Τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν τρεις νταλίκες και ένα ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε στις 7:10 το απόγευμα της Τετάρτης στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέττας.

Λόγω του τροχαίου διακόπηκε για πάρα πολλές ώρες η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Αθηνών – Κορίνθου και γινόταν εκτροπή των οχημάτων από τις δυο εξόδους της Κινέττας. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγο πριν από τις 03.00, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία μόνο στο ρεύμα της εθνικής οδού προς την Αθήνα. Λίγο αργότερα δόθηκαν στην κυκλοφορία και δυο λωρίδες του ρεύματος προς Κόρινθο (παραμένει κλειστή η αριστερή).

Το ατύχημα συνέβη υπό αδιευκρίνιστες -προς το παρόν- συνθήκες ανάμεσα στις δύο εξόδους της Κινέττας.

Tο ΙΧ που ενεπλάκη στο δυστύχημα κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ τα δύο άτομα που εγκλωβίστηκαν σε αυτό ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέπνευσαν κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο. .

Οι δύο νταλίκες έχουν ακινητοποιηθεί στο ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ η τρίτη έχει διπλώσει στο διαχωριστικό στηθαίο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Ο οδηγός της νταλίκας που έχει διπλώσει μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Το τροχαίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγινε όταν μία νταλίκα που κινείτο στην κατεύθυνση προς Κόρινθο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία δίπλωσε και το επικαθήμενο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Το ΙΧ που κινείτο με κατεύθυνση την Αθήνα έπεσε με δύναμη πάνω στην νταλίκα και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.