Αντίδραση ΠΑΣΟΚ για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/02/2016 22:01 |
Αντίδραση ΠΑΣΟΚ για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Για ολιγωρία της κυβέρνησης και του υπουργείου Δικαιοσύνης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την αποφυλάκιση του Γ. Ρουπακιά.

«Οι αρχικές καθυστερήσεις στη δίκη της Χ.Α. και η αδυναμία επιτάχυνσης των ποινικών διαδικασιών στη συνέχεια, είχαν ως αποτέλεσμα σήμερα την αποφυλάκιση του Ρουπακιά» αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, και συνεχίζει:

«Η Κυβέρνηση -και ειδικά το Υπουργείο Δικαιοσύνης- έδειξε ολιγωρία για το θέμα του τόπου διεξαγωγής της δίκης και δεν ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών της.Οι πολίτες όμως περιμένουν απαντήσεις τόσο για το θέμα της δολοφονίας Φύσσα, όσο και για τα γενικότερα ζητήματα που συνδέονται με τη δράση της Χρυσής Αυγής».

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας ότι για τους παραπάνω λόγους η κυβέρνηση φέρει σοβαρές ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. «Αυτό δεν είναι μόνο ζήτημα ορθής και ταχείας απονομής δικαιοσύνης αλλά και ζήτημα Δημοκρατίας» τονίζεται χαρακτηριστικά.

3
Μαίρη
22/02/2016 10:06
όποιος και να το είπε, είναι αλήθεια! Ντροπή για τη δικαιοσύνη! Μια βασική εξουσία της δημοκρατίας ολιγωρει! Αίσχος!
Νεμεσις
21/02/2016 16:31
Ειδαμε και εσας κοπριτες τι κανατε οταν και οσο ησασταν κυβερνηση, εσεις μας φερατε σε αυτα τα χαλια και εχετε το θρασος να μιλατε και να κατηγορειτε τους τωρινους και απο πανω. Αντι να πατε να πιασετε καμια δουλεια, σας ταιζουμε ακομα. Ειστε ελεινοι!!!!!
ΗΚ
12/03/2016 12:27
Αλλαξε κάτι με τους σημερινούς και δεν το καταλάβαμε;;;