Ο Καμίνης υπέγραψε τη διακήρυξη των Δημάρχων κατά του Αντισημιτισμού

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/03/2016 19:18 |
Ο Καμίνης υπέγραψε τη διακήρυξη των Δημάρχων κατά του Αντισημιτισμού
Ο δήμαρχος Αθηναίων

Τη Διακήρυξη των Δημάρχων κατά του Αντισημιτισμού υπέγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας 15μελή αντιπροσωπεία της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής (AJC).

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε τη σταθερή προσήλωση της δημοτικής αρχής της Αθήνας στη μάχη κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
  
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «τα μέλη της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής, καθώς και οι εκπρόσωποι της Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας που τους συνόδευαν, εξέφρασαν στον κ. Καμίνη τον θαυμασμό τους για τη συνέπεια και την αποφασιστικότητα με την οποία ο δήμαρχος Αθηναίων αντιμετωπίζει τις εκφράσεις αντισημιτισμού στην πόλη της Αθήνας και στο Δημοτικό της Συμβούλιο».

Έως σήμερα τη Διακήρυξη κατά του Αντισημιτισμού έχουν υπογράψει περίπου 60 δήμαρχοι από την Ευρώπη και περισσότεροι από 300 δήμαρχοι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

6
Ο επόμενος !
08/03/2018 10:11
Ο καημένος ο δήμαρχος είναι και Αμερικανός πολίτης. Ευτυχώς δεν τον ψήφισα !
Και τώρα ήλθε η ώρα δια το φοβικό σχόλιο του Ζαφείρη του Καλαούντρη. Έτοιμοι; Το σερβίρω.
18/03/2016 20:22
Ο κύριος Καμίνης (πιο σεφαραδίτικο δεν γίνεται), τι κι αν ο κόσμος αυτοκτονεί, έχει βλέπω συνέχεια στο νού του τα συμφέροντα του λαού του. Και κακά τα ψέμματα, είναι εκλεκτός λαός ο Ισραήλ. Άραγες θα ακολουθήσει το καλό παράδειγμα κι ο ομοεθνής του, ο Boutari;
πολίτης Γιώργος
18/03/2016 20:08
Προτεινω να ξεκινήσουμε κι εμείς επιιτροπή κατά του μισελληνισμού. Οι πρώτοι που θα προσεγγίσουμε να είναι αυτοί οι 300 60 δήμαρχοι σε Αμρική και Ευρώπη.
zz
18/03/2016 19:41
Σίγουρα εξασφάλισες μια θέση στον βράχο τον δακριών .
Εθνικιστης Μεσολογγιτης
18/03/2016 19:38
Το «άγνωστο» ολοκαύτωμα Το ολοκαύτωμα της Νάουσας είναι κυρίως γνωστό από τη θυσία των γυναικών που έπεσαν στην Αράπιτσα, κι αυτό εξαιτίας της μικρής αναφοράς που γίνεται στα μαθητικά εγχειρίδια του δημοτικού. Όμως η θυσία των Ναουσαίων και ο αγώνας τους για ελευθερία ήταν πολύ μεγαλύτερα, αφού, όπως καταγράφουν έγκριτοι ιστορικοί, στη σφαγή χιλιάδων κατοίκων της πόλης εκτός από τους Τούρκους «συνέβαλαν», και μάλιστα με πολλή αγριότητα, και οι Εβραίοι. Χαρακτηριστικά, ο Σπυρίδων Τρικούπης γράφει: «Πάμπολλοι δε Εβραίοι ένοπλοι και πολύδιψοι χριστιανικού αίματος παρηκολούθουν τον τουρκικόν στρατόν ως εκούσιοι δήμιοι. Ούτοι έλκοντες έξω της πόλεως τους χριστιανούς τους ερροπάλιζαν κατακέφαλα, και πίπτοντας κατά γης τους έσφαζαν ως βόας». Στο πλαίσιο άμβλυνσης του αντισημιτισμού, το κεφάλαιο που αναφέρεται στις αγριότητες των Εβραίων απαλείφθηκε με παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου, όταν ήταν υπουργός Παιδείας....τα νεοταξικα ανδρεικελα μεγαλωμενα στα εβραιοαμερικανικα υπογεια συνεχιζουν το εργο τους.......ΛΑΜΟΓΙΑ οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξεχνουν και σας γραφουν κανονικα.
ΒΠ
20/03/2016 15:10
Μιλάμε, ΕΝΤΕΛΩΣ copy-paste το σχόλιό "σου", έτσι? Για να βλέπει και ο κόσμος τι διαβάζεις...ΕΔΩ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ κυρίες και κύριοι! (ψάξε σε λεξικό τι σημαίνει παραπομπή, ναζιστή μεσολογγίτη) https://antexoume.wordpress.com/2014/04/22/το-ολοκαύτωμα-της-νάουσαςη-θυσία-στην/