Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην περιοχή του Αμαρουσίου, μετά την απολογία του ενώπιον του 27ου Τακτικού Ανακριτή.

Στη φυλακή οδηγήθηκεμε σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 30χρονος ο οποίος κατηγορείται για έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών με σκοπό να τις βιάσει στην περιοχή του Αμαρουσίου.

«Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο» ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή ο κατηγορούμενος. Επικαλέστηκε μία πρόσφατη ερωτική απογοήτευση, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Υποστήριξε ότι διατηρούσε δεσμό επί 2,5 χρόνια με μία ρουμάνα ιερόδουλο η οποία, όπως είπε στον ανακριτή, του «απέσπασε 15.000 ευρώ, τους κόπους μιας ζωής» .

Ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχθηκε και τις έξι απόπειρες βιασμού που του αποδίδονται από τις αρχές και επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Ελ. Αγραφιώτη. Κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του, ενώ ο συνήγορός του ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 30χρονος θα οδηγηθεί αρχικά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και στη συνέχεια στις φυλακές Τριπόλεως.