«Κόκκινη κάρτα» στον Μαρινάκη από το Συμβούλιο Εφετών

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/03/2016 20:10 |
«Κόκκινη κάρτα» στον Μαρινάκη από το Συμβούλιο Εφετών
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μακριά από την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να παραμείνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου και απέρριψε την αίτηση του προέδρου του Ολυμπιακού με την οποία ζητούσε την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν
επιβληθεί μετά την απολογία του στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για υπόθεση που συνδέεται με ΄παράνομες πράξεις στο χώρο το ποδοσφαίρου.

Το δικαστικό συμβούλιο πάντως, έκανε δεκτή την αίτηση Mαρινάκη ως προς τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, μειώνοντας από δυο σε μία τις φορές που είναι υποχρεωμένος να δίνει το παρών .

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους : Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, παρουσία δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του καθώς και χρηματική εγγύηση 200 χιλιάδων ευρώ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ογκώδης δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του κ. Δασκaλόπουλου, ο οποίος αναμένεται να διατυπώσει την πρότασή του στο δικατσικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη του κ. Mαρινάκη, καθώς όλων των άλλων εμπλεκομένων προσώπων στη ίδια υπόθεση.

4
zeus
18/05/2016 19:12
Κακώς απαγόρευσαν στον Μαρινάκη να ασχολείται με το ποδόσφαιρο (σιγά μην το κάνει, αφού δεν έχουν τον τρόπο να τον εμποδίσουν), αφού αυτός έχει αναδείξει μέγα πλήθος ξένων ποδοσφαιριστών, συγκροτώντας μία ομάδα από όλα τα έθνη της γης, πλην της χώρας μας, από την οποίαν κράτησε μόνον το όνομα της αυτής .-
Να του επιβληθεί να αδυνατίσει. Δεν είναι εμφάνιση αυτή!
30/03/2016 23:01
Λωποδύτες και πειρατές, να ποιοι είναι οι "άρχοντες" του ποδοσφαίρου. Γι αυτό και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε στα γήπεδα. Με τέτοιους ανθρώπους είναι να απορεί κανείς για την αξιοπιστία της FIFA όταν παρεμβαίνει υπέρ της ΕΠΟ. Έχουν κι αυτοί ράμματα για τη δική τους γούνα, ουκ ολίγα...
Παππούς με φίλαθλα εγγονάκια
30/03/2016 21:28
Δυνατά κύριε Κοντονή, εξοντωτικά πρόστιμα και ποινές μα βάση το γερμανικό πρότυπο στους συλλόγους των απολίτιστων Ελληναράδων.
teo
30/03/2016 20:20
San na exase kila meta apo autin tin apofasi.Prepei na ton exei peiraksei polu auti h apofasi!