τον λεει νεκρο..Μπορεις να δεις που κανει αναφορα για τον Αληθινο Θεο στην παλαια διαθηκη?...Και μην μου πεις για την κιβωτο του Νωε γιατι μιλας ανθρωπε μου με αυτον που εχει ολη την γνωση της αληθειας ,και πιστεψε με,πριν μερικους μηνες ουτε το πατερ ημων δεν θυμομουν..
giorgos
08/06/2016 16:52
Φταιω εηω που σε υπερασπιζομαι ενω εσυ μαρι με βριζεις..Και βεβαια δεν μισω κανενα γιατι εχω μαθει να μην εχω μισος για κανεναν,αλλα αν οι Εβραιοι ιδρυσαν τους Εβραιοκομμουνιστες,αν ειναι αυτοι οι Σιωνιστες που θελουν να φερουν την πανθρησκεια,αν ειναι αυτοι που ο Χριστος τους ειπε οτι εχουν για Θεο τους τον σατανα,δεν ευθυνομαι εγω καλη μου..Αν εσενα σε καει τοσο πολυ για την φυλη σου δικο σου Θεμα...Και βεβαια καλη μου και χρυση μου πραγματι με κουφανες με τις βλακειες που λες..Δηλαδη εσυ εισαι Χριστιανη???...Θ αμαθεις για τον Αξηθινο Θεο και οχι Θεο καλη μου γιατι ειπαμε ο δικος τους Θεος ειναι ο σατανας...Ο Χριστος το ειπε που ειναι ο η αληθεια.. Θα δεις οτι συντομα ολοι θα κανουμε αναφορα σε αληθινο Θεο .. Με τιμη αυτος που εχει ολη την γνωση,και σκεψου οτι μπορει να μην σου λεει ψεματα.. Μα δεν μου ειπες,πως πηγε το τραπεζι προχθες??..Περασες καλα??.. Μονο εμενα διαβαζεις καλη μου εξαλου φαινεται αυτο..!!!
ΒΠ
10/06/2016 19:48
"Οι Εβραίοι ιδρύσαν τους Εβραιοκομμουνιστές" ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!
tsip
11/06/2016 20:50
ΒΡΕ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ??..,ΜΑΡΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΟΣ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΗ?
menelaos
06/06/2016 15:01
Και λίγα είπε ο σεβασμιότατος, τυχοδιώκτες και απατεώνες μας κυβερνάνε! ο σύριζα είναι ένα κόμμα που πρέπει να μείνει πάντα στην αντιπολίτευση, διότι είναι ανίκανοι και στην πλειοψηφία τους αγράμματοι!
giorgos
06/06/2016 17:14
Πεστα Μενελαε.. Εχεις δικιο, αλλα σκεφτομαι μηπως και οι αλλοι κουμανταρονται απο αυτους που κανουν κουμαντο στους εβραιοκομμουνιστες συριζα..
Johny
06/06/2016 14:50
Συνοπτική περιγραφη όλων των ζσυριζοΚαμμένων .....
ΒΠ
06/06/2016 14:42
Δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Φίλη. Αλλά για να του ρίχνει κατάρες και μπινελίκια ένας φανατικός ημίτρελος τύπου Γιωργάρα, κάτι καλό πάει να πει πως έκανε!
χαρωπος πολιτης
07/06/2016 06:58
Τον γιωργο κοροιδευεις αλλα εσυ εισαι πιο μουρλος απο αυτον εσυ εισαι τα διαρκειας
giorgos
08/06/2016 12:29
Ενω παλι καλα που εχουμε εσενα εδω που εχεις λογικη..Εκει που φυτρωσαν τα κουτοχοτρτα ξεκιναει η λογικη σου..Καλη μου απαντησα και για σενα μην ανησυχεις,εγω σε προστατευω.. Χαρωπε μου ανθρωπε,για μενα μιλα οπως θες,αλλα για την καλη μας δεν το επιτρεπω γιατι ειναι φορτωμενη τελευταια και μπορει να ξεσπασει... Βεβαια μην το παρατραβας γιατι εισαι πραγαμτι αυτο που λες για εμας οταν εκφραζεσαι ετσι..
ΒΠ
08/06/2016 14:26
Γιωργάρα ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ, σε έχει πάρει γραμμή ο κόσμος και αρχίσαν να σε κοροϊδεύουν όλοι! Γιωργάρα πες το παρασύνθημα και θα βάλω μια τάξη εδώ μέσα!
giorgos
08/06/2016 20:26
ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΡΙ..ΕΣΕΝΑ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΟ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ,ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΤΡΕΛΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ..ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ.....ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ?..ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΥΚΝΕΣ,,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΩ ΚΑΛΗ ΝΟΥ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.Παλι τα ιδια..Ποσες φορες θα πρεπει να σου πω οτι Δεν υπαρχει θεος βρε για τον Χριστο..Σας τα εχουν κρυψει πω το λενε στα ελληνικα??.. Υπαρχει ο Αληθινος Θεος και ειναι αυτο που σας εχουν κρυψει και σας αφηνουν να βλεπετε τον γιαχβε για θεο..Γιατι βρε σατανας ηταν ο Θεος των εβραιων οπως ο Χριστος ειπε.. Μπορειτε να κανετε την διαφορα και να ξεχασετε τους κανονες που σας εχουν πει οτι ο Χριστος το ειπε αυτο για τους Φαρισαιους...Μα ειστε σοβαροι??..Δηλαδη οι παπαδες δεν ειναι ιδια φυλη με εμας???..ποιον αντιπροσωπευουν??..Σας κοροιδευουν...Ηρθε η ωρα να μαθουμ εγια τον αληθινο Θεο,αλλα θα πρεπει να νοησεις αυτα,και να μου απαντησεις σε οτι σε ρωταω..αν δεν το κανεις τοτε εισαι φανατισμενος και μπερδεμενος,γιατι ο φανατισμος δεν εχει καμια σχεση με τον Αληθινο Θεο.. Δοξα στον Αληθινο Θεο λεμε και οχι θεο....Μα ειμαι εδω να μαθουμε πωε εχει εισβαλει ο σατανας στην πιστη μας και εχει κανει το ιδιο οπως με τος εβραιους,και θα πρεπει να δειτε την αληθεια πριν ειναι αργα..
ΒΠ
10/06/2016 19:49
ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΣΟΥΠΕΡΗΡΩΑ, μιλάμε είσαι και ο πρώτος τιτανοτεράστιος!
giorgos
06/06/2016 17:00
Εμ καλη μου εσυ εκτιμηση εχεις στους φανατικα τρελους γιατι εισαι ιδια με αυτους. Και βεβαια μην ξεχασω να σου πω να φας μια μπανανα που σου αρεσουν.. Δεν μου ειπες ομως με φλουδα η χωρις τις τρως;;.. Σου εχω πει για φαντασου να σου λεω αληθεια οσα σου λεω, να δω μετα βρε τι θα κανεις;. Παλι εγω θα σε προσρχω γιατι εισαι υπο την προστασια μου. Ειχες τραπεζι εχθες;.
Γερακας
17/03/2018 10:10
Γιωργαρα ησαι πιο τρελος απ τον τρελοπαπα που προσκηνας