Τις εφιαλτικές τελευταίες στιγμές «ωμής βίας» που έζησε η 69χρονη συνταξιούχος της οποίας το πτώμα βρέθηκε προχθές σε κατάσταση αποσύνθεσης στο τρίτο υπόγειο γκαράζ κτιρίου όπου στεγάζεται κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μαρκετ στο Μαρούσι συνθέτει η ιατροδικαστική εξέταση.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση- θρίλερ συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι η 69χρονη γυναίκα έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Το σκηνικό προσανατολίζει σε αυτήν την εκδοχή καθώς η γυναίκα βρέθηκε ημίγυμνη ,με σκισμένα ρούχα ενώ δίπλα ήταν πεταμένα η τσάντα της με το πορτοφόλι και το κινητό της τηλέφωνο.

Από την αρχή αποκλείσθηκε κίνητρο του δολοφόνου να ήταν η ληστεία και οι Αρχές στράφηκαν στην εκδοχή της σεξουαλικής επίθεσης. Λόγω της κατάστασης που βρέθηκε το πτώμα ,από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν κατέστη δυνατόν να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός.

Σοκ ωστόσο προκαλεί η βία και η σκληρότητα του δολοφόνου καθώς σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή αιτία θανάτου είναι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο θώρακα.

Η επικρατέστερη εκδοχή για το σκηνικό της δολοφονίας είναι ο δολοφόνος να της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά στο γκαράζ του δεύτερου ισογείου όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της και να την έσυρε στο τρίτο υπόγειο.

Το θύμα βρέθηκε κοντά στο κλιμακοστάσιο του τρίτου επιπέδου, το οποίο δεν επικοινωνεί με το σούπερ –μάρκετ, και οδηγούσε σε άλλα γραφεία. Ο χώρος ήταν κλειστός λόγω συντήρησης.

Από την αστυνομία εξετάζεται και ο 30χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες για επιθέσεις εναντίον γυναικών στην περιοχή του Αμαρουσίου. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τον τελευταίο μήνα στην περιοχή είχε κάνει έξι επιθέσεις.

Ο 30χρονος εξετάζεται από τις Αρχές καθώς οι επιθέσεις εναντίον των γυναικών έγιναν σε κοντινό σημείο από το κτίριο όπου δολοφονήθηκε η 69χρονη.

Απαντήσεις για το δράστη αναμένονται από δείγματα DNA που έχουν ληφθεί για σύγκριση.

Η αντίστροφη μέτρηση για την 69χρονη συνταξιούχο της Αγροτικής Ασφαλιστικής άρχισε στις 21 Απριλίου , όταν έφυγε από το σπίτι της όπου διέμενε με την μητέρα της η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Και μια ακόμα τραγική πτυχή της ιστορίας είναι ότι η μητέρα του θύματος ,πέθανε λίγο μετά την εξαφάνιση της κόρης της.

Η οικογένεια της 69 χρονης αμέσως δήλωσε την εξαφάνιση της στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανε ό,τι ήταν δυνατόν, απευθύνθηκε όπου μπορούσε ώστε να βρεθεί απάντηση για το τι συνέβη στην άτυχη γυναίκα.

Στα μέσα Μαϊου βρέθηκε στο δεύτερο επίπεδο του κτιρίου το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγες ημέρες αργότερα ένα επίπεδο πάρα κάτω, βρέθηκε το πτώμα της